Отговори
# 615
  • София
Няма спойлери за Трейтърс, доста по-отговорни са, само Анна-Мария се изпускаше в началото, но и тя спря. Тази година и за ИВ се знае по-малко, но все пак са на открито, така че е по-лесно някой да издебне да направи някоя снимка. Също и си личи по активността им, докато Трейтърс е кратко и са ги оставили всички 2 седмици, много по-стриктни са и са взели мерки, което е ключово.

За ИВ аз писах за един участник, разказал е на колегите си.

# 616
А може ли просто да няма спойлери за него. 😃

Ами те написаха кой/кои печели/ят и повече ни вопъл, ни звук.

# 617
  • София
А може ли просто да няма спойлери за него. 😃

Ами те написаха кой/кои печели/ят и повече ни вопъл, ни звук.
Да, защото бяха фалшиви и хората не се вързаха, самоизключващи се, че и от нови акаунти. И за ИВ имаше няколко, но вече ги разпознаваме.

# 618
Постовете за Трейтърс и Ергенът в спойлерната тема ги подминавам, въпреки че са пренебрежимо малко. Капки в океана ИВ. Май някакви гадателства мернах. 🫣

# 619
Стъкмистики от класа. На трето място нещо, което никой на улицата като спреш, няма да знае какво е. Но същото това нещо е по-гледано и от Ергенът, и от Биг Брадър, и от Трейтърс, и от Кой да знае... И въз основа на тези статистики-стъкмистики рекламодателите решават в кои телевизии да наливат пари...
Момичета, относно Предалите....Нищо не се е писало за тях от близо 15 страници в спойшерната тема.
В тази тема половината, които пишат са мъже. "Момичета", вика Wink

# 620
  • София
На работа сме в стая три жени и един мъж, една колежка всяка божа сутрин влиза и казва- здравейте, момичета. 😂
Така че, спокойно и по-зле може да е. 😃

# 621
diziler визарах буквално момичетата от предходните два коментара за Предателите. Satisfied

# 622
Хаха, ясно. Шегувам се. Свикнал съм аз. Това е във всички теми.

А Биг Брадър в тези рейтинги спада, заради часа на излъчване, обикновено от 22.15 до 22.30. Ако същите епизоди бяха от 20.00 щяха да са може би най-гледаното нещо. Така че и часовият пояс има значение.

# 623
Стъкмистики от класа. На трето място нещо, което никой на улицата като спреш, няма да знае какво е. Но същото това нещо е по-гледано и от Ергенът, и от Биг Брадър, и от Трейтърс, и от Кой да знае... И въз основа на тези статистики-стъкмистики рекламодателите решават в кои телевизии да наливат пари...

Човек, за втора година забелязвам да мрънкаш за нещо, което е световна тенденция от десетилетия. Никой, никога, където и да е, не е отчитал телевизионен рейтинг в точна бройка телевизори включени по едикое си време..

Nielsen, майката на всички агенции, която измерва рейтинга в Щатите по-дълго отколкото е имало телевизия в България, използва около 45 000 домакинства по последни данни, за отчитането на рейтинга на 330 милионна Америка. Достатъчно умни хора са измислили формули и уравнения, на които индустрия за стотици милиарди там им се доверява.

Колкото и домакинства да използват в България за отчитането, като среден процент спрямо населението ще сме над този в Щатите. Но те явно са по-глупави от нас.

А Биг Брадър в тези рейтинги спада, заради часа на излъчване, обикновено от 22.15 до 22.30. Ако същите епизоди бяха от 20.00 щяха да са може би най-гледаното нещо. Така че и часовият пояс има значение.

Миналата година го даваха в същият часови пояс, даже и доста по-късно, защото си спомням епизоди дето започваха към 23. Но това не им попречи сезонът да завърши със среден рейтинг от 10.4, като в почти всички седмици беше с 9.5 +.

Този сезон спада засилено, защото го напълниха с всякакви изроди и е допотопна олигофрения.. Аз го изоставих след два епизода, но се радвам, че и доста други започват да се осъзнават. Дано спадне и още, че да им се покаже, че на хората не им се гледа простотоя и "rage bait" образи вкарани само за да скандализират и за "социални тематики".

Тъпото е, че по същото време, по другият канал дават дори и по-голяма малоумщина. Защото както си знаем по тези ширини хората познават само 2 телевизии и в 22 няма какво друго да си пуснеш..

# 624
Като стана дума за работното място, наличието или липсата на обсъждане и споменаване на Ергенът до тук на моето работно място напълно съвпадат с рейтингите дотук. Grinning

Доста се обсъждаха първите два сезона, трети с Алек по-слабо, а четвърти с тримата ергени малко повече (той като цяло извади по-добър рейтинг от третия).

Досега никоя колежка не е споменала и дума за "Любов в рая". Дори и аз не го споменавам. Аз лично след толкова сезони се и уморих от шоуто, но и ЛВР ми идва твърде биг брадърски. Честно да ви кажа сезонът на Ники Николов ми хареса. Простотиите и битовите скандали бяха сведени до минимум.

А в Любов в рая са събрали предимно същите простаци като в къщата на ББ, но една идея по-барнати физически и в по-лъскави, но лъжливи опаковки. Все се надявам поредния нов влязъл да промени нещата, но уви, досега все гледаме злоба, скандали, нахвърлят се на най-свестните вътре като бесни животни.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 00:01 от Недка Кокетка

# 625
  • Разпиляна във въображението
Някъде има ли засечено в рейтинговите предавания каква е продължителността на рекламния блок, или това няма значение, защото всяка реклама е с различна цена?

# 626

Миналата година го даваха в същият часови пояс, даже и доста по-късно, защото си спомням епизоди дето започваха към 23. Но това не им попречи сезонът да завърши със среден рейтинг от 10.4, като в почти всички седмици беше с 9.5 +.

Този сезон спада засилено, защото го напълниха с всякакви изроди и е допотопна олигофрения.. Аз го изоставих след два епизода, но се радвам, че и доста други започват да се осъзнават. Дано спадне и още, че да им се покаже, че на хората не им се гледа простотоя и "rage bait" образи вкарани само за да скандализират и за "социални тематики".

Тъпото е, че по същото време, по другият канал дават дори и по-голяма малоумщина. Защото както си знаем по тези ширини хората познават само 2 телевизии и в 22 няма какво друго да си пуснеш..
Всъщност този сезон на Биг Брадър е с доста по-адекватен каст от миналата година, по-малко са фрийковете и нормалните са по-шумни от миналогодишните.
ЛвР е доста скучно напоследък, не е имало гонене от сигурно 10 епизода.
За мен хората се преумориха от многото предавания и късните часове. Аз лично вече доста от предаванията ги гледам на следващия ден.

# 627
Браво на БТВ Екшън

# 628
  • София
Аз ще пропусна.
Ще гледам по-късно, защото тогава има мачове, които са винаги с приоритет.
А и на запис по-добре, ще превъртя целия спам от пеене и безсмислен пълнеж.
Ще си пусна само излизането на участниците да видим дали ще има освирквания. Речите на финалистите и въпросите към тях, защитниците на четиримата и разбира се битките, вота на другите участници и финалните резултати.
Аз все още се чудя дали да гласувам...

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 18:25 от Diavolo

# 629
  • България
Чудят се с какво да си запълнят програмата. LaughingLaughingLaughingLaughing Докъде стигнаха

Общи условия

Активация на акаунт