Отговори
# 525
Трябва да го намеря, защото днеска слушах 3 техни подкаста до средата. В първия половин час на някой от тези "Масова сеч в Ергенът" или "Прекалява ли Бачорски"... (Слушах и "Защо си тръгват от Къщата на пеканите гъзари" донякъде, но май не беше там). Ще проверя после и ако го намеря, ще ти пусна линк.

Те казаха за продуктовото позициониране, това с  банера в долната част на екрана си е добавка от мене, но забелязах, че много често вече пускат такива изкачащи реклами. Така със сигурност няма как да го превъртиш. А ако са реклами в дълъг рекламен блок, ще прескочиш. И дори да гледаш в реално време и не може да превъртиш рекламите, ще превключиш на друг канал за малко. Така че има логика в това, което казват.
Благодаря ти! Иначе точно затова те попитах,тъй като и на мен ми направи впечатление за рекламните блокове и най-вече както казваш и ти,че доста по-често се появяват рекламни банери по време на самите предавания. И това определено е по-печелившо,защото искаш не искаш,ти го виждаш и не можеш да го избегнеш.😁

# 526
  • Разпиляна във въображението
Не съм засичала продължителност, но като усещане за мен рекламните блокове все още са дълги.

# 527
По Нова са около 10-12 мин, но веднъж на час. А често в първия час (20-21) ч няма блок. По време на Диви и красиви изобщо нямаше реклами, но беше пълно с продуктово позициониране. (И в Ергенът го има постоянно).  То не близаха сладоледи Нюи, то не се мазаха с козметики, отделно хазарт, дъната на басейните са с 8888, също и банери изкачат...
В Игри на волята първите реклами са все след 21 ч. В Биг Брадър има едно прекъсване чак към края. (около 23 ч.)

# 528
  • Разпиляна във въображението
Не гледам тези предавания. По бТВ са си редовни, но трябва да обърна внимание. В Кой да знае ги има малко след началото.

# 529
В Трейтърс и Ергенът: Любов в рая, първият рекламен блок също е след първия час.

# 530
Онзи ден в Аз обичам българия рекламите бяха на има няма 15 мин., аз когато погледнех в телевизора все реклами имаше.

# 531
  • София
В топ 3 имаме две шоА на НОВА, а в топ 5 са три.

Втората седмица на Игри на волята е по-добра от първата! 😊
Зрителите масово са харесали сезона (което резонира с нашите анкети в специализираната тема).

Виждаме и премиерите на Биг Брадър и Трейтърс. На Биг брадър е само един епизод (21.09 неделя), на Трейтърс е среден резултат за двата дена (премиерата беше в два дена - вторник и сряда).
Резултатите са почти сходни. По-ниски са от стартовата седмица на Игрите, но са по-добри от премиерния рейтинг на Ергенът: Любов в рая (8.9).
И тогава коментирах и сега ще се повторя. Явно новите реалности са вече такива. Резултатите отпреди години трудно вече ще се генерират (пренасищане, изтъркване и т.н.), така че всичко около/над 10 е добре. Въпросът е да задържат това ниво в хода на сезоните.
Виждаме обаче, че Игри на волята си поддържа едно стабилно ниво над тези искани 10.0, но дори и там има спад, защото преди беше стабилно над 13 и често около 14 и 15.

Виждаме как България търси талант има много голям спад от 2 пункта. Докато при Игри на волята има покачване. Това мисля казва всичко.

Диви и красиви с 8.2 финален рейтинг. Бива. На фона на старта през умрелия Август месец.
Но Диви и красиви явно се е харесал на публиката, защото спада в хода на сезона беше малък, а последните три седмици имаше покачване на рейтинга нагоре, особено като дойде Септември и последните две седмици на сезона. Моята препоръка е догодина да стартира през Септември след Игри на волята.
Но това ще зависи и от рейтингите на Биг брадър, защото явно тези две предавания ще се борят за приза втора цигулка на НОВА след флагмана Игри на волята.

При Кой да знае? има стабилно покачване.

При Ергенът: Любов в рая и Стани богат имаме леко покачване, но тези резултати са много ниски.

Ще ми е любопитно за другата седмица какъв ще е рейтингът на втората седмица (епизод 3) на Трейтърс, това ще е показателно колко се е харесал на масовата аудитория.
И ще ми е любопитно каква ще е гледаемостта на волейболната сага с нашите Юнаци на световното първенство във Филипините. Но там ще има яко разводняване, защото полуфиналната среща се излъчваше по бТВ и Макс Спорт, а финалът по бТВ, НОВА, БНТ 1 и Макс Спорт (?!). 😮😀
А и много хора се бяха събрали по площади и заведения. Т.е. не са си били вкъщи.

# 532
  • София / Пловдив

......доста по-често се появяват рекламни банери по време на самите предавания. И това определено е по-печелившо,защото искаш не искаш,ти го виждаш и не можеш да го избегнеш.😁

Не мога да ги избегна, но някак не ги виждам, като онези страшните картинки върху цигарите. Хем са там, хем не ги забелязвам.
Иначе от години гледам със закъснение всичко извън новини, та дори не знам кои са актуалните реклами.

Общи условия

Активация на акаунт