Мисля, че мъжът ми ми изневерява

• 12 700
  • 132
  •   1
Отговори
# 90
Токсичен съпруг е точно като наркотик - колкото повече ти вреди, толкова повече го искаш. Помисли за собственото си здраве и добруване!
.   Да ще трябва, но прости съм учудена, какво се обърка в тези месеци от ноември до сега. Понякога наистина си мисля, че той е във филм, че съм му изневерила с някого. Единственото нещо, което се сещам е че лятото почнах в друга фирма. Тук сме предимно жени. Но точно тогава ми направи скандала на барчето. Където каза,че много съм св забавила да чакам за вода. Ама то беше брутално...Нарече ме с епитет, даже тогава имаше други хора с нас те се потресоха. Заклевам се никога не съм му изневерявала. Колеги от старата работа са ми писали за работа относно. Но той се ядосваше, един път бях преди 5 години на клуб със стара колежка, едни момчета искаха да ни черпят, дойдоха да ни прегръщат ние тръгнахме. Може да ми е казала. Един път преди 15 години, бяхме гаджета, аз бях с негови приятели на клуб и го чакахме и 1 от приятелите му ме прегърна. Тигава той ми се обади, че няма да идва и да се прибирам. И един път един таксиметров шофьор ми направи комплимент. Последен случай пак преди години, него пак го няма, аз с неговата компания на клуба, винаги е знаел и той самият ме е пращал. Та тогава искаха да ходим на друго място и аз ги оставих и си тръгнах. И един колега от университета ме беше харесал преди. Това е. Нещо нередно аз не виждам.

# 91
  • София
Някой хубав ден, когато се отървеш от това чудовище, ще разбереш че вината не е в теб и поводът няма никакво значение.
Давам пример - последният човек, с който имах връзка, правеше скандали за храна. Последният беше за една бисквитка.
Една бисквитка!!!
Само че аз вече имам ресурса да кажа ЧАО веднага.

# 92
Живееш в някаква супер токсична връзка и дано осъзнаеш как те манипулира. Имай самоуважение и достойнство, ако са ти важни, де. Иначе си негова изтривалка, но ако ти харесва...

# 93
Трябвало е да го разкараш със случката преди 15 години, когато ти се е разсърдил.

# 94
Жена, какво правиш до такъв "мъж" ? 🙄

Дали ти изневерява изобщо не е най-важното в случая, след всичко, което изброи за него. А че едва ли не си търсиш оправдание, не виждаш, че не е стойностен човек, "намираш" грешни паралели и с брака на родителите си, не разбираш, че не е нормално един баща да не говори с децата си...

Страхуваш се може би да останеш сама?
Вероятно си израснала в много затворена среда и манталитета на малкото селище, където мъжът е алфата и омегата в живота на жената, добър/лош без мъж не струваш нищо..
Ако и докогато така разсъждаваш, няма да има мир в душата ти.

Много инфантилно е и това да поръчваш на други да видят дали ти изневерява.. да разпитват, да проучват. Като детенце ми изглеждаш..
Но.. децата порастват, дори и да позакъснеят. Дано разбереш онова, което в много постове ти написаха.

# 95
  • София
Всичката Мара втасала, та изневярата й е проблема!!!
Напротив, трябва да я използваш за повод да разкараш този елемент, който не ти е нито съпруг, нито е родител на децата ти.

# 96
И аз мисля че флирта или евентуалната изневяра трябва да ти е повода, а причини имаш много.
Само се чудя защо искаш да го изкараш пред него, че е защото той не е щастлив, като ти самата не си щастлива с този мъж. Моят съвет е да му кажеш - че ти не си щастлива с него, нямаш му доверие и искаш да се разделите. Той има собствено жилище както разбирам, така че най-нормалното е ти и децата да останете в семейното и да се разберете да откупиш неговата част.

# 97
  • София
За делба на жилището има време. Тя може да стане след всичко друго.

# 98
Моят съвет е да му кажеш - че ти не си щастлива с него, нямаш му доверие и искаш да се разделите.
+1 Истината е най-добрата стратегия.
Кажи му, че поведението му те обижда. Дори и да твърди, че е на шега, за теб е обидно. И сексуални намеци и покани към колежки. Каже му всичко, което ти тежи. Ако ти е трудно, докато го няма си напиши тези неща.

# 99
Ох, мила, честно, нищо не губиш да си тръгне... радвай се, че не напира да ти взима децата. Кофти ситуация, но има и по-страшни неща.
За съжаление, малко са двойките с наистина хубав брак, в които има истинска любов и уважение.

# 100
Здравейте, женена съм от 15 години, 41 годишна, работеща жена. Напоследък мъжът ми се държи странно но не съм се замисляла защо. В момента е в дълга командировка. На мен ми се наложи да ползвам за работа домашния ни компютър и видях, че си е оставил Вайбър включен. Не съм искала да ровя беше отворен на разговорм негова колежка от офиса. Казва и миличко, слънчев, кани я при него, има и сексуални намеци. Тя отказва да отиде при него. На мен също се обажда и твърди,че му липсвам и ,че ме обича. Имаме деца, видях тези неща преди 2 дена. Какво да правя? Да чакам да си пишат повече за да разбера дали е флирт само или нещо повече? Мисля за развод, ако има афера, имаме общо жилище след брака и искам да остане за мен и децата. Готова съм да го откупя.Много съм объркана. От известен период от време и общите ни приятели се отдръпнаха от мен без да знам защо.

Да ти кажа, един от най-сигурните признаци, че нещо сериозно се случва, е отдръпването на семейните приятели. Кой го знае какви ги приказва за теб пред тези хора, един вид да оправдае поведението си  че се занимава с друга. Преживяла съм го едно към едно. При мен, първо най-близкият му приятел започна да ме гледа странно, със съжаление някакси. В другото семейство пък, където много добре се разбирахме със жената, тя започна открито да ме отбягва, държеше се дори грубо на моменти. Бях в недоумение какво става, направила ли съм нещо, казала ли съм нещо..... Впоследствие се разбра, че бившият ми ги е запознал с любовницата си официално, та затова хората се чувствали неловко какво да кажат и как да се държат в мое присъствие.

# 101
  • По света и у нас
Моят е говорил глупости на всички с месеци, а пред мен ни гък ни стон. Настрои който можа срещу мен и използва едно от семействата да лъже в съда в негова полза, за да вземе децата той.
Не подценявай тези отношения.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 17:34 от PriMadonna

# 102
Аз имам един въпрос към авторката, само един - Ти щастлива ли си в този брак или би  била щастлива без него?

# 103
  • София
Грижиш се за къщата, за децата, работиш...
А секс правите ли изобщо? Или по веднъж на месец - два?
Много ,много точно . Бил съм с такава жена -много добър човек . Обичах я,но секса.....Не исках да и изневерявам,но просто нямаше как

# 104
Е, що сте били заедно тогава?
Да чисти? Хахах логика.

Общи условия

Активация на акаунт