Мисля, че мъжът ми ми изневерява

• 13 345
  • 132
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Той сам лятото ми каза,че в офиса са го набедили, че тази колежка му е любовница.
Какво да ти кажа...Няма дим без огън, най-малкото й се точи, то е видно и от чатовете. Чудно ми е защо ти е споделил, както и онова за стария годеник. Напълно възможно е умишлено да иска "да разчисти терена". Такъв глупак  естествено, че трябва да накара ти да си тръгнеш, че да си виновна.  Вероятно ще те очерни подобаващо пред всички, това не бива да те притеснява, хората не са слепи, а и не това трябва да ти е водещо. Мисли прагматично, консултирай се с адвокат.

# 31
За мен е видно, че има нещо. Нарочно ли е оставил вайбъра на компютъра? За да видиш?

Според мен този иска да бъде оставен да си живее младежкия живот. Напълно възможно е да излиза с нея в компанията на приятелите си и те да са спрели да те търсят по тая причина.
И аз мисля, че е нарочно, но пък няколко дни пише постоянно колко ме обича, че му липсва, после 5 дена нищо. Много съм объркана но не мога повече така

# 32
И аз така мисля, че прави всичко възможно ти сама да се разкараш. А ти действително още не си готова. Поне пари за децата дава ли, след като живее в друг град,и ти реално си само за да му гледаш децата?
Питай го, той сам дали би се справил сам с тях, след като те гони.
Още не е сигурен в другата, за това се лигави с теб, или и него го е страх какво ще кажат другите.
Ама мъж с деца и семейство, и то в друг град, надали ей така ще тръгне да си разваля семейството само заради едното... има и друго.
Или е тотално безотговорен идиот.

# 33
И аз така мисля, че прави всичко възможно ти сама да се разкараш. А ти действително още не си готова. Поне пари за децата дава ли, след като живее в друг град,и ти реално си само за да му гледаш децата?
Питай го, той сам дали би се справил сам с тях, след като те гони.
Още не е сигурен в другата, за това се лигави с теб, или и него го е страх какво ще кажат другите.
Ама мъж с деца и семейство, и то в друг град, надали ей така ще тръгне да си разваля семейството само заради едното... има и друго.
Или е тотално безотговорен идиот.
Той живее с нас все още, сега го няма, но пари не е оставил, платил е сметките онлайн

# 34
Омръзнала си му, съжалявам да го напиша. Държи се отвратително, защото може и хич не му пука. Иска да си живеете отворено, не ще да се развежда, да не е луд да си нарушава рахата и да му избяга слугинята. Дали има връзка или няма в момента не е важно, той иска да има нова тръпка. И много “загрижен”, защото той отворен, пък ти от работа вкъщи и те тика да си търсиш и ти нещо навън, нали отворен брак, голям живот.
Хич не се разправяй с него, игнорирай го. За какво звъни като не пита за децата? Не му вдигай! Тук много съветват да седнете, да поговорите. Аз съм на друго мнение, такива разбират от пълен игнор, да не вземеш да го посрещаш с манджи и да му переш след командировката.Никакви излизания заедно, никакви вечери заедно, ако вземе да говори нещо излизаш от стаята, не се обяснявай. Организирай си собствен живот покрай дома и децата, щом не обичаш да излизаш и спестявай.
Става им нещо след определен период от брака, виждат, че остаряват и изведнъж животът ги иска.

# 35
На мен пак ми звучи като история тип жената прави всичко и е по-активна и напориста от мъжа в кариера, финанси, образование, отдала се е на къщата и децата, но като партньор нещо му липсва на мъжа. А самият той може да е много смотан и също да не дава нищо като партньор, разбира се, това звучи също така. Но ако на мен мм ми каже, че гледам мъжете на барчето или някой ще ме открадне ще се поглезя и ще извъртя нещата и ще се възползвам да се получи сладка ситуация, въобще няма да стане скандал, а ще се получи съвсем различна ситуация тип сладка ревност, или как имам очи само за него и т.н. , нз сега той как го е казал на шега, но не звучи сериозно така или иначе.

