Мисля, че мъжът ми ми изневерява

• 12 579
  • 132
  •   1
Отговори
# 120
С комшийката.
Тя не се брои.😁

# 121
Или балдъзата. То пак е в семейството, така че също не се брои

# 122
Щом става НА въпрос... няма какво да кажем 😃
Ако смятате, че елементарна грешка на езика, за израз, който се използва изключително често в ежедневието на хората, правилен или неправилен, е показателен за това какво съм написала. Значи наистина няма смисъл да коментирам. А въпроса с кой си изневеряват мъжете, повярвайте, има достатъчно необвързани жени. И има огромна разлика да изневериш на гаджето си и да изневериш когато вече имаш деца. Още в първото изречение на първия пост съм написала, че съм дете точно на такъв баща и ще говоря от гледна точка повече на децата, отколкото на една жена. За това и съм толкова крайна в изказванията си, както предупредих също:) Като дете, което е преживяло подобна ситуация, мога да кажа, че тя изключително много повлия  и на мен, и на брат ми! Аз, както се вижда намразих мъжете, брат ми пък изгуби връзка с баща си и е отгледам само от жени, което направи характера му много по- мекушав и не успява да изразява себе си и мъжката си дума. За това казвам, че дали сте жена или мъж, няма значение, имат значение действията ви върху децата, които сте решили сами да доведете на този свят. За това давам съвет на жената да го остави, преди да се развият по-грозни сценарии, от които главно ще страдат децата им, дори след години!

# 123
А дали не сте намразили мъжете, защото емоциите на майката и прехвърлила емоциите към бащата върху децата. Както и братът отгледан само от жени е изгубил връзка с бащата, която е можело да не се губи, ако бащата е изоставил майката само, но не и децата.
По принцип мъж или жена, независимо дали имате деца не са обречени да стоят с другият родител до гроб, и често изоставеният настройва децата. Естествено има и родители, които изоставят децата, но адекватното да не се настройват децата, защото тогава страдат двойно повече. Разбира се един развод и по-рядко виждане се отразяват на децата, но когато няма любов между родителите също се отразява. Сложно е, а понякога и обществото е притискало хората да се женят.

# 124
А дали не сте намразили мъжете, защото емоциите на майката и прехвърлила емоциите към бащата върху децата. Както и братът отгледан само от жени е изгубил връзка с бащата, която е можело да не се губи, ако бащата е изоставил майката само, но не и децата.
По принцип мъж или жена, независимо дали имате деца не са обречени да стоят с другият родител до гроб, и често изоставеният настройва децата. Естествено има и родители, които изоставят децата, но адекватното да не се настройват децата, защото тогава страдат двойно повече. Разбира се един развод и по-рядко виждане се отразяват на децата, но когато няма любов между родителите също се отразява. Сложно е, а понякога и обществото е притискало хората да се женят.
Категорично съм против без любов да седят заедно, за това се оставят по най-адекватния начин. Без изневери, без скандали. Никъде не съм написала, че са длъжни цял живот да седят заедно, а че трябва да ползват главите си и когато единия от двамата има нуждата вече от нещо различно и не се чувства щастлив да говори с партньора и да се разделят. Така последствията за децата са минимални:) историята ми с баща ми е дълга, дала съм я като пример, не като факт. Възможности много, но факт е, че е повлияло и ако се бяха разделили нормално, нямаше да се стига до много неща. Simple Smile

# 125
След като са рядко при жени, въпросът е с кой изневеряват тези мъже?
С маймуни. Нали мъжете били маймуни. Няма да изневеряват с камили, я.

# 126
Не е виновен само баща ви, че сте мъжемразка (то и личи).
Майка ви е по-вероятнат авиновница, като и двамата имат своя дял.
Но да мразиш цял пол заради един човек, пък бил той и баща, не е зряло. Би трябвало, ако не сама, с помощта на специалист дори и на тези години да потърсите начин да си помогнете.
Има прекрасни мъже, както и жени като хора, любими мъже и партньори в любовните отношения. Които си заслужават отношенията, любовта, вниманието.
Несгодите вашите или на другите, не бива да се експонират така с лека ръка към всички останали.

