Отговори
# 390
  • София
Професия "реалити герой" (24 часа онлайн)
ония, дето вече са абонирани за шоАта и прескачат като пчелички, сбиращи лайкове и рейтинг от всеки екранен показ...
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/21224036

# 391
И все пак... "Трейтърс" е в програмата за 16 и 17 септември, вторник и сряда.

# 392
  • София
Само първата седмица. Просто са решили да не конкурират директно втория епизод на Игрите (когато се очаква все пак нещо "различно"). На 9-и и 10-и ще дават два епизода на Колко ми даваш и после от 23-и ще си вървят Предатели във само вторник.

# 393
Да видим. При БТВ всяко решение е предпоследно. Само като си спомня колко пъти преместваха Кой да знае и Аз обичам България (заради Нова) от сряда в неделя... + игричките в петък/събота, просто на маймуни ни направиха.
След първата седмица на излъчване, ще ни представят някакви рейтинги-стъкмистики, двете телевизии ще се тупат в гърдите, че са по-гледаните. И ще си преместват дните на предаванията, за да се нагодят една към друга. Grinning Този филм сме го гледали.

# 394
  • София
Тази година БТВ изглеждат поне 1 идея по-адекватни. Все пак тепърва трябва да видим как ще реагират като започнат да излизат рейтингите. Може пък тази година да са "улучили" програмата си JoyJoyJoy

# 395

Не го ли рекламираха от 08-ми?

# 396
А тази вечер мислех, че има Ергенът. Даже тук в темата пишеше, че ще е от понеделник до петък, пускам в 21.30, започва предаването с Керана, викам си WTF...   Утре (петък) има "Помниш ли текста" в 21.30, следващата седмица в четвъртък има "Аз обичам България" от 20.00 и "Помниш ли текста" от 22.00.  Тук в схемата пишеше, че "Аз обичам България" е в сряда.
Изобщо схемата дето коментирахме преди седмица е с големи разминавания.

# 397
И мен ме изненада неприятно Помниш ли текста.
Много ми е глупаво това шоу.

# 398
А тази вечер мислех, че има Ергенът. Даже тук в темата пишеше, че ще е от понеделник до петък, пускам в 21.30, започва предаването с Керана, викам си WTF...   Утре (петък) има "Помниш ли текста" в 21.30, следващата седмица в четвъртък има "Аз обичам България" от 20.00 и "Помниш ли текста" от 22.00.  Тук в схемата пишеше, че "Аз обичам България" е в сряда.
Изобщо схемата дето коментирахме преди седмица е с големи разминавания.
Това бяха публикували миналата седмица

# 399
Някой има ли вътрешно инфо защо в крайна сметка не излъчиха предаването "Кой да знае" с гости Миро и Алекс от Острова на 100те гривни? Видях, че от понеделник започват с новите епизоди, тоест, ако щяха да излъчват броя с Миро и Алекс, трябваше вече да са го направили? Помня, че през лятото дори дадоха анонс за въпросния брой, но вечерта повториха епизода с докторите и някой в темата сподели, че са решили да оставят Миро и Алекс за есента. Но те потретиха епизода с докторите, а Миро и Алекс не ги дадоха... Стана ми интересно дали има някаква по-особена причина?

# 400
  • София
Тук струва ми се лекинко са объркали седмиците.
Тази класация трябва да обхваща седмица 35 спрямо 34 (25 - 31.08). Но все тая.

Няма промяна при ДиК и пак не е в топ 3. На върха е вездесъщото Кой да знае? Макар и с под 8% дял.
Няма нещо кой знае какво за отбелязване. 4 от 5-те предавания в топ 5 са на НОВА.

# 401
КунгФу Йога, Сан Андреас, КунгФу Съпруга, Достойна за принц, Малката русалка? WTF is this? Магнум май е сериал, ама другите?

Само да кажа, "Да хванеш гората" е любимото предаване на баба ми, не го изпуска.

# 402
Едните пускат филм с Кунг фу в заглавието и другите правят същото, да не останат по-назад. Голям смях!

# 403
  • София
Нова не пропуснаха да се ударят по гърдите как снощи били "смазали" конкуренцията:
https://nova.bg/accents/view/2025/09/09/509987/nova-%D0%B7%D0%B0 … 1%8F%D1%82%D0%B0/

Май само на мен обявените числа ми се струват по-малки от предишните три сезона Thinking

# 404
Баба ви Гала се хвалеше вчера, че това ще и е 24-ти сезон, ама на мен нещо не ми излизат сметките. Аз "На Кафе" ги изкарвам 22 сезона Thinking

2000-2005 - 5 сезона
2009-2026 - 17 сезона

Общи условия

Активация на акаунт