Мисля, че мъжът ми ми изневерява

• 12 599
  • 132
  •   1
Отговори
# 105
Грижиш се за къщата, за децата, работиш...
А секс правите ли изобщо? Или по веднъж на месец - два?
Много ,много точно . Бил съм с такава жена -много добър човек . Обичах я,но секса.....Не исках да и изневерявам,но просто нямаше как

Бил сте с жена която вие обгрижвала,  а не с партньор. Като не ви е харесвал секса с нея защо сте били заедно? За да ви пере гащите ли? И това, ако е обич.

# 106
Аз имам един въпрос към авторката, само един - Ти щастлива ли си в този брак или би  била щастлива без него?
Абсолютно, на първо място би трябвало да е как се държи с нея, и тя какво получава от връзката, широко погледнато.

# 107
  • Поморие
Здравейте, женена съм от 15 години, 41 годишна, работеща жена. Напоследък мъжът ми се държи странно но не съм се замисляла защо. В момента е в дълга командировка. На мен ми се наложи да ползвам за работа домашния ни компютър и видях, че си е оставил Вайбър включен. Не съм искала да ровя беше отворен на разговорм негова колежка от офиса. Казва и миличко, слънчев, кани я при него, има и сексуални намеци. Тя отказва да отиде при него. На мен също се обажда и твърди,че му липсвам и ,че ме обича. Имаме деца, видях тези неща преди 2 дена. Какво да правя? Да чакам да си пишат повече за да разбера дали е флирт само или нещо повече? Мисля за развод, ако има афера, имаме общо жилище след брака и искам да остане за мен и децата. Готова съм да го откупя.Много съм объркана. От известен период от време и общите ни приятели се отдръпнаха от мен без да знам защо.
Този човек плюе на годините от живота ви, които сте му отдала и на брака ви. Аз ако бях и видя такова нещо черно на бяло дето се казва, просто режа и дотам.
Все пак поискайте обяснение и преценете ситуацията. Дано вземете правилното решение.

# 108
А замисляла ли сте се да наемете частен детектив? Аз също имам съмнение към половинката ми и се замислям сериозно. Иначе само съмнения и неспане.

# 109
Скрит текст:
Здравейте, женена съм от 15 години, 41 годишна, работеща жена. Напоследък мъжът ми се държи странно но не съм се замисляла защо. В момента е в дълга командировка. На мен ми се наложи да ползвам за работа домашния ни компютър и видях, че си е оставил Вайбър включен. Не съм искала да ровя беше отворен на разговорм негова колежка от офиса. Казва и миличко, слънчев, кани я при него, има и сексуални намеци. Тя отказва да отиде при него. На мен също се обажда и твърди,че му липсвам и ,че ме обича. Имаме деца, видях тези неща преди 2 дена. Какво да правя? Да чакам да си пишат повече за да разбера дали е флирт само или нещо повече? Мисля за развод, ако има афера, имаме общо жилище след брака и искам да остане за мен и децата. Готова съм да го откупя.Много съм объркана. От известен период от време и общите ни приятели се отдръпнаха от мен без да знам защо.
Да ти кажа, един от най-сигурните признаци, че нещо сериозно се случва, е отдръпването на семейните приятели. Кой го знае какви ги приказва за теб пред тези хора, един вид да оправдае поведението си  че се занимава с друга. Преживяла съм го едно към едно. При мен, първо най-близкият му приятел започна да ме гледа странно, със съжаление някакси. В другото семейство пък, където много добре се разбирахме със жената, тя започна открито да ме отбягва, държеше се дори грубо на моменти. Бях в недоумение какво става, направила ли съм нещо, казала ли съм нещо..... Впоследствие се разбра, че бившият ми ги е запознал с любовницата си официално, та затова хората се чувствали неловко какво да кажат и как да се държат в мое присъствие.
На мен също това ми се хвърли в очите много. Съпругът че не струва, не струва - това е ясно независимо дали му е вързала някоя или не. Никой не заслужава да се отнасят така с него.
Но общите приятели изведнъж да започнат да си "избират страна" е нещо което не се случва без причина. За съжаление, говоря от опит и аз.
Към авторката - консултация с добър адвокат и хубаво си оглеждаш и премисляш опциите за да си ги знаеш. С такъв човек "заключение" и финално изясняване може и никога да не настъпи че да го чакаш, а междувременно ситуацията да става все по-нетърпима и все повече да ставаш виновна. За всичко - от това как те е погледнал някой, до скъсания му чорап или до проблемите със световния мир. Все ти ще си.
Както и да се развият нещата - по-добре да си знаеш какви са ти вариантите, отколкото да слушаш той какви перспективи ти приказва.

