Отговори
# 405
  • София
Страхотна реклама на лекарите правят тазгодишните ни риалити участници 🙄🤔🤨

Ренета в Диви и красиви - представя се за лекар (съзнателно лъже, не е избор на продуцентите), а всъщност е лекарски асистент (фелдшер по старому).
Не спря да интригантства, да се бърка в чуждите отношения, смени няколко мъже и е крайно фалшив образ.

Д-р Пенко в Ергенът любов в рая - тук е цяла мистерия, има ли такъв лекар или няма. Най-вероятно е следвал медицина, но се е отказал и съответно няма диплома. Моя трактовка, не съм сигурен. Но в официалния профил на формата е представен като специализиращ за личен лекар от Плевен.
Уникален дебил и расист. По-кринджав образ в риалити предаване не съм виждал. Не знам откъде са го изкопали, но е рядка, много много рядка ТВ находка.

Игри на волята, сезон 7.
Тук е още рано, но е бъкано от доктори. Имаме неврохирург, психиатър занимаващ се с крайни психопати и убийци, стоматолог и ветеринар. Засега се държат на положение, но на Д-р Петров неврохирургът само коалиции и конспирации са му в главата. Класически ловец на вещици. Виждам го как изпраща зелените жени на кладата, за да ги пречисти. 😁

TBC... 😀

# 406
  • София
diavolo, наистина ли го вярваш това за "крайните психопати и убийци". За Д-р Пекин вече се изказаха много нейни колеги. Просто и нейната визитка е като всичките други: много въздух под налягане.

# 407
  • София
Къде са се изказали колегите на Пекин? Стана ми любопитно.

# 408
Пекин не съм убедена, че е лекар.
 Ако успеете да изровите някакво инфо.
И тя като Пенко, абсолютно я няма никъде. Нито в супердок, блс, регионални колегии..

# 409
  • Другата България
Аз тъкмо си харесах доктора значи, той пък параноик ще излезе.....Blush
Иначе, без да гледам и следя предаването, на база визитки и спорадично гледане в малките часове на нощта, когато съм на работа и колегите го гледат “на запис“, моят фаворит за финал и победа е едно момче Калин. Heart
А аз видно съм от “каръците“ и съм за вечните втори, та нищо чудно и сега да съм уцелила.
Миналата година по същия начин на база визитки си харесах Мартин и той взе, та спечели, за първи път ми се случва.
Иначе Юлиян, Фифо, Момчил....вечните втори.

# 410
Пекин не съм убедена, че е лекар.
 Ако успеете да изровите някакво инфо.
И тя като Пенко, абсолютно я няма никъде. Нито в супердок, блс, регионални колегии..
Бг мама детективите вече я откриха в регистрите  - оказа се, че е д-р Катрин Арютова Simple Smile

# 411
  • София
Ами значи няма никаква измислица и всичко си е истина. Simple Smile

# 412
  • Другата България
Дяволо, някакво инфо за Максимал имаш ли?
Ще има ли още сезони, или Гуспата е зает с игрите в новите формати на БТВ?

# 413
  • София
Много любопитен ТВ рейтинг за седмица 36 (коригирали са се относно броя седмици, поздравления за което).
01.09 - 07.09

бТВ размазва НОВА и дори БНТ е пред НОВА?! 😮😀

Вижте само къде попада БНТ и с какво.
България - Испания на Васил Левски. Аз бях на мача и не съм гледал по БНТ, но много хора са гледали. И пак ще се повторя, когато има големи мачове, много хора гледат по заведения или се събират големи компании, така че тези цифри са много по-високи... Просто няма как да се отчете. 😊

Прави впечатление и попадането в класацията на историческия първи български тенис финал на ГШ от US Open по бТВ между Иван Иванов и Александър Василев. 🙂

Кой да знае отново е на върха на бТВ. О, каква изненада. И това доколкото знам не е премиерата на новия сезон, която би трябвало да е на 08.09.

Задоволителен старт на Ергенът: Любов в рая, макар че аз очаквах поне 10 рейтинг (колко много се промениха реалностите ; преди години шоу с рейтинг 10 се приемаше за провал).
Като цифри това е най-слабия старт в историята на франчайза Ергенът. НО има и някои смекчаващи обстоятелства. Все още сме в отпускарския сезон, нищо че вече сме септември с дебюта на омразната ми буква 'Р'
А и това не е класическия Ерген, взел е само името на заем и толкоз.

Диви и красиви продължава да регресира. Вече е под 7 рейтинг.

Стани богат с може би последен шанс що касе живота на предаването. Но изключително слаба седмица за мен. Нищо чудно да го канселират с подобно ниво на участниците и тази скука с посредствена игра в зоната 2000 лв. и само жокери и след това 'чао'

# 414
  • София
diavolo, за мача на националите може да добавим още 1-2 пункта, защото него също го даваха и по бнт3 (за седмицата е най-гледаното предаване там).
А за Стани Богат, четох статия в която BTV се хвалиха, че епизода им в Събота(6-ти Септ) било най-гледаното по това време с уж рекорден рейтинг (ако помня близо до 30%). Интересно ми е тази "Златна Лига" отделно ли го броят или ще им влезе в общия рейтинг на формата?

# 415
  • София
Би трябвало да е отделно.
Няма никаква логика да са заедно.
Но честно казано - не знам.

Мери,
Максимал е временно стопиран, защото Гуспата няма време, а и няма възвръщаемост. Реално Гуспата го викат почти навсякъде да прави игрите и си е ангажиран. Но никъде не е казвано, че няма да има нов Максимал. Просто не се знае дали и кога ще има ако има.

