Мисля, че мъжът ми ми изневерява

• 12 847
  • 132
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Тия приказки тип, я ме зарежи ти, изобщо не подхождат на семеен мъж с деца. Остави го той да си решава нещо ако толкова иска, но междувременно направи план за в случай, че наистина се разделите. Къде ще живеете с децата и прочее. Щом казва, че ти си по-амбициозна не вярвам да си финансово зависима от него, ще се справиш.
Пак казвам, изневяра или не, всичко това си звучи на раздяла. Отдръпни се и го виж какво ще направи, няма да му вършиш ти работата и после и сама, и виновна. Не, че определен тип мъже не са в състояние винаги да те изкарат виновна, но все пак.

# 16
Тия приказки тип, я ме зарежи ти, изобщо не подхождат на семеен мъж с деца. Остави го той да си решава нещо ако толкова иска, но междувременно направи план за в случай, че наистина се разделите. Къде ще живеете с децата и прочее. Щом казва, че ти си по-амбициозна не вярвам да си финансово зависима от него, ще се справиш.
Пак казвам, изневяра или не, всичко това си звучи на раздяла. Отдръпни се и го виж какво ще направи, няма да му вършиш ти работата и после и сама, и виновна. Не, че определен тип мъже не са в състояние винаги да те изкарат виновна, но все пак.
Жилището е общо, друго нямам аз. Придобито по време на брак. Нормална заплата получавам, но няма как да напуснем с децата апартамента, защото няма къде да отидем другаде

# 17
  • София
Жилището е общо, друго нямам аз. Придобито по време на брак. Нормална заплата получавам, но няма как да напуснем с децата апартамента, защото няма къде да отидем другаде
Значи не напускаш жилището по никакъв повод. Колкото и да те ядоса не се изнасяй. Съдът няма да те изгони с децата.

# 18
Челен сблъсък. Директен разговор.
Вероятно ще излъже. Повечето хора смятат, че това е нормалната естествена реакция, за да не те наранява ецетера щуротии.
Не бързаш с разводите. Следиш му поведението, винаги излизат наяве нещата (колкото и да се крият някои).
Не изпадаш в истерии, паник атака и тем подобни реакции.
Просто наблюдавай.
Като имаш доказателства – чао и така.

# 19
Челен сблъсък. Директен разговор.
Вероятно ще излъже. Повечето хора смятат, че това е нормалната естествена реакция, за да не те наранява ецетера щуротии.
Не бързаш с разводите. Следиш му поведението, винаги излизат наяве нещата (колкото и да се крият някои).
Не изпадаш в истерии, паник атака и тем подобни реакции.
Просто наблюдавай.
Като имаш доказателства – чао и така.

.       Въпросът е, че той иска да излезе невинен а аз виновна. Бяхме на почивка лято, отидох до барчето имаше опашка и той почна да ме обижда, че гледам мъже или че някои щял да ме нападне. Иска да е чист пред родителите си и пред общите приятели

# 20
Какво значи виновна? Че ти му изневеряваш ли?
Супер наглец.
Гледането на мъже не е изневяра. Някой ще те нападне, докато чакаш на опашка в барчето ли?
Извинявай, но вие къде живеете?

# 21
Някой нарече мъжа ти тъпчо, гьончо..
Ами и за тях се намират хора, както за всеки влак си има пътници.

Защо да си все ти червернокръстка? В университета ти му вършиш работата, за да завърши, а после даже и отрича, на децата сега не се обажда - защо?? Че даже и страдаш, и плачеш за него.

Остави Вайбъра отворен, събирай доказателства, понеже бракът е и договор, освен обич и уважение към партньора. Дължиш го на себе си и на децата си, ако евентуално реши да те прецака в бъдеще и ви постави в затруднено финансово положение с децата.
Иначе си яж, пий и носи новите дрехи. Светът няма да свърши без него.

# 22
Някой нарече мъжа ти тъпчо, гьончо..
Ами и за тях се намират хора, както за всеки влак си има пътници.

Защо да си все ти червернокръстка? В университета ти му вършиш работата, за да завърши, а после даже и отрича, на децата сега не се обажда - защо?? Че даже и страдаш, и плачеш за него.

