Отговори
# 585
  • София
Изгледах и аз еп. 2 на Без екран. Интересно ми е какво ще се получи. Очаквам добър продукт, защото едното ми дете прекара няколко години в Dance station (те стоят зад продукцията, съдейки по участници и ментори) и знам, че екипът им е сплотен, амбициозен и добър. Фен съм на Тренера, много харесвам и Ралица Мерджанова, и Михаела Павлова, които също ще са ментори  (бяха в Dancing stars). Изобщо не се изненадвам от това, че децата прекарват много време на телефон, особено имайки предвид моето екранно време. 😂 Дяволо, не знам какво се чудиш като знам колко предавания следиш. Wink Просто техните са в  други платформи. Моите деца също доста висят на телефоните си, въпреки че съм се постаралa да им запълня времето. 🤪

# 586
Ами нека някой (например @Diavolo) пусне тема за въпросното "Без екран" Grinning
Сега Ники Николов гостува в "Преди обед" да разкаже за новия сезон на Ергенът, който предстои.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 20:23 от diziler

# 587
Осреднените резултати след първите 4 седмици на новият сезон.

# 588
Понеже вече не знам къде да си помрънкам... От BTV ще спрат ли да избират обвързани участници в Ергенът?! Особено пък ергените. Сценарий, сценарий, ама поне да не са във връзка. Аман. И тая простотия, дето направи Мартин с любезното съдействие на най-добрия реалити продуцент в България, светилото с най-гледаните предавания НН... Използваха Даниел, за за си развият тъпия сюжет. По Нова нагалсяват яко игри, ама от BTV ми прави впечатление, че направо им хвърлят сценарий на участниците. Ако някой иска сериал, ще си пусне. Затова няма кой да им гледа реалититата..

# 589
И първи епизод на Къде е златото

Над 1 месец се обикаляне из горите в района( две широколистни и една борова) в търсене на най-голямото дърво. След толкова мъки продуцентите се прибрали в София за уикенда и го намерили, веднага го взели за водещ... Трагедия пълна !

Общи условия

Активация на акаунт