# 416
  • Другата България
Благодаря. Heart

# 417
Много любопитен ТВ рейтинг за седмица 36 (коригирали са се относно броя седмици, поздравления за което).
01.09 - 07.09

бТВ размазва НОВА и дори БНТ е пред НОВА?! 😮😀

Вижте само къде попада БНТ и с какво.
България - Испания на Васил Левски. Аз бях на мача и не съм гледал по БНТ, но много хора са гледали. И пак ще се повторя, когато има големи мачове, много хора гледат по заведения или се събират големи компании, така че тези цифри са много по-високи... Просто няма как да се отчете. 😊

Прави впечатление и попадането в класацията на историческия първи български тенис финал на ГШ от US Open по бТВ между Иван Иванов и Александър Василев. 🙂

Кой да знае отново е на върха на бТВ. О, каква изненада. И това доколкото знам не е премиерата на новия сезон, която би трябвало да е на 08.09.

Задоволителен старт на Ергенът: Любов в рая, макар че аз очаквах поне 10 рейтинг (колко много се промениха реалностите ; преди години шоу с рейтинг 10 се приемаше за провал).
Като цифри това е най-слабия старт в историята на франчайза Ергенът. НО има и някои смекчаващи обстоятелства. Все още сме в отпускарския сезон, нищо че вече сме септември с дебюта на омразната ми буква 'Р'
А и това не е класическия Ерген, взел е само името на заем и толкоз.

Диви и красиви продължава да регресира. Вече е под 7 рейтинг.

Стани богат с може би последен шанс що касе живота на предаването. Но изключително слаба седмица за мен. Нищо чудно да го канселират с подобно ниво на участниците и тази скука с посредствена игра в зоната 2000 лв. и само жокери и след това 'чао'

Размазва е доста преувеличено твърдение след като едната телевизия беше още с повторения. Даже ако бях в бтв щях да съм разочарован, че "най-вървежното" им предаване почва със само 8.9 в премиерната седмица, когато рейтинга е обикновено най-голям, при това и без никаква конкуренция.

# 418
С 8.9, но в 21:30 часа.

# 419
  • София
Задава се най-тежката ТВ седмица за мен през целия есенно/зимен ТВ период. Simple Smile

От днес до събота.
Днес например започват Предателите. В същото това време епизоди имат Игри на волята, Диви и красиви и Ергенът: Любов в рая?! 😀
Но лошото е, че днес започва Шампионската лига по футбол. Така че реално и четирите предавания ще ги гледам на запис. 🥴🤪
Сряда една идея по-леко, защото няма ДиК. Четвъртък, петък, събота е същото но без Предателите. Събота е и финалът на ДиК. Ще трябва после и тема да се пуска.
Другата седмица вече ще е Рай, особено ако Ергенът се завърнат към три предавания седмично. Но Рай след като си пусна темите за ИВ и Предателите. Дано, дано Ергенът не са 5 дни в седмицата, това ще е безумие наистина. И според мен ще си вкарат тежък автогол.

Ютюб

Искам да похваля Анна-Мария от Ергенът 4. Надгражда и задобрява с всеки свой подкаст. Имам и критики, писал съм. Но в момента това е най-добре развиващия се подкаст наред с този на Ряпата разбира се, който все още държи фронта, но ще е хубаво да вкарва и поне малко похвали за тези, които наистина го заслужават, а такива има. Колкото и да са малко (и да - малко са, болезнен, но реален факт).
На другия полюс ми е Чакалчето, което за мен стигна дъното. Не гледат внимателно шоАта и имат сериозни пропуски. Често си губят мисълта. Бягат от тема в тема, пропускат много важни неща. Или защото не са гледали или защото толкова им е капацитета и не могат да ги хванат и асимилират, камо ли да ги обяснят като хората.
Чакала ми е симпатичен добряк и все още го гледам, но да видим докога. Не може един Туньо дето 5 часа се мъчи със стрийма и 20 пъти се разлогва да е по-интересен за слушане. НО, това е положението.
Ваня все така ми харесва в След игрите, но аз тях ги нямам за кой знае каква тежест, защото са официоз.
А и да се канят послушкото Раду и Павката (част от екипа) и да очакваш трезв поглед - мисия невъзможна.

Жените - главните герои този ТВ сезон.

Така се получи, че жените мъкнат предаванията на плещите си.
В Диви и красиви най-интересните и коментирани персонажи са жени.
Същото е и в Къщата на инфлуенсърите. Там даже 90% от съдържанието е благодарение на жените.
В Игри на волята е рано още, но отново сякаш жените излизат по-интересните и пъстри образи, които ще генерират най-много коментари и реакции. И ще водят играта напред. От мъжете Дино е масово харесван, но той ми е изцяло в образа на шута, а другите масово не могат да говорят, нито имат харизма. По-интересна игра очаквам от Давид, Любо, Д-р Петров и Д-р Манчев. И четиримата имат някакъв потенциал, но не особено голям.
В Ергенът любов в рая пак жените са водещи, но там сякаш положението е малко по-изравнено. И все пак най-даваните образи са жени - Емили, Шермин и Габи Бланко. Но там има Д-р Пенко и Вальо, които крадат много криндж тв време. Йовица, Виктор, Орлин и Петър (макар че според мен и четиримата са ми неискрени и с потенциал да разбият женски сърца вътре) са интересни образи, но малко виждаме от тях. Явно ще се разгърнат по-нататък.

Общи условия

Активация на акаунт