Послание към учител

• 1 096
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте,синът ми утре завършва детска и ми се иска да подготвя подаръчета за учителките, директорката и лелката,които са общо 5. Реших да подарим цвете в саксия и към него поздравителна картичка която синът ми ще надпише. Ровя се из нета не мога да намеря нищо подходящо,което да пишем вътре.
Моля ако някой има идея да сподели. Посланиети иска да съдържа благодарност и пожелания да весело лято

# 1
  • София
Мен ми допада това:
"Благодарим ви! За знанията и уменията на децата ни.
Благодарим Ви! За грижата и вниманието.
Благодарим Ви! За светлото бъдеще, което рисувате, за ценните уроци, които претворявате.
Радвайте се на здраве, обич и много успехи."

Това също:
"Да си учител не е просто титла или обикновено призвание. Малцина са дарени с дарбата да бъдат това. Но Вие сте погалена с тази благословия да бъдете светлина по пътя на нашите деца. Благодарим Ви от сърце! Не спирайте да следвате своята мисия, сбъдвайки ден след ден малки чудеса в света на всяко дете."

Разбира се, Вие може да го преформулирате и с други думи.

# 2
Толкова искате да ги зарадвате, а ей така отвътре нищо не ви идва, което да напишете. Странно...
Особено ако синът на 6 годинки ще надписва картичка, върви да е нещо, което идва от неговото сърчице и мозъче.
Иначе, как била "погалена" госпожата, мноу хубаво, но не звучи особено искрено и по детски.

# 3
Скъпи учителю/Скъпа учителко/,

От сърце Ви благодарим за търпението, грижата и отдадеността, с които се грижихте за нашите деца.
Желаем Ви едно незабравимо, слънчево и изпълнено с усмивки лято! Нека имате време за почивка, вдъхновение и любимите си неща.

С благодарност и уважение,

# 4
Благодаря за предложенията Grinning

# 5
Прощавайте, но ако ще пишете такива неща по-добре направо препишете от оная песен на Росица Кирилова … учителко любима, целувам ти ръка … Все тъй изкуствено ще звучи, ама друг ще е автора.
Нямате ли общ подарък от цялата група? Ние имахме и индивидуалните се считат за лош вкус.
Ако държите да пишете нещо и не ви идват думи поне напишете нещо искрено и отговарящо на истината.
Ако е имало любима учителка и детето се е чувствало истински добре с нея бих написала “Зад всяко щастливо дете в градината стои една впечатляваща/изключителна учителка”.
На забавната и весела “За всяка усмивка, която ми подари - Благодаря.”
На креативната, с която са правили образователни и интересни неща “Благодаря за всички приключения, които преживяхме заедно”.

# 6
Боже, питай чат джипити, ще ти избълва хиляда послания поне...

Общи условия

Активация на акаунт