Фейсбук не разваля връзките – месинджър обаче...

• 10 870
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
Аз например с непознати не пиша, закачливи коментари под снимки,  които могат да се приемат за флирт не правя!
Месинджър ми е само за близките,  като вече повече ползват what's app около мен.
Всичко е колко  бръмбара има човек в главата!

# 16
  • Melmak
С тая тема човек ще каже, че преди 20 години хората не са изневерявали, понеже са нямали смартфон. Вероятно сега е по-лесно да те хванат. Но не мисля, че всеки чати като луд с флиртове и забива колеги. Да не говорим колко хора дори не стъпват в офис. Сещам се за няколко такива около мен. Те колегите си не познават.

# 17
Не,не Фейсбук или Месинджър развалят връзките,хората го правят.
Приложенията са просто инструмент и нищо повече.
Истинският проблем е,че някои мъже (и жени също) нямат ясна представа какво значи ангажираност.
Ако някой си чати с други,флиртува или търси внимание извън връзката,причината не е технологията,а липсата на уважение и зрялост.
Не всички мъже са еднакви,но онези ,които редовно прескачат границата,просто нямат място в сериозна връзка.

# 18
Значи всеки втори. Как съществуват тези сериозни връзки в този така комуникативен век, в който всеки комуникира с всеки.
Лично аз не познавам мъж или жена, които да комуникират само помежду си онлайн. Не ми се струва и нормално.

# 19
  • По света и у нас
До сега не съм се разделяла заради месинджър, дори и за пристрастеност към телефон не съм.
Разделяла съм се за това, че #1 се карахме яко, че #2 не ме отчиташе въобще вече и се държеше неуважително, че #3 съм искала да си изживеем животните по друг начин, имало е нещо по-добро и за двамата,  и накрая, че #4 не е могъл да ми даде това от което съм имала нужда.

# 20
Последните тенденции в отношенията – всеки с всеки комуникира в интернет.
Развалят ли отношенията социалните мрежи и в частност чат приложенията като Месинджър, Телеграм, ВАйбър, Уатсап?
Смятате ли, че са намеса в динамиката и живота на двойката?
Вредят ли или помагат на партньорите да се "търпят"?

Ми не. Аз и(там) работя, така че - връзките са си връзки, това отдавна няма как да стане. Изолацията, де. Ходете си следете мъжете/жените - на живо, на умряло,  както искате,  какво пък.

# 21
  • София
Както има приложения, така има и Изтриване Ограничаване, Изключване на звука, Блокиране. Въобще - 99 начина да спрем да чатим с някой, ако не желаем.

# 22
Дренче, не измествай темата.
Ти сама беше споделяла за колега дето подхвърлял разни "смешки". Хората не са единствено професионални машини.
Не е поантата някой някого да следи, а дали комуникацията прераства в повече от колегиалност и дали това "разсейва" връзката с вашия партньор. Къде се минава границата и при всеки каква е.
То и да следиш, и да не следиш, който иска, ще си цъка закачливо.

# 23
  • Сф
BasilA, защо смяташ ,че всички флиртуват?
По мрежите е същото като и наяве. Всеки слага границата, там където иска.   Просто е по- бързо и лесно.

# 24
Е, аз ти отговорих. Не разваля. Или пък - разваля. Зависи. Просто е абсурдно да се поставя  този въпрос, защото към днешна дата мрежите са част от ежедневието ни.

# 25
  • Обран бостан ;)
Демек, ако седна да си говоря в кафенето с мацка не е изневяра, но ако си пиша с нея, е ?

Тоя свят се е побъркал. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 26
Не питам за общи отговори – по принцип или разваля, или не разваля - да. Simple Smile
Питам на кого как и дали му влияе.
Тенденциите са ми интересни, не хипотетиките.
//
Бънде, как беше – изневяра няма щом не си признаваш и не са те хванали. Wink

# 27
  • Обран бостан ;)
Не питам за общи отговори – по принцип или разваля, или не разваля - да. Simple Smile
Питам на кого как и дали му влияе.
Тенденциите са ми интересни, не хипотетиките.
//
Бънде, как беше – изневяра няма щом не си признаваш и не са те хванали. Wink
Trollface

Тенденциите са ясни - новото поколение минават на виртуален секс. Wink

# 28
Натам отиват нещата, да.

# 29
  • София
Ами на мен лично ми влияе зле. Затова, си пускам чатовете като съм свободна. Когато съм във връзка, гледам да се фокусирам в нея. По съвет на Босилка, впрочем.

Общи условия

Активация на акаунт