# 110
Мисля че каквото и да е имало между вас тези 15 години, той очевидно го неглижира щом посяга към чуждо. Дали има връзка с нея, дали само я сваля, дали само му се иска да я сваля - няма значение, щом мисли за нея а не за вас. Очевидно и други хора го забелязват, щом приятели се отдръпват, колеги коментират и тн. Съвета ми е да се готвите за раздяла и да си търсите щастието с друг (след раздялата де, не падайте на неговото ниво).
Редакция: сега дочетох и другите неща и честно не знам изобщо защо си още с него… отдавна е трябвало да се разделите.

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 08:14 от ТаткоГризли

# 111
Здравейте, и на мен ми звучи като грозна манипулация и прикрита истина това, че е споделил, че са ги нарочили за любовници с колежката му. Казва го сякаш, за да се застрахова. Не е ок. и да Ви казва да се съберете с бившия си годеник. Това значи в прав текст, че не се интересува с кой сте, защото вероятно и той има с кой да е, т.е дава Ви карт бланш, свобода да бъдете с друг.Определено си трябва един директен разговор с него. За апартамента не се притеснявайте. Ако децата са непълнолетни и имате брак, то жилището е съпружеска имуществена общност. В случай че присъдят родителските права на Вас, автоматично жилището остава за Вас с децата, докато те навършат пълнолетие. Ако сте в съсобственост, без брак, а на семейни начала, тогава може да му предложите да изкупите неговия дял.

# 112
Темата е от преди почти два месеца. Много вода е изтекла оттогава предвид напрежението, в което се е намирала авторката. Няма особен смисъл от още съвети без нов ъпдейт от нейна страна.

# 113
Ти знаеш най добре в сърцето ди

# 114
Може би ще съм така крайна, защото имам травма от подобна случка на родителите ми като бях малка. Разделиха се, това е друга тема. Но този човек направо бих му се изсмяла в лицето. Почти всеки мъж след дълъг брак залита, защото са маймуни. Но този дори не може да изневери, защото не го искат😆 Което направо би ме вбесило. Не стига, че е жалък и едвам съм го хванала аз, ами ще ме прави и на луда да пробва да изневерява. Направо му звъня и му казвам да не се прибира изобщо! Призовка му се праща, развод, апартамента за децата, които ще гледате Вие, не този льохман и издръжка достатъчно висока, за да живеете добре, а той да се чуди как да си издържа любовниците, това не е ваша работа. Разбирам мнгоо добре, че са много години съвместен живот, но не го заслужавате нито вие, нито децата ви да имат такъв пример. Останете ли с него, дори и да няма изневяра сега ще има все някога, когато някоя дама се излъже и ще се случи. Ужасно, но факт. Помогнете си навреме, майка ми се оправи, ще се справите и вие😊

# 115
То щото жените не са маймуни.
Всички са маймуни в определени ситуации.

# 116
Също овци в други. Тигрици в трети. Змии в четвърти.
В живота важното е да си в правилния момент с правилния човек на правилното място, тоест в правилната ситуация Wink
Пък ако нещо се промени към зле - сменяш, прескачаш, адаптираш се с една дума. Мен примерно не ме влече да тичам след маймуни, с тигрици може раз, два, както пее Висоцки, змиите опитвам да отбягвам колкот мога, ма не винаги се получава. Най-спокойна е работата на овчаря, ма некакси не се чувствам още на подходящата възраст за овчар. Пък то си е и призвание...

# 117
Маймуните са едни от бозайниците с най-разюзденото поведение. Доста често не подлежат на контрол и нямат никакви задръжки. Демек като един мъж, който изневерява на жена си. Като мъж, който не се интересува какво ще се случи с психиката на децата му, когато в крайна сметка гнусните истини излязат наяве. Това всичкото важи по абсолютно същия начин, ако обърнем ситуацията и става на въпрос за жена! Но повечето такива истории са за мъже, рядко за жени. Това е положението, като не ви харесва, не изневерявайте, така няма да се припознавате в написаното от непознат в бг мама:)

# 118
Щом става НА въпрос... няма какво да кажем 😃

# 119
След като са рядко при жени, въпросът е с кой изневеряват тези мъже?

Общи условия

Активация на акаунт