# 36
На мен пак ми звучи като история тип жената прави всичко и е по-активна и напориста от мъжа в кариера, финанси, образование, отдала се е на къщата и децата, но като партньор нещо му липсва на мъжа. А самият той може да е много смотан и също да не дава нищо като партньор, разбира се, това звучи също така. Но ако на мен мм ми каже, че гледам мъжете на барчето или някой ще ме открадне ще се поглезя и ще извъртя нещата и ще се възползвам да се получи сладка ситуация, въобще няма да стане скандал, а ще се получи съвсем различна ситуация тип сладка ревност, или как имам очи само за него и т.н. , нз сега той как го е казал на шега, но не звучи сериозно така или иначе.
Не крещеше и ме обиждаше

# 37
Nana piff, понеже сама си писала, че мъжът ти вечно се занася с някоя - не си ли му свикнала за толкова години...? Защо такова голямо учудване сега. Той просто явно си е такъв.

Искал да те изкара виновна...? Замисли се - да, донякъде ти си си виновна, че му търпиш изцепките, които те нараняват.  Той те тъпче, ти слушаш, чудиш се, мислиш... какво има за мислене...?

Вземи решение и се успокой. На 41 години, а звучиш като много по-незрял човек. Всичко ще се  нареди - не се ядосвай, само здравето е важно.

# 38
Според мен трябва да се стегнеш, да спреш да мислиш за него, а да помислиш за себе си. Вдигни си главата, оправи си самочувствието, помисли с коя приятелка може да излезеш на кафе. Мисли за децата и себе си. Спестявай и действай прагматично. Животът не почва и не свършва с един мъж, особено такъв , който не оценява какво има до себе си. Горе главата! Ще се справиш!

# 39
Докато се постилаш като килим той ще те тъпче. Докато се тресеш от нерви и не ядеш, той ще си разигравя коня и ще вдига скандали. Не знам какви са тези мъже, че колкото е по уязвима една жена, толкова повече и се качват на главата. За мен единственото решение е колкото се може повече независимост от него.
Първо събирай доказателства, разрови се, поразпитай ако можеш. Второ среща с адвокат, какво е нужно да останеш с децата в апартамента, подготви си документи, опитай да разделите финансите, да дава повече пари в къщи.
Когато си готова и той почне да ти прави фасони и да вдига скандали, просто го попитай дали *име на любовницата* търпи същото поведение от него. Или на нея се умилква да му пусне и дали тя знае какъв идиот е той в същност.

Бас ловя, че другата жена не го иска. Може да са имали нещо, но ако го е видяла какъв е да се опитва да го отреже.

# 40
Според мен трябва да се стегнеш, да спреш да мислиш за него, а да помислиш за себе си. Вдигни си главата, оправи си самочувствието, помисли с коя приятелка може да излезеш на кафе. Мисли за децата и себе си. Спестявай и действай прагматично. Животът не почва и не свършва с един мъж, особено такъв , който не оценява какво има до себе си. Горе главата! Ще се справиш!
Благодаря ви, просто искам да говоря с него и да се приключи. Не знам по телефона или като се върне. Но той ще почне пак с думите, а се прибирам ти ми говориш глупости в хубаво настроение съм ти ми го развали, ще иска да правим с..., Дали не. Епо- добре по телефона да говоря, не че знам Ами че го виждам нещастен и да реши дали да си отиде в неговият дом, само да говорим двамата с децата

# 41
Всичко е до твоето търпение. Има и жени, които издържат с години и това не е непременно най-лошия ваирант за тях.

Сега ще се окаже, че вярваш в приказки и си представяш как спокойно сядате двамата с децата да им обясните. Не, няма да стане така. Имай го предвид.

# 42
Мои колеги точно така направиха, лошото е че се чувствам неадекватна и треперя цялата, Казвам имам травма от детството от моето семейство, затова съм така, ще търся пак психолог

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 13:36 от Не се сърди, човече

# 43
Твоите колеги са друго семейство. Те имат друг живот и друга ситуация. Хубаво е, че им се е получило, но при вас дори самата ти си кълбо от нерви, това е кофти предпоставка за спокойни разговори.

Какво е било развитието при твоите родители, че така те е наранило, ако не е тайна?

# 44
Най-голямата ти грешка ще е да покажеш несигурност. Сядате, говорите, казваш си условията ултимативно. Без емоции, сълзи и молби. Даваш му срок за изнасяне. После гледаш сеир,  обикновено изтрезняват бързичко и палачинката се обръща.

Общи условия

Активация на акаунт