Мисля, че мъжът ми ми изневерява

• 12 716
  • 132
  •   1
Отговори
# 75
Ау, ами пращай го там да си ходи. Не стига, че живее  в друг град, че и те плаши, че няма да се прибира..
Изпревари го..

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 22:18 от Прекрасная Василиса

# 76
Божке, недей да намесваш други хора, колеги, колежки, роднини. Въобще не знаеш кой с кого е сдружен, кой ще го предупреди, че разпитваш и прочее. Мъжете винаги се пазят взаимно, винаги, от мъжка солидарност. Пред кого ще те топи също няма значение, гледай себе си и децата.

# 77
Мале, то верно голям миш-маш.
Какви са тези цигании.
Наговаряния с колеги, роднини, па пазене на чатове, оле-мале.
Вие не спите сигурно да дебнете. Кошмар.

# 78
  • Paris, France
Скрит текст:
да прави сте, сега мисля и ако той каже, че не иска да си тръгне от къщата ще бъде все по- зле, токсично и гадно. Затова ако каже ти ми кажи да си тръгна, защото той винаги оивърта да в прав, ще го помоля да го направи да мога аз малко по малко да се оправя психиката. Според мен тези приказки за старият ми годеник и любовници са нарочно, пак затова. Вика и пред децата вече, като повторя нещо няколко пъти. Отваря шкафове и хвърляше мои неща по земята. Заплаши ме че си отива, Казах му да си ходи ако иска, но за едно шкафове ли го попитах, след това го попитах дали св разделяме и той отрече веднага и мочна да се мазни

У вас е зле, токсично и гадно. Мъжът крещи и пред децата, изхвърля твои вещи от шкафовете, заплашва да си иде, а ти се чудиш дали има любовница! ЖДНБ.

Ако моят мъж изхвърли и половин вещ от мой шкаф, ще съм се изнесла до половин час. Аз ще съм се изнесла, не да му събирам багажа. Ще му оставя децата, разбира се 🌞 и ще му плащам сметките, дето Василиса писа, че били 300 или 400 лева, хайде 1000. Ще спя два дена на хотел и ще си наема жилище, идеално боксониера, но може и гарсониера, хайде, едностаен. Ще ми е екстра сама, че и децата може да преспиват като идват за 2 дена.

Вашата връзка е изтрита отдавна и обич не виждам, нито от негова, нито от твоя страна. Не мисля, че има любовница. Мисля, че е спихнат от криза на средната възраст или някакво заболяване, срив на тестостерон. Вие не си подхождате, нямате общи хобита, общ социален живот, а и изначално не си имала високо мнение за него.

Не пишеш на колко са децата. Ако има дете под 10г или със специални нужди, аз бих се замислила 5 пъти преди да поискам раздяла или развод. Ако са над 10г и здрави, направо подавам молбата! Тровите си живота взаимно и тровите обстановката в къщи и децата.

Не мисля, че има любовница. Може да е флиртаджия, но не особено щедър финансово 40+ годишен, женен баща на 2 деца не е точно материал за любовник. Мъжете обикновено стават мили и по-грижовни в къщи като завъдят любовница. Този е със смачкано самочувствие и търси как да смачка и твоето и да те дразни. И аз мисля, че нарочно е оставил чата за да го прочетеш.

Част от поведението му е поради това, че пинеже домакинстваш, мисли, че може да ти остави децата и да си свирка като ерген. Дай му да разбере, че децата са общи и при раздяла могат да останат и под неговите грижи, с него 🤣! На твое място всеки път като заговори за изнасяне, ще му напомням, че може аз да се изнеса, а той да остане с децата 😇. Да видиш как ще се кротне.

# 79
  • София
Невена право в целта, както винаги!
Любовницата ще иска ресторанти, разходки. Или много хубав секс. А той ги няма.
Ама пък има терен.

# 80
А може и друг вариант да пробваш. Като се прибере, му кажи - скъпи, аз си намерих гадже, имам с кого да правя секс, търси си и ти, щото с теб повече не искам. Аз си имам, ти си се оправяй.
И гледай реакция. Със сигурност няма да му стане приятно, ама поне ще разбереш доколко, а и дали изобщо все още означаваш нещо за него, извън това да му гледащ децата. И като му обясниш това, му оставяш децата и излизаш.
Да ги погледа малко и той .
Щото, при наличие и на желание, и на терен, може младата и неомъжена колежка да не му върже, ама виж, някоя десетина години по дърта от него и загоряла, с мъж,  който отдавна не я търси за секс - със сигурност.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 22:37 от Прекрасная Василиса

# 81
Аз имам друго разбиране за ситуацията. Според мен той се е комплексирал, понеже ти явно изглеждаш добре и имаш по-успешна кариера, търси си “валидация” ( любимата дума на Даниела Simple Smile ), че все още става с други жени. Тази ревности и сцени които ти спретва са от комплекс за малоценност, въпреки целия цирк може и да те обича. Бъди умна, не реагирай импулсивно и не изисквай отговори веднага и сега,. След като първото нещо за което питаш е апартамента, явно не си “цъфнала и вързала”.  Дистанцирай се емоционално и планирай добре нещата си - имуществото, финансите, ако имаш автомобил придобит по време на брака, продай го под някакъв предтекст ( покупка на нов например ), събирай пари и  си отваряй очите, защото не си само ти, имаш деца. В подходящият момент го напусни, ако това е окончателното ти решение, но го вземи рационално, не емоционално .