Остави Вайбъра отворен, събирай доказателства, понеже бракът е и договор, освен обич и уважение към партньора. Дължиш го на себе си и на децата си, ако евентуално реши да те прецака в бъдеще и ви постави в затруднено финансово положение с децата.
Иначе си яж, пий и носи новите дрехи. Светът няма да свърши без него.
Да ще говоря с него, ще му кажа, че го усещам нещатен с нас и няма смисъл да се мъчим, да вземе решение дали остава или да си отиде в неговия ергенски апартамент. Да постоянно ме пита с кого говоря по телефона, всеки ден с леля ми. Имам ли любовник. Той иска пред обществото да ме очерни, да не ми се обаждат общите приятели, те и бе това не се. Но ако се разделим може да почнат и пред родителите му. Аз да изляза лоша и неспособна

# 23
  • Пловдив
Цитат
Той иска пред обществото да ме очерни, да не ми се обаждат общите приятели, те и бе това не се. Но ако се разделим може да почнат и пред родителите му. Аз да изляза лоша и неспособн

Това ми се набива на очи ............психиката ти е разбита , поради какви причини ще трябва да сама да ги откриеш. Но сякаш в момента не те интересува нищо друго освен това ,че той щял да излезе добрият а ти черната и заради теб семейството ще е разбито. Най вероятно и така ще стане! Въпроса е  ......... и? Това с какво ще ти помогне или ще развали и без това лошият живот, който водиш в момента.
Отиди поговори с някой ..........професионалист , самочувствието ти е смачкано , дали целенасочено или не  , сякаш не е толкова важно , но само ти можеш да се вдигнеш!

PS. Пътят е дълъг , но не и невъзможен

# 24
А теб какво те интересува какво ще говорят НЕГОВИТЕ приятели и роднини? Ти и децата ти не сте ли по важни?
Ти да не си лейди Даяна, че се вълнуваш толкова много от обществото?
Пращай го в ергенския му апартамент, заедно с разпечатка от Вайбър, да има време да помисли на спокойствие ТОЙ какво иска.

# 25
да прави сте, сега мисля и ако той каже, че не иска да си тръгне от къщата ще бъде все по- зле, токсично и гадно. Затова ако каже ти ми кажи да си тръгна, защото той винаги оивърта да в прав, ще го помоля да го направи да мога аз малко по малко да се оправя психиката. Според мен тези приказки за старият ми годеник и любовници са нарочно, пак затова. Вика и пред децата вече, като повторя нещо няколко пъти. Отваря шкафове и хвърляше мои неща по земята. Заплаши ме че си отива, Казах му да си ходи ако иска, но за едно шкафове ли го попитах, след това го попитах дали св разделяме и той отрече веднага и мочна да се мазни

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 13:34 от Не се сърди, човече

# 26
  • София
Такъв с радост да го разкараш и без да изневерява Joy Общественото мнение ли ще решава какво да правиш с живота си? Ако успее да настрои приятелите и роднините, значи и на тях толкова им е капацитетът. За какво са ти такива в близкото обкръжение? Значи, имаш мъж, който се държи зле, или е патологичен ревнивец, или се опитва да те разкара и очерни едновременно, а вероятно и изневерява, или поне се пробва. Какво правиш?

# 27
Такъв с радост да го разкараш и без да изневерява Joy Общественото мнение ли ще решава какво да правиш с живота си? Ако успее да настрои приятелите и роднините, значи и на тях толкова им е капацитетът. За какво са ти такива в близкото обкръжение? Значи, имаш мъж, който се държи зле, или е патологичен ревнивец, или се опитва да те разкара и очерни едновременно, а вероятно и изневерява, или поне се пробва. Какво правиш?
Явно, и всичко това е от около 6 месеца, но те са колеги от по- дълго време. Може просто да му е омръзнало от мен, по Коледа му се падна късмет нова любов и аз му казах ,ех ще се обичаме. А той най- сериозно ме погледна и ми каза, че аз съм стара любов ама пак не се усетих. Ужас, толкова ли съм наивна?

# 28
Замисли се каква ти е ползата от този мъж. На мен ми звучи като да си по добре да го няма. Разкрила си "любовницата" помоли я да го прибере при нея. Направо ще си отдъхнеш.
За мен не си готова да се разделите сега, не бих повдигнала въпроса. По скоро това, което трябва да направиш е да се подсигуриш колкото се може по добре финансово. Щом не се обажда на децата едва ли може да се очаква да се грижи за тях при развод или да дава поне пари.

# 29
  • Melmak
За мен е видно, че има нещо. Нарочно ли е оставил вайбъра на компютъра? За да видиш?

Според мен този иска да бъде оставен да си живее младежкия живот. Напълно възможно е да излиза с нея в компанията на приятелите си и те да са спрели да те търсят по тая причина.

Общи условия

Активация на акаунт