Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 18

• 17 532
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Снощи започнах новите "Форсайтови" - красиви актьори, красиви интериори/екстериори, прекрасни костюми.... Обаче ми е много трудно да се абстрахирам от предишната версия от 2002-2003 г. ( Много висока летва!) Непрекъснато са пред очите ми Джийна Маккий , Деймиън Люист ( несравнимо великолепен в ролята на Соумс ) и Джулиан Грейвс....
Освен това героинята на Елинор Томлинсън ме пообърка - оказа се, че не греша; образът е  привнесени от сценаристката ( работила и върху "Полдарк" )....
 Още е много рано за оценки; само епизод съм видяла. Ще дам шанс.
Стивън Мойър е изключително достолепен! Очаквам приятни изненади и от Дж. Девънпорт !
А каква почуда предизвика в мен да видя  името на Сюзан Хемпшир сред актьорския състав! В мъглявите ми, мнооого ранни детски спомени се е запечатало името й като Фльор от първата (за мен) версия на Сагата- от 1967 г., излъчвана у нас някъде през 70-те години на м.в.  Доколкото прочетох, присъствието й е само в ЕП.1, но какво ли е било вълнението на 88 годишната актриса да стъпи отново в "същата река" !? Мил жест към нея ! Heart
Във вторник е следващия епизод по Епик драма.

# 226
  • Галифрей
За тази ли версия става дума?

# 227
Снощи започнах новите "Форсайтови" - красиви актьори, красиви интериори/екстериори, прекрасни костюми.... Обаче ми е много трудно да се абстрахирам от предишната версия от 2002-2003 г. ( Много висока летва!) Непрекъснато са пред очите ми Джийна Маккий , Деймиън Люист ( несравнимо великолепен в ролята на Соумс ) и Джулиан Грейвс....
Освен това героинята на Елинор Томлинсън ме пообърка - оказа се, че не греша; образът е  привнесени от сценаристката ( работила и върху "Полдарк" )....
 Още е много рано за оценки; само епизод съм видяла. Ще дам шанс.
Стивън Мойър е изключително достолепен! Очаквам приятни изненади и от Дж. Девънпорт !
А каква почуда предизвика в мен да видя  името на Сюзан Хемпшир сред актьорския състав! В мъглявите ми, мнооого ранни детски спомени се е запечатало името й като Фльор от първата (за мен) версия на Сагата- от 1967 г., излъчвана у нас някъде през 70-те години на м.в.  Доколкото прочетох, присъствието й е само в ЕП.1, но какво ли е било вълнението на 88 годишната актриса да стъпи отново в "същата река" !? Мил жест към нея ! Heart
Във вторник е следващия епизод по Епик драма.

къде може да се гледа?

# 228
  • Вестерос
Аз преди някоко години, 3,4 изгледах от 90-те сериала и сега май ме е страх да видя този Grinning

# 229
  • Галифрей
Той още не е излязъл. Ако говорим за по новата версия 😀  Пише,че утре излиза по телевизията в Uk канал 5.  Пускат го до година в пларформата PSB. Също така ще има сезон 2.
Аз ще го гледам.

# 230
  • Бургас
Той още не е излязъл. Ако говорим за по новата версия 😀  Пише,че утре излиза по телевизията в Uk канал 5.  Пускат го до година в пларформата PSB. Също така ще има сезон 2.
Аз ще го гледам.
снимките, които си качила, са от сезон 1, който в момента се излъчва у нас по Епик Драма. Как да не е излязъл!? Thinking
Готвят втори сезон- да.

# 231
Новите Форсайтови и а ли го с превод и къде го гледате?
Аз ще имам предимството да сме съм гледала старата версия и да не сравнявам.
А много ми се гледа нещо пищно, красиво с хубави актьори.

# 232
  • Галифрей
Аз ще го гледам.
снимките, които си качила, са от сезон 1, който в момента се излъчва у нас по Епик Драма. Как да не е излязъл!? Thinking
Готвят втори сезон- да.
Така пише ето виж а и не виждам епизода никъде. Обикновено все някъде ги качват. Има само старата версия.

Може епик драма да се договори с тях да дават чисто нов премиера,преди UK.

# 233
Първи епизод го има в торентите.

# 234
  • Бургас
Аз ще го гледам.
Готвят втори сезон- да.
Така пише ето виж а и не виждам епизода никъде. Обикновено все някъде ги качват. Има само старата версия.

Може епик драма да се договори с тях да дават чисто нов премиера,преди UK.
Диана, вече три пъти писах, че снощи го гледах по Тв. Не искам да се превръщам в рекламен агент на EON, но .... ! По ЕДрама е достъпен. А от там все някой ще да   го е  качил и в торентите, както друг вече писа....

# 235
  • София
Наистина го дават по Епик драма, видях го в програмата й.

# 236
  • Галифрей
Знам,че го дават там и на мен ми излизаше реклама. Закупили са го и дават по рано. Аз просто показвам това което ми излиза.
Намерих го  с бг аудио,благодаря ❤ просто трябваше да го напиша на бг 😂

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 19:15 от Диана Бишоп

# 237
Обожавам Елинор като Демелза, имам Епик Драма и ще си върна епизода. И аз не съм гледала предишната версия, може би след това бих с удоволствие.

# 238
  • Галифрей
Най-старата версия  е от 1967 другата е от 2002.

# 239
Само първи епизод има в Епик драма, може по един седмично ще излиза

Общи условия

Активация на акаунт