Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 100

• 19 512
  • 524
  •   1
Отговори
# 495
Каза , че научно може да го обясни , да аз серклаж ще правя сега на 14 при Христов

# 496
А обяснили ти?
Следиш ли коагулация и кръвоток?
Следиш ли се при хематолог?

# 497
Следя да , последните ми кръвни са окей . С хематолог съм имала онлайн консултация и препоръките и бяха да пия метилирана форма на фолиева киселина, да съм на фраксипарин и да си следя фолиевата б12 и хомоцистеин защото имам и Мтфр мутация

# 498
Слушай си според мен хематолога и АГ, което те следи. Те трябва да са най-добре запознати с историята ти.
Този доцент изобщо някакви твои документи прегледал ли е или само теоритизира?

# 499
Видя тромбофилията каза ,че тя изобщо не се гледала ми само антифосфолипидните тела пък те са ми ниски , но да засега си ги бия инжекциите

# 500
  • На изток от Ада
Е как не се гледа тромбофилия?

# 501
Така се изрази за терапия било нужно само телата ако са високи 🙄

# 502
  • На изток от Ада
Слушай хематолог и Аг !
Ей много мразя така отиваш и ти пълнят главата с нови неща, объркват те. Кое било за преди защо станал аборта, то за аборт има много фактори. Жалко за преди , но е преди !
Вместо да помогнат ни връщат преди!

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 23:25 от nasito8988

# 503
Да доста е объркващо така , но да реших да си ги продължа инжекциите и ще си следя кръвните изследвания

# 504
  • София
Продължавай ги, аз също нямам тромбофилия пък си бяха нужни. На края вдигнах кръвно и кардиолога каза че клексана е най-доброто за бебето защото по този начин съм осигурила добър кръвоток към бебето.

# 505
  • Замък сред облаците
Игнатов не изражда и не следи бременни, нека си гледа ФМ. Не се сменя така терапия потвърдена от други двама лекари.
Да не говорим че има мутации, които я налагат. Не му е това специалността и толкова.

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 18:31 от АА

# 506
Здравейте! Пиша за съвет по повод приятелка, защото ви имам за много по-вещи. Миналия понеделник е имала положителен тест за бременност. Днес сутринта е имала розово зацапване, което сега продължава в кафяво. Била е на лекар, има сакче в матката, но според лекарката било много малко (трябва да е в 5та седмица, колко пък да трябва да е голямо тогава). Изписала ѝ е Утрогестан 2х2. Според вас има ли смисъл да изследва ЧХГ и Прогестерон, след като вече приема, а и се е видял сак в матката?

# 507
  • На изток от Ада
Има.
Аз последната б бях с 1 ден кървене и аг не видя нищо . Но изписа дуфастон, утрогестан.
И момичетата ме караха за кръвен...

При нея щом е кафяво е добре.  Иначе може късна о

# 508
Здравейте, момичета! Кога и защо се прави изследване за тромбофилия?

# 509
  • На изток от Ада
Здравейте, момичета! Кога и защо се прави изследване за тромбофилия?
Ами след няколко спонтанни.  Ако чакаш на Аг след третият аборт...
Вече ако рршиш може и сама да си пуснеш може всеки ден.  Поне основен пакет примерно

Общи условия

Активация на акаунт