Отговори
# 225
Те да не спират "Кой да знае?" Simple Smile
Има заснет нов сезон, който щяха да пускат лятото, но в последния момент се отказаха.

# 226
  • Stockholm
Относно анкетата. Въпреки всичко Игри на волята  е един от фаворитите, но с доста сериозна конкуренция тази година. Обаче ако отново се изгаврят със зрителите, ще е последната им година. Даже и All stars няма да ги спасят. Така че, Вито, внимавайте в картинката!

# 227
  • София
Димо са го осъдили на 1 г и 6 м, ефективна присъда, глоба 1000 лв и отнета книжка за 2 г.

# 228
Жалко за детенцето му Confused

# 229
  • Stockholm
Е, затворите и те са за хора направени. Тъкмо ще си гледа ИВ по телевизора, малко в ролята на зрител. Да разбере какво ни е Joy

# 230
  • София
Той Димо вече ги е гледал на живо. Почти всеки ден излизат снимки с него в околностите.

# 231
  • София
Traitors: Игра на предатели - нов (bTV) ще проследя, звучи интересно.

Не гледам онлайн риалити формати, не ми допадна и "Муха в супата", дано няма продължение.

Димо са го осъдили на 1 г и 6 м, ефективна присъда, глоба 1000 лв и отнета книжка за 2 г.
Пак му е малко за гафовете, които прави. Всеки трябва да се научи, че зад волан на субстанции или след употреба на алкохол предстои цялата строгост на закона. Ако много хора не са се качвали пияни и надрусани, сега много други хора щяха да са при семействата си, а не на 2 метра под земята.

Аз малко извън контекста, ама нали е спам тема.....
HeartHeartHeart

Ох, много сладък, бе!

# 232
  • София
Те да не спират "Кой да знае?" Simple Smile
Има заснет нов сезон, който щяха да пускат лятото, но в последния момент се отказаха.

Може би ще го пуснат есента, просто защото от bTV нямат друг формат освен Ергенът и Предателите. И с 'Кой да знае?' ще си запълнят седмичната програма + България търси талант предполагам в неделя.

# 233
  • София
Стани Богат също има заснети епизоди, много го харесвам този формат.

"Фермата" нали се завръща в ефир, още кога имаше... кастинг? Не го гледам де, не е моето.

"България търси талант" - ще го гледам, дано да е интересно и без простотия.

# 234
  • София
Няма да има Ферма.

# 235
  • София
Няма да има Фермата.

Трудно ми беше да гласувам.
На ИВ последният сезон беше слаб и само повтарят един и същи сценарий, съдейки по снимките от терен, няма да е по-различно. Ще го гледам и да не е силен сезон, не е лошо като предаване, ясно е какво ме дразни, каквото и вас.

Traitors, обичам стратегиите, но от това предаване не съм гледала чужди издания. Мафия не е моята игра, предпочитам истински настолни игри, а не парти. Ще му дам шанс със сигурност, дано ме хване.

Ергенът ще се гледа. Може пък да излязат двойки, даже ми се струва, че поне една има.

The Floor може да е интересно, както и До ключ, но то дали ще е въобще този сезон или ще го оставят за между сезоните?

# 236
  • София
И аз имах спомени, че май са го отменили сезона, но ми стана интересно, че още седеше на сайта на БиТиВи и нямаше актуализация при кастинг.

Настолни игри преди много играех, има изключително интересни и сложни - те ме привличат повече.

Ергенът не го изключвам съвсем, сигурно ще се наднича и там, то вече сигурно са приключили снимките? Някъде инфо нещо изтекло ли е?

# 237
"Кой да знае" беше замислено като междусезонно шоу за убиване на времето, но то пък удари висок рейтинг и много добре се прие от зрителите. Та нищо чудно, че бтв го отлагат за есенния сезон, а не в отпускарското лято.

# 238
Меди (едно от топ имената в поп-фолка в момента) е публикувал тази снимка в страницата си. Ясно се резпознават Саня Армутлиева и Фънки. Третият до Саня не мога да го разпозная.

Дали не се заформя някое ново YouTube реалити от формата на Гласът на България и X factor?

П.С. Мисля, че точно Саня отряза Меди преди години в X factor... как се въртят нещата.

# 239
"Кой да знае" беше замислено като междусезонно шоу за убиване на времето, но то пък удари висок рейтинг и много добре се прие от зрителите. Та нищо чудно, че бтв го отлагат за есенния сезон, а не в отпускарското лято.

"Кой да знае" беше изненада и за мен. Първите два сезона не ги гледах, обаче покрай майка ми се запалих по него и по едно време не изпусках епизод. Наистина е доста разтоварващо и се надявам скоро да пуснат новия сезон и да не е баш есента накуп с всички реалитита..

Общи условия

Активация на акаунт