Фейсбук не разваля връзките – месинджър обаче...

• 10 952
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
  • SF
Има такива, Есме.

Но по - добре закачлива и флиртуваща, отоврена, с която да "опипате почвата", отколкото задръстена, която я сърби, но от надуване отблъсква мъжа, дори да го харесва.

Е, да, има ги всякакви. Има и комбинация - ту се закача, ту се муси и сумти. И мъже има криваци, на които хем им се иска, хем не са сигурни как да го покажат. Не им достига капацитет, финансов, креативен, всякакъв....

Имах предвид, че има жени, които си въобразяват, че всеки полудява, когато ги види. Което е далече от истината. В тяхната глава картинката е розова, отстрани погледнато си е нещо нормално и тривиално.
Но има и жени, които пак си въобразяват, че всички мъже са заинтригувани, но те полагат огромни усилия, за да спечелят вниманието им. Не им се получава просто ей така, ако си седят мирно и си пият аперолчето със сламка и хоп, мъжете са зашеметени.
Като се забутам и настъпвам най-готиния мъж в заведението, оставям си чашата пред него, за да го питам всеки път с поглед защо чашата му е пред мен, естествено, че човекът ще ми се извинява и усмихва. Иначе може и въобще да не разбере, че дели с мен едно пространство.

# 106
  • Out of the Mix
Абе ако е умен и привлекателен с нормални сексуални желания, няма да го върна със сигурност, само дето рядко се среща да улучиш 3 звездички от 3. Все е 2 от 3 в някаква конфигурация.

Сладурана. Animal Ram

Все едно аз да ти кажа - "млада до 30, в топ форма, като мен и без деца, никакви цигари, алкохол и пороци, с високо либидо, мислеща постоянно за секс.". Wink

---------------------------------------------------------------------

Да, Есме.
Затова се полагат някакви усилия и от двете страни, в същото време е и до усещане.
Ти може много да искаш нещо, ама тангото е от двама, смисъл иначе няма никакъв.
Един мъж, като усети, че има някаква химия и жената му обръща внимание, макар и задочно с погледи, усмивка, лаф някакъв, това си е ясен сигнал за комуникация. А пък вече дали ще си "покрият критериите и изискванията" за партньор, се разбира на малко по-късен етап, поне няколко срещи да се разбере въобще би ли имало смисъл от някакво развитие на отношения, като дори не се стига и до секс, освен ако не се гонят бройки и не се живее промискуитетно.

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 09:59 от Revoker

# 107
  • Обран бостан ;)
Все едно аз да ти кажа - "млада до 30, в топ форма, като мен и без деца, никакви цигари, алкохол и пороци, с високо либидо, мислеща постоянно за секс.". Wink

А от теб - един здрав Х Trollface

# 108
Имам чувството, че някои си лягат с чат джи пи ти.
//
Нормалната сексуалност е разтегливо понятие на днешно време.
Прими, ти ги държиш на разстояние и как поддържаш тогава комуникация? Когато ти се излиза, секси, им пишеш/звъниш ли? Подобен стенд бай е рисков – те през това време може да са били с още 10.

# 109
  • SF
Revoker, не че пишеш неистини, но нещо не ни се получава. Всеки от нас си води някакъв паралелен разговор.

# 110
  • По света и у нас
Разбира се, че аз им пиша ако съм в настроение да се занимавам с когото съм решила. Да не мислиш, че чакам до телефона някой да ми се обади?
Просто пускаш едно "Искам парти" или "Кога най-накрая ще ме изведеш Simple Smile?" , а после "заета съм до еди коя си дата не ме търси много е напечено". И така.
Те с кого са през свободното им време, въобще не е моя грижа. Аз не съм на тяхно разположение за връзка или въобще, че да изисквам да са само мои.

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 23:15 от PriMadonna

# 111
  • Out of the Mix
Esmee, кое да се получава, или да не се получава? Simple Smile

Primo, държиш се, като типично разгонено Овне, което като няма мъж опрашва навсякъде, че дивото зове.
Толкова ли не те ухажват, не те заговаря никой, или кани да излезете, че им пишеш толкова директно? Rolling Eyes
Замислям се...жена, ако ми напише такова нещо, или звънне (все едно), ще си помисля само едно нещо... Simple Smile
Доста отчаяно ми звучи това твоето.
Но, както казваш - "ако ме кефи, не че няма да я върна, а ще повтаряме редовно" oт всичко по много. Mr. Green

P.s. При мен винаги са били интелигентни свалки, и аз съм си набелязвал жената.
След което се "опипваме", да й видя сигналите и нагласата.
За другото си свършвам работата винаги, а всичко останало зависи от нея.

# 112
  • По света и у нас
Толкова Ревокърю, и ти си умираш да ти звънна ама нЕма!:laughing:Stuck Out Tongue

# 113
  • Out of the Mix
Ахахха, знаех си, че ще ми напишеш това.

Не сме един за друг, Примо, колкото и да се харесваме. Smile

Жена с дечурлига не ща. Simple Smile

Иначе не съм ти писал, не си цъфнала в Борисовата да ме скиваш, колко му е, но ще се "флюбиш". Sunglasses

# 114
  • По света и у нас
Това вече го каза поне 25 пъти - децата та децата... да мястото е заето, няма да те осиновявам.

# 115
  • Out of the Mix
Абе, всичко е пределно ясно, но няма да си на разположение за насмогване на нагона. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 116
Взимайте се бе, кво се правите на недостъпни и двамата:)

# 117
  • Out of the Mix
Ххаха, Рф.
Мани, че ще се чудя какво да я правя, ако реши да се трансферира обратно от Щатите към Софето.

Друг проблем е, че на нея й е за едното, а на мен - за многото, a тя ще се зариби и ще стане тегаво.
Само че си признавам - няма да съм, като от примерите на Невена за трансконтиненталните полети AirplaneFlushed за едната златна, златна, колко да е златна. JoyMr. Green

# 118
  • Обран бостан ;)
Е, поне една картина си купи от нея. Колко муй. Wink

# 119
Викаш, ако не са преспали поне 2-3 сред приятелките ти с него и не са му дали поне 3 звездички и половина -твърдо нье?
Че как ще питам приятелки за гаджета, ние имаме коренно различен вкус и виждания и не си ги менкаме. Препоръки от мъже! Мъжа ми, бившия и по-бившия така ги намерих. Приятелите мъже са най-доброто сито.

Общи условия

Активация на акаунт