Фейсбук не разваля връзките – месинджър обаче...

• 10 952
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Търсещите, природно инциативните и активни хора, които имат проблеми в брака, чатът само ще ги улесни.
Мързеливите, колебливите и страхливите обаче вероятно ще си останат само с чата.
А тези, които нямат проблеми в отношенията, нямат определени нужди и природно лоялните, дали е месинджър, дали е кафе, вероятно няма да флиртуват.

С две думи - със сигурност чатовете улесняват, но хората са изневерявали и преди социалните мрежи.

Монетата има и друга страна - сега се гледат чатове, активности, тагове и някои биха казали, че така е по-трудно да скриеш флирта и че имаш нова колежка. Докато преди - излиза за работа, а с кого е на обяд или какво прави в командировката - информационно затъмнение. Не можеш да му звъниш късно вечерта, докато е в хотела да го “вардиш” с разговор по мобилния. Разбираш за паралелната връзка чак като е готов да си събира багажа. То и любовницата може да не разбере, че е женен.

Последна редакция: сб, 14 юни 2025, 23:27 от Linda*kiss

# 91
Много хубав пост, Линда.
И аз така смятам, да.

# 92
Не е като да не ходя по командировки, но не съм била свидетел  на "вардене" като от поста на Линда, та пак си е до човек и двойка ... или поколение.

Бе, как така ще спи с 2-3 приятелки и аз ще го ... ползвам. То да не е да си менкаме високите токчета, както правихме в осми клас.

# 93
Не е като да не ходя по командировки, но не съм била свидетел  на "вардене" като от поста на Линда, та пак си е до човек и двойка ... или поколение.

Бе, как така ще спи с 2-3 приятелки и аз ще го ... ползвам. То да не е да си менкаме високите токчета, както правихме в осми клас.

Както обикновено всичко ново е всъщност забравено старо. Става дума за различия в манталитета. Или във вижданията за живота. За някои, това, което не знаят, несъществува. За други - нещо може да не съществува, но те трябва, те са длъжни! да знаят. Кой от двата типа живее по-добре - въпрос на субективна преценка. Всеки защитава своя.
Ако се придържам към моята любима сентенция: - По-добре? - Вече беше! Wink, то това определено не е втория тип Simple Smile

# 94
  • SF
Esmee, няколко са вариантите:

1. Фантазират си колежките ти, опитват се постоянно да се "валидират".

Е, мерси за пояснението! Simple Smile Аз друго и не предполагам.
Има една порода хора, които от глупост ли, от комплекси ли, но някак личи, че си търсят и се ласкаят от чуждото внимание. С очи флиртуват с всеки. Е, после го играят отегчени, че пак и отново някой се фокусира върху тях.
Аз познавам жени, които в заведение се кълчат, пипат, устните са напоени с блясък, смехът е шумен, погледът закачлив, настъпват се с най-готиния непознат, извиняват му се, пак се настъпват, бутат се, въртят отегчено очи, после наздраве, накрая вече им е писнало от това, че човек се може да се поотпусне с приятелки, защото все някой се лепва и проявява интерес. Детински глупости, които не се израстват.
И мъжете имат някакви такива склонности: ако искам и с тази ще бъда, и тази ще имам, и като онази съм имал 5. Нищо не е имал!

# 95
А още по-добре недей да хвалиш любовника си пред приятелки, защото някои се амбицират да проверяват.
Откакто прозрях тези доводи, по-добре разбирам защо тук за мъжете се пишат само лоши неща.
Ти пък! Сякаш не знаеш, че има жени, които предпочитат мъжете им да са по-така…непривлекателни, за да не ги задигне някоя. Тръгне ли човечецът да редуцира теглото - спукана му е работата.

# 96
  • Out of the Mix
Има такива, Есме.

Но по - добре закачлива и флиртуваща, отоврена, с която да "опипате почвата", отколкото задръстена, която я сърби, но от надуване отблъсква мъжа, дори да го харесва.

Бръмчалките, които описваш, са ясни, но то така се филтрира, минава през няколко мъжът, накрая се мачват с някоя.

Та, по - добре игриви и проактивни жени, пък мъжът да си свърши неговата част.

Ха-ха, това ме разсмя с жените, "искащи" непривлекателни мъже.
Ми да искат, аз пък съм, и точно обратното, това ми е приоритет за мен самия - да съм най - добрата ми версия, а жената да е мотивирана и да се старае още повече и тя, като жена.

# 97
А още по-добре недей да хвалиш любовника си пред приятелки, защото някои се амбицират да проверяват.
Откакто прозрях тези доводи, по-добре разбирам защо тук за мъжете се пишат само лоши неща.
Ти пък! Сякаш не знаеш, че има жени, които предпочитат мъжете им да са по-така…непривлекателни, за да не ги задигне някоя. Тръгне ли човечецът да редуцира теглото - спукана му е работата.
Да им се чуди човек на каква база им действа сексуалното привличане, ама фетиши всякакви. Grin

# 98
Къде ги срещате тия мъже-медузи се чудя. Не можело да отслабва, да изглежда добре, още малко ще кажете, че не може да кавалерства на жена, различна от собствената. Няма такова нещо. Не искат да отслабват, защото обичат комфорта и не страдат от свръхкритичност като жените. За всичко останало ще се намерят добри доводи, но обикновено истинският се казва мързел.

# 99
Все по-малка поносимост имам към неподдържани тела – и мъжки, и женски.
Грижата към собственото тяло чрез спорт е показател за самоуважение и здрава психика. Здрав дух в здраво тяло си е вярно клише.
А ако мъжът ми е привлекателен, само би ме радвало, че има интерес към него, а не обратното.

# 100
  • По света и у нас
Абе ако е умен и привлекателен с нормални сексуални желания, няма да го върна със сигурност, само дето рядко се среща да улучиш 3 звездички от 3. Все е 2 от 3 в някаква конфигурация.

# 101
Какво е "нормални сексуални желания"?

# 102
Абе ако е умен и привлекателен с нормални сексуални желания, няма да го върна със сигурност, само дето рядко се среща да улучиш 3 звездички от 3. Все е 2 от 3 в някаква конфигурация.

4 от 7.
Изпитано правило, работи в Купата Стенли от повече от 100 години.
Както казва тренера - не прави смени в отбора, който печели Wink

# 103
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Познавам много жени, мои колежки, които все някой ги заговаря, намира ги в инстаграм, намира им телефоните, пишат им, преследват ги, спират ги по улиците. Аз като съм с тях в кафето до работата, никой не ги закача. Тръгна ли си, веднага някой им е намерил инстаграма и ги е последвал. Аз не улавям сексапила им, но случайните минувачи са като зашеметени, когато се разминават с тях и ги заговарят, свалят, молят им се за контакти.
При мене няма такова настояване. Когато не отговарям на някого във вайбър, или в бг мама на личните съобщения, след време спират да ми пишат. Не ми пращат цветя в офиса, ако съм ги игнорирала.

Оох, ох, ох. И аз съм така, ама не спират нахалниците. Ей , пак няква ми е пратила снимка по без гащи.
Ужъз Trollface

# 104
  • По света и у нас
Оф Абуто моля ти се не ми се прави че не знаеш какво са нормални секс предпочитания. Като че ли не сме коментирали. Искаш да започнеш новата вълна простотии…

Общи условия

Активация на акаунт