Отговори
# 375
  • София
Радвам се, че Венета се завръща в ефира и дано да даде един малко по-сериозен вид на Преди обед.
И особено, когато и гостуват отпаднали риалити участници да не се спестяват някои неудобни въпроси или говорят лигави, празни приказки.

Излязоха ТВ рейтингите за седмица 18.08 - 24.08
Уви, ДиК явно не се е харесал особено много и има спад. От 8.3 на 7.2.
Реално не мога да направя истински извод само защото е предаване изцяло базирано през Август, а досега през Август нито едно предаване не е минало бариерата от 8.5.
Дали този експеримент е успешен или не има кой да го мисли. Хора на които им се плаща за това. В крайна сметка би трябвало да са доволни след като в епизодите няма никаква реклама, а залагат на продуктово позициониране и на силен рекламен блок малко преди да започне самото шоу.

# 376
Отпадналите участници специално от "Ергенът" ще ги интервюира пак Яна Донева. Тя и днес си анонсира рубриката, след малко ще дават "Студио Ергенът" и ще говорят за старта на предаването довечера.  За "Трейтърс" вече не знам, може и Венета да ги интервюира.

А като стана въпрос за "Диви и красиви" vs "Ергенът" в реално време, сега се замислих, че повече се пести време като се гледа първо "Диви и красиви" в реално време, защото няма реклами, а и започва по-рано. Тоест дават го някъде от 21.15 до 22.00 без реклами. И после "Ергенът" в 22.00 като се пусне с половин час закъснение и се скипват рекламите.... ще се навакса реалното време Grinning
А когато съвпада с тричасово издание на "Игри на волята", е там вече не знам Grinning Но винаги остава опцията "Диви и красиви" на бърза скорост от тубата Joy

Относно рейтингите: стъкмистики и половина, както винаги

# 377
  • София
Гласувах, като не отговорих на питанките за двете телевизии/чалговизии. Важни са ми самите предавания, не покрива на продуцентите.
Както ми е обичайно - снощи се зарадвах на новите (начало) епизоди на КДЗ и останах да загледам Ергеня и Кифлите (щях др. да напиша, ама няма да мине). Така ги бяха подредили, че още след първата с чантите щях да се махна, ама хайде погледах поне всички дами и първите 4-ма мачовци. Не е моето. (Чисто практично си задавам въпроса дали вече участвалите насам-натам моми ще "заработят" червени или черни точки за сезона - понеже гледащите знаят кои/какви са...)

Май няма и да чета (този път - т.е. за този пореден "Ерген") в тамошната тема, слагам ви и тук - участниците: снимка и визитка; понеже съм сигурен, че и в "спамо-чата" ще ги обсъждаме.

# 378
Тупарев е продуцент и на "Ергенът: любов в рая", и на "Игри на волята", така ли?  И каква е идеята двата му продукта да се излъчват почти едновременно по двете конкурентни телевизии? Най-вече в дните, в които ИВ е 3 часа, ще съвпадат.
Скрит текст:
Любов в рая

# 379
До колкото съм запознат Тупарев си прави ИВ, а Тушев си прави Ергенът:ЛвР просто използват една и съща продуцентска компания. Витомир Саръиванов също е част от ИВ и става доста объркващо всъщност :Д

Подчертавам, че не съм на 100% сигурен, че това е така, затова моля не го приемайте за чиста монета и ако съм ви подвел се извинявам.

Ако някой има по-достоверна информация как точно стоят нещата, ще се радвам да сподели, тъй като и на мен ми е интересно.

# 380
Аз знам, че Тупарев прави ИВ.

# 381
  • София
Витомир Саръиванов прави Игри на волята. Той коли и беси.
Радо Тушев прави Ергенът: Любов в рая. Той коли и беси.

Общото е, че и двамата работят за Нико Тупарев. Но Тупарев много отдавна не се занимава активно с продукциите и им е дал пълната свобода да творят.

# 382
Реално Тупарев има две продуцентски компании - FX Camera с Радо Тушев и Мая някоя-си, с които продуцират Ергенът/Любов в Рая, Dancing Stars и т.н. и Two by two с Витомир Саръиванов, с когото продуцират Игри на волята. Самият Тупарев няма реален пръст в предаванията, не е "на терен" и май изцяло се е откъснал от бизнеса.
Слуховете са, че и Вито бие отбой вече 2 сезона от ИВ, май са разпределени задълженията му между много хора.

# 383
Туджаров сподели в Надкаст,че след края на снимките на Ергенът любов в рая, половината екип е заминал за Дуранкулак да снимат Игри на волята

# 384
И накрая двете предавания влизат в пряка конкуренция, като се излъчват едновременно. Гениално.

# 385
И накрая двете предавания влизат в пряка конкуренция, като се излъчват едновременно. Гениално.

Какво ги бърка, нали прибират пари и от двете места, което е целта. По тази логика, хайде да не правят едното предаване само и само щото ще се излъчва на гърба на другото и да оставят парите на някой друг (въпреки че светът щеше да е по-добро място без неща тип Е р г ). Естествено че всеки ще иска колкото се може повече неща да му се излъчват в ефир.

# 386
Ново младежко предаване, сериали и още детско съдържание в ефира на БНТ 1 през новия сезон

https://bntnews.bg/news/novo-mladezhko-predavane-seriali-i-oshte … -1354277news.html

# 387
  • София
Т.е Мамник и Под Прикритие няма да са този сезон.

# 388
Не съм чел цялата статия, но в заглавието пише "сериали", та се замислих...

# 389
  • София
Ще повтарят пак Под прикритие от сезон 1.

Общи условия

Активация на акаунт