Здрави коремчета и безгрижни лета с BeOm! Включете се в дискусията и спечелете!

• 5 079
  • 200
  •   1
Отговори
# 120
  • София
По време на пътувания внимавам какво им давам да ядат. Най-много държа на бутилирана вода, която знам, че понасят добре.
Сутрин държа да закусят и да пият вода или чай.
Не давам добавки.

# 121
  • София-Младост
Винаги имам под ръка някакъв пробиотик, но определено не го давам непрекъснато, а само и единствено при нужда. Ако пътуваме просто внимавам с хранатадали водата е подходяща за пиене и т.н.

# 122
Не се грижа, не забелязват промени.

# 123
Задължително давам пробиотици на децата, а аптечката в колата е винаги заредена с нужните. Въпреки това при пътуване на сина ми му прилошава понякога. Сутрин приемаме витамини и обичайните лекарства, както и достатъчно вода.

# 124
  • София
Как се грижите за храносмилането и имунитета на децата си по време на пътувания – забелязвате ли чувствителност към промени в климата, храната или водата, и имате ли утвърдени сутрешни ритуали, които помагат за добър старт на деня и общото здраве на семейството?

Детето всеки ден приема комбинация от про и пребиотик. Чуствителност към смяна на климата забелязвам не само при децата,но и при нас възрастните..Сутрешни ритуали нямаме,но през деня гледаме да ядем храна богата на фибри и да се пие достатъчно вода.

# 125
Разнообразна храна с много плодове и зеленчуци, движение и много вода. Пробиотици давам през зимните месеци и при някакви оплаквания. При екскурзии и почивки не променяме навиците си и нямаме различна рутина и не забелязвам промяна.

# 126
  • някъде
Понякога приемаме  пробиотици, нямаме специален ритуал сутрин. По време на пътуване внимаваме с храната и с водата.

# 127
При боледуване на някого от семейството давам пробиотици. При пътуване и почивки вземаме всички превантивно пробиотици.

# 128
При пътуване и семейни почивки няколко дни по-рано всички приемаме пробиотик. Нямаме сутрин специален ритуал. Стремим се да ядем качествена вода и да приемаме достатъчно количество вода.

# 129
Както и да се грижим, енетровирусите по морето са коварни и нападат изведнъж!
Хигиена, минерална вода, внимание към храната и пълна чанта с лекарства от.. до

# 130
Приемаме пробиотици, сутрин пием вода с лимон. Стремим се да се храним здравословно и пием много вода.

# 131
Вкъщи приемаме пробиотици през определен период от време.
Сутрешен ритуал е леката гимнастика, която освен всичко друго, оказва влияние и на доброто настроение.

# 132
Приемът на пробиотик е част от нашето ежедневие. Винаги имам наличен и за пътувания и ваканция.

# 133
  • София
Грижа се за семейството с прием на пробиотици, разнообразна и качествена храна и прием на достатъчно вода. Най-важна за здравето като цяло е добрата хигиена.

# 134
С пътувания и смяна на климат, дъщеря ми, няма проблеми, а сутрин пътувайки към градинта, хапва нещо малко и леко

Общи условия

Активация на акаунт