Отговори
# 495
Брей, значи затова bTV не се хвалят с рейтинга на този сезон досега! Нова ТВ с едно доста по-нискобюджетно любовно риалити, започнало в най-лошия сезон за телевизионни формати успява да бие Ергенът и то към края си! А казват, че простотията и сеирът продават. Много хора от познатите ми и приятелите ми пускат мемета от Ергенът, но само поглеждат откъслечно.

Много се радвам, защото кастингът на ДиК този сезон беше от предимно нормални хора. Други смятат това за скучно, на мен ми беше приятно за гледане. Имаше си и скандали и интриги, игри и истинска (но и фалшива) романтика. Не беше като сбирката на клуба по четене.

Нали "риалити" идва от реалност, на мен ДиК ми се вписва много повече в това определение. Ергенът този сезон ми бие на много режисиран и просто за лъскане на имидж на стари ергенки и бивши неуспешни кандидат политици. И вътре много от уж новите участници се познават взаимно предварително.

ДиК направиха от нищо нещо, а Ергенът любов в рая от нещо стана нищо. Мисля си обаче, че Ники Николов може да направи хубав пролетен сезон догодина. 4-ти ми хареса цялостно.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 13:45 от skodafan

# 496
"Игрите" леко надолу спрямо първата седмица миналата година. Сега 12.3, а тогава беше 13.2. Но предполагам, че както обикновено, с течение на сезона ще се покачва леко рейтинга.

Септември им е най-слабият месец, защото времето е още хубаво, има празници и доста хора са все още на вълна за почивки, разходки и като цяло по-късно прибиране. Но като захладнее, а и като напредне самата игра и традиционно си се засилва сезона. Обаче с такъв старт мисля, че вече няма да има 15-16-ки. Миналата година имаше само една седмица над 15 и още пет над 14, докато тази ще видим колко ще излязат.

За Стани Богат няма ли да разделят този съботен епизод от другите? Малко глупаво да ги наблъскат на едно при положение, че едното се води специална прайм-тайм серия.

# 497
  • София
Ха-ха-ха...
СЕМ сезира НАП заради "Ергенът: Любов в рая": Хазарт, расизъм и сексуални намеци
https://www.actualno.com/society/sem-sezira-nap-zaradi-ergenyt-l … news_2499980.html
Мониторингът е бил за периода от 1 до 18 септември включително, като наблюдението е продължило и след това. В СЕМ са постъпили 70 писма от възмутени зрители.
Само 70? Ми, значи си се гледа, но феновете на Един за друг са писали. Simple Smile И им се е привидял кекс, какъвто в онова няма.
Скрит текст:

# 498
И то с мониторинг от миналата седмица. Да бяха гледали и епизода от снощи с голите ц*ц* на Емили.

Споменават за забраната за реклама на хазарт, която масово не се спазва. Непрекъснато има позициониране на 8888 в “Ергенът”. Ако има забрана, защо БТВ не я  спазва?

# 499
  • София
Ако има забрана, защо БТВ не я  спазва?
Защото в закона са си оставили "вратичка" и всички се възползват от нея.

# 500
И то с мониторинг от миналата седмица. Да бяха гледали и епизода от снощи с голите ц*ц* на Емили.

Споменават за забраната за реклама на хазарт, която масово не се спазва. Непрекъснато има позициониране на 8888 в “Ергенът”. Ако има забрана, защо БТВ не я  спазва?

Е все едно Нова с Турнири на волята не правеха същото...

# 501
Е знам де. То и с "Островът на стоте гривни" беше същото".  Просто статията е конкретно за "Ергенът" и че СЕМ са сезирали НАП,  заради рекламата на хазарт. 

# 502
Тази сутрин четяха заглавия на вестници и се оказа, че Ергенът е с най-много сигнали за нарушения в СЕМ. За расизъм, разкрепостеност и т.н.

# 503
Това си е представителна извадка на обществото. Същият този расизъм и разкрепостеност си ги има сред хората, които срещаме всеки ден...
Сетила се Мара да се побара. СЕМките ходят 2 пъти годишно на работа (сега ще идат и трети път, защото трябва да избират гендир на БНТ), та ...нека отчетат и те малко дейност, да си оправдаят заплатите, които изобщо не са ниски.  Да не подхващам темата какви скандални неща са минавали в ефир и тия мързелани не са реагирали изобщо.

# 504
  • София
Е, видях това по-късно, иначе щях да го комбинирам с другата статия (в предния си пост). Но пък - освен от Дяволо при нас - ето ви още коментарни гледни точки за рейтингите "кой-кого-с какво". Всички шоа са включени:

Панаир и пошлост в ефира (24 часа онлайн от днес)
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/21349172

# 505
  • Варна
Е знам де. То и с "Островът на стоте гривни" беше същото".  Просто статията е конкретно за "Ергенът" и че СЕМ са сезирали НАП,  заради рекламата на хазарт. 
Да санкционират и националите по волейбол и техните фланелки са ефбет.

# 506
Абе след като тази вечер жена връчи роза на жена в "Ергенът", вече нищо не е същото Grinning Grinning Grinning Grinning Това за хазарта е бял кахър Joy

# 507
  • София
Ех, как ме спойлна. Пътувахме за празниците и още не мога да наваксам с всичките предавания. 😂

# 508
Е, не съм уточнил коя жена, хахаха. Там са цяла сюрия. А в понеделник ще има lesbo scenes Wink  Къдринка от СЕМ ще е скандализирана:
Скрит текст:

А, и мъж за цвят:

# 509
  • София
А, то си е мой проблем, че влизам без да съм гледала. 😄

Общи условия

Активация на акаунт