Здрави коремчета и безгрижни лета с BeOm! Включете се в дискусията и спечелете!

• 5 213
  • 200
  •   1
Отговори
# 105
Преди пътуване не предприемам нищо,ако на самото пътуване има разбутано коремче включвам пробиотик,като разбира се нося винаги в аптечката. Всеки ден предлагам кисело мляко на детето,както и летните месеци пробиотици.

# 106
  • София
Приемаме редовно пробиотици и нямаме специален ритуал сутрин. Когато сме в друг град не давам да се пие вода от чешмата.

# 107
Цялото семейство приемаме пробиотици преди пътувания. През останалото време възрастните при нужда, а децата ежедневно. Никога не пием вода от чешмата на курортите. Децата всеки ден ядат кисело мляко за следобедна закуска.
Определени сутрешни ритуали нямаме.

# 108
При нужда давам пробиотик, но не се налага често. При пътуване също нямаме проблем.

# 109
Около три дни преди почивка започвам да давам пробиотик и това продължава по време на почивката. Почти сме нямали проблеми.

# 110
По принцип про промяна на обстановката и храната определено могат да настъпят нарушения на храносмилането и чревното здраве. Така, че се грижа за това като давам пробиотик, достатъчно вода и разнообразна храна.

# 111
грижим се за коремчето с помощта на пробиотици. свикнали сме с най-разнообразна храна и пием бутилирана вода. така свеждаме вероятността от разстройване на коремчетата до минимум. за всеки случай носим с нас и пробиотици, а детето пие подходящи за деца по-дълги периоди.
нямаме конкретни ритуали.

# 112
За щастие в нашето семейство няма проблем със смяна на обстановката/ храната и проблеми не сме имали при пътешествия. Знам, че е полезно да се дават пробиотици, но съм давала изключително рядко на децата.
Залагаме на правилно и разнообразно хранене.

# 113
В нашето семейство приемаме пробиотици почти целогодишно, те са добри както за храносмилане, така и за имунитета. Сутрин нямаме специален ритуал.

# 114
Преди пътуване около седмица им давам пробиотик. По време на пътуването също. Попринцип няма проблем никога,ноназ винаги се застраховам.🍀

# 115
Много внимавам какво хапва и гледам да не прекалявам с газообразуващите храни. Приема и рибено масло ежедневно.

# 116
Ако не са отплесна, преди пътуване давам пробиотик. По време на почивка, задължително имам пробиотик в несесера.
Иначе нищо особено не правим. Добра хигиена, разнообразна храна и задължително прием на вода

# 117
Внимаваме какво хапваме, старя се храната да разнообразна и винаги присъстват сезонни плодове и зеленчуци. Десет дни преди море давам пробиотик на децата си и повреме на престоя също.  Есента също я започваме с пробиотик и имуностмулант.
Нямаме специална рутина сутрин за започване на деня- единствено добрата хигиена.

# 118
Нямаме конкретна рутина, но при пътуване гледаме да избягваме храни от съмнителни места. BeOm ме заинтригува, определено ще го пробваме!

# 119
С пробиотици и разнообразна храна и много течности.

Общи условия

Активация на акаунт