# 82
  • Paris, France
Аз съм интровертен човек и той все се ядосва, че чистя, готвя и не излизам освен на работа. Писнало му искал да излиза с "общите приятели". А аз с тях винаги съм излизала. Казак му,че те от около 6 месеца не ни търсят така или иначе.

А правиш ли проблем като излиза сам? Иска ли да излиза сам? Какво се случи преди 6 месеца и изведнъж ли спряха да ви търсят приятелите ви? Сигурно и в началото на връзката си била интроверт. Тогава казваше ли нещо по въпроса? Звучи ми като да е скучал в семейното огнище и да търси драма.

Rockstar, любовницата
не знам има чувство за хумор не е особено привлекателен по общоприетите стандарти.

с подобен едва ли ще иска да се разхожда по улиците. Ти би ли станала любовница на по-дърт от тебе с 12г, женен, с две деца, за голи вечери в ресторант и разходки? Мисли в контекста!

# 83
Скрит текст:
да прави сте, сега мисля и ако той каже, че не иска да си тръгне от къщата ще бъде все по- зле, токсично и гадно. Затова ако каже ти ми кажи да си тръгна, защото той винаги оивърта да в прав, ще го помоля да го направи да мога аз малко по малко да се оправя психиката. Според мен тези приказки за старият ми годеник и любовници са нарочно, пак затова. Вика и пред децата вече, като повторя нещо няколко пъти. Отваря шкафове и хвърляше мои неща по земята. Заплаши ме че си отива, Казах му да си ходи ако иска, но за едно шкафове ли го попитах, след това го попитах дали св разделяме и той отрече веднага и мочна да се мазни

У вас е зле, токсично и гадно. Мъжът крещи и пред децата, изхвърля твои вещи от шкафовете, заплашва да си иде, а ти се чудиш дали има любовница! ЖДНБ.

Ако моят мъж изхвърли и половин вещ от мой шкаф, ще съм се изнесла до половин час. Аз ще съм се изнесла, не да му събирам багажа. Ще му оставя децата, разбира се 🌞 и ще му плащам сметките, дето Василиса писа, че били 300 или 400 лева, хайде 1000. Ще спя два дена на хотел и ще си наема жилище, идеално боксониера, но може и гарсониера, хайде, едностаен. Ще ми е екстра сама, че и децата може да преспиват като идват за 2 дена.

Вашата връзка е изтрита отдавна и обич не виждам, нито от негова, нито от твоя страна. Не мисля, че има любовница. Мисля, че е спихнат от криза на средната възраст или някакво заболяване, срив на тестостерон. Вие не си подхождате, нямате общи хобита, общ социален живот, а и изначално не си имала високо мнение за него.

Не пишеш на колко са децата. Ако има дете под 10г или със специални нужди, аз бих се замислила 5 пъти преди да поискам раздяла или развод. Ако са над 10г и здрави, направо подавам молбата! Тровите си живота взаимно и тровите обстановката в къщи и децата.

Не мисля, че има любовница. Може да е флиртаджия, но не особено щедър финансово 40+ годишен, женен баща на 2 деца не е точно материал за любовник. Мъжете обикновено стават мили и по-грижовни в къщи като завъдят любовница. Този е със смачкано самочувствие и търси как да смачка и твоето и да те дразни. И аз мисля, че нарочно е оставил чата за да го прочетеш.

Част от поведението му е поради това, че пинеже домакинстваш, мисли, че може да ти остави децата и да си свирка като ерген. Дай му да разбере, че децата са общи и при раздяла могат да останат и под неговите грижи, с него 🤣! На твое място всеки път като заговори за изнасяне, ще му напомням, че може аз да се изнеса, а той да остане с децата 😇. Да видиш как ще се кротне.     Преди време ми беше питал дали искам да гледам как ми изневерява и накрая показва някакви кърпи и се смееше, че съм ревнувала и обичал да ме дразни. Постоянно ми подхвърля дали го чакам и има ли някой. Не знам дали нарочно го е оставил чата, от къде ще знае, че ще го видя, аз по принцип сядам на моя служебен лап топ. Просто тогава имах проблеми с лап топа и седнах на компютъра.

