Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 18

• 17 407
  • 285
  •   4
Отговори
# 270
  • Варна
The Buccaneers е подновен за сезон 3.

# 271
  • София
Чудесно - разтоварваща костюмна сапунка, какво му трябва повече на човек 😂

# 272
  • Варна
Хич не ми беше разтоварващо във втори сезон  със съпруга на Джини. Особено един определен епизод.

# 273
  • София
Ами глупостите с херцогинята и развода на майка й?
Едно единствено интересно нещо имаше в сериала и това е диалогът между херцога и някакви надути американки.
- They are new money, you know.
- For us (Brits) all americans are new money.

Laughing

# 274
  • Варна
Ами не знам как са били нещата с разводите едно време, ама това със съпруга на Джини беше отвратително. Като си помислиш, че все още има такива мъже Disappointed Relieved
Нан ми е най абсурдния образ от всички. Не мога да разбера как въобще са го написали. Тя е неадекватна.

# 275
  • Дивата природа
"Брулени хълмове" - официален трейлър {2} + български субтитри:

Вдъхновен от най-великата любовна история на всички времена, гледайте в кината Свети Валентин 2026 г.

(исп.)La duquesa de Merteuil (фр.ориг.) / The Seduction (англ.м/унар.) /
полска Intrygantka ... чрез hbo*max като Мертьой 16+
След като е предадена от благородник, Изабел шеметно се издига от сираче до маркиза, търсейки отмъщение; еп.1:
След като е предадена от безмилостния развратник Валмон, Изабел се впуска да покори Париж като отмъщение.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 13:25 от Gloripeace

# 276
Е пак пък най-великата. Хич не харесвам книгата. Малко са прекалили.
Най-депресивната, може би.
The Buccaneers всъщност е силно драматичен. Поне оригиналната история е тежка и много драма. Тук е малко лекомислено поднесена. Но пък е цветен и хубав, разтоварващ.

# 277
  • в сърцето на един мъж...
Ох, Марго изглежда като майка му на Елроди Sad И пак тия сцени с месенето на тесто...

# 278
  • Вестерос
Най-великата друг път

# 279
Между другото, два пъти подред в градския транспорт засичам едно момче, което толкова прилича на актьора, че всеки път го зяпам като омагьосана Simple Smile
Не е лоша историята, ама няма нужда от толкова много екранизации Simple Smile

# 280
Между другото, два пъти подред в градския транспорт засичам едно момче, което толкова прилича на актьора, че всеки път го зяпам като омагьосана Simple Smile

по коя линия на градския транспорт? За една приятелка питам 😄

# 281

по коя линия на градския транспорт? За една приятелка питам 😄

Ох, ми в чужбина е Relaxed Иначе номера е 154 Yum

# 282
  • Варна
Да не облажите момчето. Изведнъж една дузина момичета го зяпат в градския транспорт Laughing

# 283
Еми ние сега какво сме виновни, че е толкова хубаво...

# 284
Та за коя чужбина става дума - град , час , и аз за една приятелка питам Stuck Out Tongue Winking Eye . Разсмяхте ме .
Гледахте ли За всички създания еп.1 ? Малко беше като въведение в новата история след 5 години . Надявам се стила  на сериал да се запази и да продължава да ни кара да се чувстваме уютно  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт