Отговори
# 540
Попадна ми някакво ново предаване на любимият ни Гуспа Joy

# 541
Ще пропусна. 😁

# 542
Попадна ми някакво ново предаване на любимият ни Гуспа Joy
Предполагам, че "любимият ни" го казваш иронично.

# 543
Със сигурност Joy

# 544
Това ми изглежда интересно. И може би добре направено.

Виктор от Биг Брадър 6, Люса от Ергенът 1, Теа от Диви и красиви 1 и Ергенът 2, Никола Караолис от Игри на волята 6...

# 545
Айде пак едни и същи....Ще пропусна.

# 546
  • София
Аз си промених решението и мисля да дам шанс на ''Къде е златото''
Може пък да излезе добро, ще видим. Лош избор за водещ обаче. Ще видим.

Изгледах епизод 1 на това ново риалити ''Без екран'' с водещ Гуспата. Но той не е продуцент. Само е водещ. Предполагам и отговарящ за игрите.
Изобщо не знаех за какво иде рече. Изненадах се, че всъщност това ще е детско шоу. Събрали са 21 участници в Стара планина. Момчета и момичета на възраст от 11 до 17 г. Ще останат 7 дни ако не се лъжа, като всеки ден ще има игри, мисии и приключения. Ще се разделят на 3 отбора с капитан и отделно ментори. Обаче във всеки един отбор ще има къртиче, което да ги саботира. Хаха. Ще видим какво ще се получи.
Ще им вземат телефоните. Една седмица без телефон и интернет.
Приятни деца, талантливи. Повече се занимават с танци, спорт, рисуване и музика. Изглежда като глътка свеж въздух на фона на цялата токсичност и пошлост, която ни залива от екрана.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 02:56 от Diavolo

# 547
Е това е хубаво,  нещо различно. На днешните деца  трябва да им се осигуряват детски лагери (по желание), както ние сме ходили едно време. И да имат дни наред сред природата, без интернет. Да си правят състезания разни, игри… Идеята за това риалити (ако е такова), е добра. Не се повтаря с другите формати.

# 548
  • European Union
Не съм гледала предаването, но ме отвращава идеята да има дете саботьор.

Общи условия

Активация на акаунт