# 127
Не е виновен само баща ви, че сте мъжемразка (то и личи).
Майка ви е по-вероятнат авиновница, като и двамата имат своя дял.
Но да мразиш цял пол заради един човек, пък бил той и баща, не е зряло. Би трябвало, ако не сама, с помощта на специалист дори и на тези години да потърсите начин да си помогнете.
Има прекрасни мъже, както и жени като хора, любими мъже и партньори в любовните отношения. Които си заслужават отношенията, любовта, вниманието.
Несгодите вашите или на другите, не бива да се експонират така с лека ръка към всички останали.

Работила съм по въпроса, даже вече съм в добри отношения и с баща си, имам си и страхотен мъж до мен. Вече омразата ми е към изневерите като цяло, в случая е отново мъж. Не отмятам нищо с лека ръка, смятам, че в случая на жената е по-добре за всички да си тръгнат. Мъжа явно търси интимност другаде, жената не е безразлична, сама казва, че не спи и не яде. Представете си ако останат заедно и тя си затвори очите сега, какво ще изпита като той направи същото след 1 година например? А по въпроса кой от родителите ми е виновен, майка ми никога не каза нищо лошо спрямо баща ми, аз вече бях достатъчно голяма, за да разбера какво става. А и достатъчно се коментираше от хората, за да достигнат до мен и подробности. Те са били в добри отношения заради нас и след развода, както са и сега. Постъпките му спрямо майка ми винаги са били проблема, не майка ми да ми говори против него или обратното.

# 128
Хубаво за вас, чудесно.
Но и да прехвърляте собствената си история върху непознати и да смятате, че е "точно така", също не е ок.
Всяка история е лична и изпълнена със стотици обстоятелства, които външни хора не знаят. В една двойка винаги има 2 страни – 2 вини – 2 истини. Субективната и обективна реалност са сложно нещо.
В една двойка изневярата обикновено е пагубна, но има и двойки, които обратното – стават по-силни и намират начин и причина да останат заедно. Не са така еднопластови нещата. Да убием "виновника" с камъни и да се започне един щастлив прекрасен живот. Реалният живот не работи така.

# 129
След като са рядко при жени, въпросът е с кой изневеряват тези мъже?
С маймуни. Нали мъжете били маймуни. Няма да изневеряват с камили, я.

Бе носи се славата на разни, хм, етноси - там камили, кози, квот даде алаха.
Да питам - кво стана с Рамзесите? Яко наводнили родната стряха, ако съдя от темите в мамата? Котировката им се вдига, вероятно. Тамошните камили - изоставени...

# 130
Хубаво за вас, чудесно.
Но и да прехвърляте собствената си история върху непознати и да смятате, че е "точно така", също не е ок.
Всяка история е лична и изпълнена със стотици обстоятелства, които външни хора не знаят. В една двойка винаги има 2 страни – 2 вини – 2 истини. Субективната и обективна реалност са сложно нещо.
В една двойка изневярата обикновено е пагубна, но има и двойки, които обратното – стават по-силни и намират начин и причина да останат заедно. Не са така еднопластови нещата. Да убием "виновника" с камъни и да се започне един щастлив прекрасен живот. Реалният живот не работи така.
Никъде не съм казала, че е точно така. Жената пише в анонимен форум да пита за мнение, аз давам своето спрямо моята история. Тя вече си прави сметка дали го вземе под внимание или не😊

# 131
Тя жената отдавна е изчезнала.
Казахте, как да не сте.
ДА се маха, да си ходи, нам кво.
Не казахте аз така бих направила.
Няма значение.
Бъдете здрава, пиша за спорта.

# 132
Тя жената отдавна е изчезнала.
Казахте, как да не сте.
ДА се маха, да си ходи, нам кво.
Не казахте аз така бих направила.
Няма значение.
Бъдете здрава, пиша за спорта.

Ами аз мисля, че е ясно, че тя не ми е роб и не я задължавам да прави това, което искам аз. Така бих направила аз, така съм го видяла, че е редно СПОРЕД МЕН. Тя вече може да се прецени кое от мненията и съветите да обмисли. Няма нужда пред всяко изречение да пиша, че това си е мое мнение, то това трябва да е ясно. Не съм нито психолог, нито някакъв фактор като цяло, за да си мисля, че точно като ѝ кажа аз нещо, тя веднага ще ми хвръкне по свирката. Да не говорим, че всички сме анонимни, тя не ме познава, надали ще ми вземе съвета като от някой близък. Казвам какво мисля, спрямо ситуацията, как аз бих постъпила

Общи условия

Активация на акаунт