Попътен вятър, 12 клас - 2024/2025!

• 59 201
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Зори, при нас е от 11.06 до 13.06.

# 451
И аз в отбора на много, много доволните:
Мат ПП: 6.00
Химия ПП: 6.00
И изненадата за мен, БЕЛ: 5.66 (аз се молех да почва с 5 отпред Simple Smile

Страшно съм благодарна на учителите му, всичко е от тях, на него подготовката му започна след Великден, по 1, макс 2 часа на ден Simple Smile
Той, разбира се, пак мрънка, че му липсвали 1-2 точки по Химия и искал да ходи да си види работата Simple Smile

# 452
5,22 БЕЛ, 5,90 мат.ПП
Доволна!

# 453
  • Отвъд алеята зад шкафа
Без никаква подготовка, в ДУ, да не казвам, че и без да си дава зор да учи по БЕЛ (рискът на ранния прием в университет, още в началото на ноември на 12 клас). Според мен ДЗИ БЕЛ е лесно, за да има масово толкова високи резултати.

91 т. - 5.82 и 100 т.- 6.00

# 454
  • София
Лелеее,чета ви,но аз още нямам инф-я.Само синът ми си знае данните за вход.Звъня му да го събудя,но явно звукът е изключен,а той още спи.
Не са ни важни оценките,но пусто любопитство...Браво на всички деца-много високи резултати,изумена съм.Отичници и в живота да бъдат🍀

# 455
  • София
Ние пътуваме утре по първи петли и се връщаме в понеделник, та е силно вероятно да изтървем срока, но каквото - такова.
На сайта няма информация все още.

# 456
Аз малко се ядосвам, че игра рисково. Но пък от друга страна му се радвам, че има категоричност за някои неща. Че смяташе, че е тъпо да иска биология и да не се яви на матура по биология.

# 457
Браво на децата! И ние сме доволни!

# 458
  • Пловдив
Оф много е разочарован. Аз го накарах да пише ЛИС, а трябваше да си го оставя да си избере сам дали да не пише есе,  когато произведението не му е любимо. Самообвинявам се Disappointed Relieved

# 459
Железен е моят син, железен!
Знаейки, че за нищо не му е необходим този резултат, та и пръста си не мръдна цяла година по БЕЛ, освен каквото са правили в часовете в училище, а негото училище набляга на технологиите, не на БЕЛ. Grinning
А още повече радва с резултата си от дипломната защита - 6.00. Идеално постави точката на средното образование, край! Champagne

# 460
  • София
Браво на децата за страхотните резултати!

Моят младеж е с очаквано не така високи, но те не му и трябват, та сме доволни, че приключи този етап. Blush

# 461
  • Някъде в Европа...

Моят младеж е с очаквано не така високи, но те не му и трябват, та сме доволни, че приключи този етап. Blush
И ние сме така и не сме отличници 😀..(бел - 4,76, АЕ - 4,85)
Но доволна съм аз от резултатите, няма какво да крия и му се радвам. Без притеснения, без тревоги, без стрес, без да си нарушава ритъма на живот (нощен живот всяка вечер, работа, сън - вкл и уикендите, пътувания, фитнес, колело, състезания, купони, приятели), дори без да ме информира и занимава с каквото и да било и обикновено научаваща след като е факт (айде малко егоистично и за мен си да помисля 🤣) си постигна, каквото си поиска..Беше лесен и успешен гимназиален етап от живота и на двама ни. Пожелавам си и следващите му житейски да са така - с усмивка и "споко, мамо, само няма да се притесняваш, ще стане така, както желаем"...Не се притеснявам за него занапред - готов е за самостоятелен живот 😀, пък и аз  - да съм без него вкъщи 🤣
Наздраве за светлото бъдеще! 😁

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 11:09 от AIR

# 462
  • София

И ние сме така и не сме отличници 😀..
Но доволна съм аз от резултатите, няма какво да крия и му се радвам. Без притеснения, без тревоги, без стрес, без да си нарушава ритъма на живот (нощен живот, работа, сън, вкл и уикендите, пътувания), дори без да ме информира и занимава с каквото и да било и обикновено научаваща след като е факт (айде малко егоистично и за мен си да помисля 🤣) си постигна, каквото си поиска..Беше лесен и успешен гимназиален етап от живота и на двама ни. Пожелавам си и следващите му житейски да са така - с усмивка и "споко, мамо, само няма да се притесняваш, ще стане така, както желаем"...
Да, всъщност това е най-важното. Мисля си, че самостоятелността и социалните умения са даже по-съществени от шестиците в училище и в университета. В този смисъл твоят младеж е един от прекрасните примери, браво.

Успех на всички деца желая!
При нас КСК предстои, ученето е на макс и още нищо не се знае, дано се пребори за това, което иска.

# 463
И аз се радвам, че с толкова малко учене постигна прилични резултати. Не се е отказал и ден от фитнеса, както и от обичайното за него ранно лягане вечер. Той не е много по купоните и по социалния живот, но пък компромис с ежедневния си ритъм в името на учене не прави.

# 464
  • Благоевград
Тази година с ДЗИ  информатика прецакаха децата.  Постоянно са рестартирали системата, затова и помощният учител е стоял пред вратата. Като капак - третата задача, за да я стартираш, трябва да знаеш как се смята астрологично число, нещо което няма нищо общо си информатиката.
На първа страница балообразуването за СУ не отваря сайта, някой може ли да ми каже как се образува бала за ФМИ?

Общи условия

Активация на акаунт