Отговори
# 630
Мисля догодина и аз да си правя реалити. 😁😅

# 631
  • Край морета северни и южни
По-зле от "Любов в рая" едва ли ще е. Grinning

# 632
  • София / Пловдив
Венета Райкова аут от бТв.
Явно заместник водещите ще останат титуляри.

# 633
Tова има ли го официално? Че жълтурите писаха, ама…

# 634
  • София
Официално е, и БТВ са го обявили, но не мога сега да сложа линк.

# 635
Да, видях го. Е жалко, прогониха жената.
Но тя ако наистина сега се сгодила за богаташ, едва ли й е до ТВ.

# 636
На лелята с цикъла не ѝ беше мястото в Преди обед.

# 637
  • София
Да, видях го. Е жалко, прогониха жената.
Но тя ако наистина сега се сгодила за богаташ, едва ли й е до ТВ.
Не разбирам защо страдаш по нея, предвид, че уж е доста далеч от твоите разбирания. И Гала кани чалгаджийки, но никога не са друсали кючеци на фона на чалга, да щракат с пръсти и всяко второ изречение да е за секс или езотерика. Не е подходяща за водеща на сутрешен блок.

# 638
БТВ яко сгазиха лука с Венета и май е късно да оправят пораженията. Не знам кой въобще си е помислил, че е добра идея и тя ще пасне на Преди Обед, което се слави с високи стандарти и няма нищо общо с жълтите наклонности на Райкова

# 639
И на мен не ми допадна ролята на Райкова, гледах точно 5-10 минути от едно от гостуването на Мария и се потресох, а не съм от лесно потрисащите се, нито съм снобарка.
За мен "Преди обед" винаги е било по-тежащо на мястото си предаване от "На кафе" и не трябва да променя нивото си, за да настигне конкуренцията. Как беше онзи лаф - "Не падай на нивото на глупака, защото там ще те победи с опит" или нещо от сорта.

БТВ за мен има генерални проблеми и не трябва да ги бори предаване по предаване.

Във Фейсбук Тошев е писал „Животът подрежда!“.

# 640
Можеше да й се направи забележка от ръковоството и да й се даде ултиматум, без чалга в предаването и да си го води както си знае.
А не .. в момента пускам, мьекащата Оля, дето говори на диалект интервюира Павел Колев и Ицака. Това водеща ли е?
Във Фейсбук Тошев е писал „Животът подрежда!“.
Този пък с какви очи се обажда изобщо...

# 641
Какъв ултиматум, като тя го беше обърнала на бащиния. Игнорира режисьори, редактори, говори повече от гостите си. Good riddance.

# 642
  • София
Можеше да й се направи забележка от ръковоството и да й се даде ултиматум, без чалга в предаването и да си го води както си знае.
А не .. в момента пускам, мьекащата Оля, дето говори на диалект интервюира Павел Колев и Ицака. Това водеща ли е?
Тя така си води, всеки ден глупости, инстаграмът ѝ е същият - хороскопи само, магии. Това, че има добро образование и говори правилно въобще не са критерий да е в сутрешен блок, когато занимава всички с цикъла си, вместо да чуем госта какво има да каже, едни време се справяше добре, но после залитна.

Две седмици се обяснява колко е зле с ухото, ама уж някакъв годеж, маникюри показва. Беше ясно, че няма да я видим отново в ефир.

# 643
Игнорира режисьори, редактори...
Е това вече не го знам. Жалко, ако е така.  Пак да кажа, сто пъти повече предпочитам Деси Стоянова, също и Елена Розберг, която води по-малко от година. Но в сравнение с трите недоразумения: Зузи, Франциска, Оля.. предпочитам Венета.

# 644
Никой не е по-зле от Венета, единствено Къци Вапцаров.

Общи условия

Активация на акаунт