# 84
  • Paris, France
Дразни те, защото му се връзваш. Аз веднъж се бях оплакала на моя, че ме извежда с грозните си, дебели колежки. Каза ми, че щял да тръгне с манекенки. Ха ха. В продължение на месец го питах всеки ден къде са манекенките, та да се изфукам, че нашата любовница е много красива.  Повече дума не обели по въпроса. 

Ако моят мъж ме попита 2 или 3 пъти има ли някой и чакам ли го, ще му отвърна, че още няма, но активно търся и не го чакам.

Мъжът ти е леплив, силно нуждаещ се от валидация и внимание и голям досадник. Ако моят беше такъв и разберях, че си има любовница, щях да дам банкет.

Изобщо не знам как ти минава през ума, че някоя може да се заинтересува от досадния ти, леплив мъж, склонен към гневни изблици.

Според мене този мъж, когото никога не си харесвала силно ти е яко писнал и търсиш начин да се разделиш с него, но по негова вина. Няма да стане. Не се понасяте. И двамата искате раздяла, но май не ви стиска, и на двамата.

А може и друг вариант да пробваш. Като се прибере, му кажи - скъпи, аз си намерих гадже, имам с кого да правя секс, търси си и ти, щото с теб повече не искам. Аз си имам, ти си се оправяй.
И гледай реакция.

И като се разкрещи неспирно пред децата, разказвайки им какво му е казала, какво ще прави? Децата не обичат да чуват, че мама ходи с друг чичко. Да се разберат спокойно и да се разделят!

# 85
Дразни те, защото му се връзваш. Аз веднъж се бях оплакала на моя, че ме извежда с грозните си, дебели колежки. Каза ми, че щял да тръгне с манекенки. Ха ха. В продължение на месец го питах всеки ден къде са манекенките, та да се изфукам, че нашата любовница е много красива.  Повече дума не обели по въпроса.  

Ако моят мъж ме попита 2 или 3 пъти има ли някой и чакам ли го, ще му отвърна, че още няма, но активно търся и не го чакам.

Мъжът ти е леплив, силно нуждаещ се от валидация и внимание и голям досадник. Ако моят беше такъв и разберях, че си има любовница, щях да дам банкет.

Изобщо не знам как ти минава през ума, че някоя може да се заинтересува от досадния ти, леплив мъж, склонен към гневни изблици.

Според мене този мъж, когото никога не си харесвала силно ти е яко писнал и търсиш начин да се разделиш с него, но по негова вина. Няма да стане. Не се понасяте. И двамата искате раздяла, но май не ви стиска, и на двамата.

И гледай реакция.

И като се разкрещи неспирно пред децата, разказвайки им какво му е казала, какво ще прави? Децата не обичат да чуват, че мама ходи с друг чичко. Да се разберат спокойно и да се разделят!
,  , Не мисля, че не го обичам напротив. Обичам го, но той сякаш се опитва да ме нарани нарочно
Все ми казва, че му липсва да ме дразни и ядосва и се смее. Опитвам се да не го обичам заради себе си и моето здраве но ме става така. Това е трудното ако ме го обичах още щях да направя крачка към развод а аз наистина не съм готова за това все още. Иначе ми говореше за още деца да имаме......хахаха. Преди имах повече познати но те се ожениха, някои вече в чужбина, а някои той не хареса. Не бях такъв интроверт. Станах с годините така, имах и лъжливи приятели .Но не съм и била много отворен човек.

# 86

Това!!!
Не го е оставил чата нарочно, но просто не му пука дали ще го намериш. Знае, че няма да го изгониш и ще го търпиш и ще се мъчиш. Не любовницата ти е проблема, а ужасното му поведение към теб и към децата. Ти си като наркоман, знаеш че ти вреди, но не можеш да се откажеш. За мен трябва да си плетеш кошницата за раздяла, да подсигуриш каквото е необходимо. Помисли кое те спира да си тръгнеш. Обичаш го ли? Кое му обичаш? Как въобще обичаш човек, който се държи лошо с вас? И при мен и ММ имаше подобни неща, след серия от напоителни разговори и разправии сега се е кротнал малко. Ама аз си оправям жилището, търся още работа за да знам, че ако утре реша нещо ще мога да се справя сама и да си подсигуря детето.

# 87
Намерили сте се.
И ти ми се струваш във филма, и той обича да дразни за внимание явно.
Я си стойте двамцата. Как хубаво си се разбирате.

# 88
Намерили сте се.
Намерили сте се.
.    Може би така изглежда, но ми трябва време да осмисля всичко. В мен бушуват в момента различни емоции. Тъга, яд, спомени,страх от непознатото... Благодаря на всички за мненията, за себе си обобщих, че ще търся начин да стана още по- самостоятелна, може да търся някаква втора работа. Ще спестявам повече да съм подготвена

# 89
  • София
Токсичен съпруг е точно като наркотик - колкото повече ти вреди, толкова повече го искаш. Помисли за собственото си здраве и добруване!

Общи условия

Активация на акаунт