Фейсбук не разваля връзките – месинджър обаче...

• 10 878
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
  • SF
Не мисля, че проблемът е в социалните мрежи е проблемът. Те са просто по-удобно средство. А и там срамът от отказа трае по-кратко и уж никой не ти е станал свидетел на унижението. Simple Smile
Стискаш палци да не се появят скрийншотове на "Много си сладка искам да те имам Сърчице, цветенце, балонче, три лилави сърца и три розови харесваш ми защото знаеш какво искаш!" и след един ден: "Даже и за секс неставаш ще си омреш с котките"

# 31
  • волно калдъръмче
Връзките всеки си ги разваля сам. Никой освен теб не знае защо имаш потребност и каква е истинската причина да използваш този начин на комуникация.

Дадено, търси се - решение.

# 32
Не мисля, че месинджър ги разваля. То ако един човек си е склонен, ще намери други начини. Точно в месинджър обаче напоследък рядко ми пишат реални познати. По-скоро спамове и разни откачалки. И ако обвързан човек е склонен да чати с такива, значи е много ниска топка. За подобна практика съм отрязвала гадже. Ще ми се сприятелява с разни изпаднали типки, па аз ще го чакам дома да ми дойде. Айде, нема нужда.

# 33
  • SF
Сега месинджър ги разваля. Преди телефонът ги е развалял. Преди телефона е бил телексът. Някоя телеграма. Хората на мегдана.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 12:29 от Esmee

# 34
  • Обран бостан ;)
Сега месинджър ги разваля. Преди телефонът ги е развалял. Преди телефонът е бил телексът. Някоя телеграма. Хората на мегдана.

Седянките ... абе страшна раУта. Wink

# 35
  • София
Ходенето за вода...

Имах една приятелка, хвана си любовник ей така, на улицата в квартала я беше заговорил.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 11:23 от Rockstar

# 36
Имах една приятелка, хвана си любовник ей така, на улицата в квартала я беше заговорил.

И на мен ми се е случвала такава ситуация – вървях си към вкъщи от университета, покрай мен мина едно момче, което после се върна и поиска да се запознаем. Каза, че съм много красива и подобни глупости, и предложи да си разменим телефоните. Теоретично – ако му отвърнеш с взаимност, всичко може да се завърти. Така че за този, който иска да кривне, всички пътища са отворени.

# 37
  • SF
Ходенето за вода...

Много хора са така. Наскоро позната ми разказа - срещнали се в Общината. В някакво минало той е бил мъж на треньорката на детето й. Разпознали се в коридора на Общината и им станало приятно, че по едно и също време са имали работа там.
Един познат пък си хвана гадже в банката. Първо му се налагало често да тегли и да внася, после започнал да си измисля поводи, но и служителката се е престаравала в обслужването. Simple Smile Знам и за запознанство в самолета и още са си заедно. Той е отивал на гости на приятелката си, която малко след това вече не му е била приятелка.

# 38
Преди ерата на нета, хората се срещаха на обществени места.А от възрастни мои близки знам, че хойкането и по онези далечни комунистически години, съвсем не е било непознато.Според тях даже по-лесно от сега.Няма телефони, контрол, оправдания бол.От закъсня автобуса ,до пихме кафе с колегите.

# 39
  • Обран бостан ;)
Преди ерата на нета, хората се срещаха на обществени местаА от възрастни мои близки знам, че хойкането и по онези далечни комунистически години, съвсем не е било непознато.Според тях даже по-лесно от сега.Няма телефони, контрол, оправдания бол.От закъсня автобуса ,до пихме кафе с колегите.

Доста преди комунизма се е хойкало. "Албена" на Йовков не е фантастика. Wink

# 40
Специално наблегнах на това, защото често се пишат едни хвалебствия за семейството преди, а реално е епохата на нашите родители, която много се величае откъм ценности.

# 41
  • Обран бостан ;)
Специално наблегнах на това, защото често се пишат едни хвалебствия за семейството преди, а реално е епохата на нашите родители, която много се величае откъм ценности.

Различното е било това, че хората не са разваляли толкова лесно брак.

Моето предположение е , че ако и двамата са градили нещо, няма толкова лесно да се решат да го развалят. Ако само единия е, на другия не му пука, защото нищо не е вложил.

Такива ми ти работи.

# 42
  • София
Ооо, като се сетя аз какви номера съм въртяла с тоя стационарен телефон! Аз цяла нощ по дискотеките, брат ми инструктиран да казва сутринта "тя е до магазина".

# 43
  • Melmak
Разбира се, че само който не е поискал, той не е изневерил. Сега е по-лесно да те хванат ако не се пазиш, чатове, съобщения, геолокация и какво ли не! В комунизма домашен телефон не са имали всички хора, дори! Преди комунизма също са изневерявали, просто са се разбирали “на Иванчовата нива”, “на бруления хълм” и т.н.

Наскоро излизах с приятели, без мм, лепна ми се един танцьор директно. Ми ако исках, щях да съм отишла някъде с него директно, другите щяха да си стоят в заведението, аз да си правя каквото искам. И не ми трябва ни чат, ни телефон.

# 44
Освен градежа и трудните времена, не беше лесно да се разведеш.
Но да не изместваме темата.
Връщам се в нея чрез командировките- куче влачи, диря няма.Различни начини от днешните.
Също- секс телефоните.Не са виртуален секс, ама явно беше печелившо, защото бяха ползвани.
Та вероятно предшественик на виртуалния секс е телефонният.
Времената се менят, но човешките нрави- не.

Общи условия

Активация на акаунт