Отговори
# 555
  • София
Покрай колизиите в Сутр.блок на бТВ - има статия (обзор) и рейтингите на двата основни сутрешни блоЦи.

Споделям линк към текста на 24часа - има актуално интервю (кратко) с Жоро Тошев, та малко се разсейват клюките "един рече, друг каза".
https://www.24chasa.bg/biznes/article/21418305
(Нито едната от двете сутрешни чалговизии не гледам, още от времето на Деси и Сашо - когато с тях, заради тях, имаше дни, когато съм гледал някое време. Кокошето предаване "Кафе в курника" даже внимавам да не ми  изскочи от хладилника...)

И от "На кафе" нищо не става, за фон дори вече предпочитам музика да си пусна, отколкото простотията, която се вихри из родния ефир.

# 556
Какво представлява The Floor?

Куиз шоу.

Аз не съм впечатлена от Костов и Бакалова. А какви суперлативи съм чела и за двамата...

# 557
Покрай колизиите в Сутр.блок на бТВ - има статия (обзор) и рейтингите на двата основни сутрешни блоЦи.
Споделям линк към текста на 24часа - има актуално интервю (кратко) с Жоро Тошев
Оо, точно пък Жоро Тошев да се прави потресен, хайде плс. И той е по светските клюки.
Човекът, дето каза и написа "С теб сме, Бубе" (по адрес на Белослава, след  пиянската й изцепка зад волана) най-малко от кумова срама би трябвало да замълчи. Същият, който през 2021 г. написа във ФБ по адрес на Лили Иванова, че някои хора е време сами да осъзнаят кога да спрат да пеят. (Това беше след нейн концерт в Пловдив, на който той не беше поканен и не беше отишъл съответно. Но е разбрал, че последната песен от концерта е изпълнена по-фалшиво, защото е нямала звук в слушалката). Що хейт отнесе тогава... явно трябваше пълен кенсъл. Същият дето си плюеше по спонсорите на "Другата България", без да знае, че го чуват от съседната маса. И му прекратиха договора веднага. С цялата си наглост издаде книгата за Лили Иванова, пълна с фактологически грешки + жълтурски разкази.

Иначе да, гледаш "Преди обед" от времето на Деси и Сашо, аз го гледам от времето на Елена Розберг (от 2011). И като сравня всички... най-зле се представяха Франциска, Зейнеб и диалектно говорещата Оля. Фаворит ми е Деси Стоянова, разбира се.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 18:19 от diziler

# 558
  • Другата България
Добре де, защо БТВ се закопават сами с такъв персонал?
Или не остана читав такъв?

# 559
Иван и Андрей имат ново видео, в което коментират рейтингите на предаванията. Оставям линк:
https://youtu.be/wedJasCOzOY?si=-ywPHdMaH3yQV6gs

# 560
  • София
В новия Неофишъл на Иван и Андрей коментират новите ТВ формати, ТВ рейтинги и концепции + волейбол, футбол и риалити персонажи.
90 минути е шоуто. Гости на Иван и Андрей са Даниел Бачорски, Гери Турийска, Флора и Вили Вуцов.
Гери много ми се издигна. Каза, че е гледала абсолютно всички сезони на американския Сървайвър. Най-великото шоу изобщо в историята. То от него и тръгнаха всички останали клонинги.

# 561
  • Другата България
И пак Бачорски, навсякъде Бачорски, аман от Бачорски!

# 562
Добре де, защо БТВ се закопават сами с такъв персонал?
Или не остана читав такъв?
Защото са отчаяни и се борят за рейтинг. От пандемията насам са в тотална немощ, единствените им рейтингови шоута са на късмет. Опитват се да борят Гала, но очевидно не става и драпат.
Аз смятам, че като се състезаваш срещу Юсаин Болт и изнемогваш, по-добре да се качиш на колело. Очевидно с риалитита няма да стане. Защо не се борят в праймтайма с филми? Едно време се знаеше - филмите се пускат по телевизията 3-4 години след излизането си по кината, сега са след 10, ако изобщо ги завъртят. Толкова ли е скъпо да купят примерно филмите на Марвел, ако ще и някакви сериали... има много хора, които не харесват риалитита и не могат да ги следят, защо не грабнат публиката по друг начин?
Сутрешните блокове не са толкова рейтингови - по-добре да са гледаеми и интересни, отколкото просташки, дали ще имаш пункт отгоре или не, не са толкова много приходи.

# 563
И пак Бачорски, навсякъде Бачорски, аман от Бачорски!
Той не беше ли и в "Аз обичам България" скоро? Не съм го гледал, но ми се мерна анонс.

# 564
  • Другата България
Мисля, че и там беше.

# 565
На мен пък ми е приятен, може би защото изглежда добряк. Сега дали и в реалния живот е такъв не знам, коментирам екранния му образ.

# 566
  • София
Пуснал съм нова анкета 😊

Сега е гореща тема за/против Венета и последнита скандали покрай Жоро Тошев.
Интересно ми е какво мислите по въпроса. 🙄

# 567
@Недка, е ако си гледала неговото риалити "Бачорски и златната ябълка"  (15 епизода са в ютюб), ще знаеш за какъв чалгар иде реч. Колко низки страсти и как си заряза бременната жена, заради любовницата. Само това, като чуеш... и ти става ясно. Иначе пуска лафчета, ама.. какво от това? Братята му и сестра му ми се струват много по-свестни. Като имаш време, гледай въпросните епизоди.

Относно анкетата.... има много: ако, ако, ако.

Предпочитам Венета сто пъти пред Оля, Зейнеп и Франциска. Но предпочитам Деси пред Венета!

Относно думите на Тошев.... и да е прав донякъде, не е точно той човекът, който трябва да ги казва, защото той се е дънил многократно. А с избора на трите кокошки от миналата година ... това беше дъното. Венета е класи над тях. Да обере чалгата и да не кани такива гости, ще си е много добре. Франциска и Зейнеп за нищо не ставаха, да бъдем честни.
За въпроса с Тошев кликнах на "Не", точно защото той трябва да е по-нисък от тревата и изобщо да не си отваря устата  да критикува другите! Иначе в думите му има доза истина, разбира се.

Ако трябва да степенувам всички водещи на "Преди обед", ги подреждам така:

Деси Стоянова
Ал. Кадиев
Елена Розберг
Венета Райкова
Петър Дочев
Оля Малинова
Зейнеп Маджурова
Франциска Йорданова

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 15:52 от diziler

# 568
  • София
Дизи, съгласен съм с чарта на водещите. Ама до 3-тото място. Просто, след него, никой и нищо.
Двата сутр.блока - извън БНТ-ейския - са все едно, че ги менажират агенти на Блиц. И като се замислих, когато/ако изобщо се е случило сутрин да пусна телевизора, май гледам нещо от този на Държавната Канализация - ако съм разбрал, че ще има (и ме интересува), или ме е хванало случайно.

# 569
Последните 3 в класацията ми са просто дъно. А Елена Розберг я махнаха едно време, защото рейтингите били ниски.
Тя ме кефи, рокаджийка е, интелигентна е, умее да прави стойностни интервюта. Просто няма пиперливи елементи, няма жълтини и може би затова не й удължиха договора.

Венета пък не я виждам как ще направи интервю със Светлин Русев или Веско Ешкенази например.  Но по-голямата част от аудиторията не се и интересува от такива музиканти, за съжаление.

Гала постоянно кани фолк певици и също онзи евреин Гал Сасон, през месец е там.

Общи условия

Активация на акаунт