Здрави коремчета и безгрижни лета с BeOm! Включете се в дискусията и спечелете!

• 5 079
  • 200
  •   1
Отговори
# 90
Преди и по време на по-дълги пътувания давам пробиотик. Храним се здравословно с храни, богати на фибри, които поддържат здрава чревната флора. Сутрин закусваме каша с овес, чия и плод. Пием по 2л вода, като сутрин задължително 1 чаша вода с лимон.

# 91
  • на дъното
По всяко време не само при пътуване на първо място е подбора и реда на на консумация на храните.Винаги взимам пробиотици в аптечката.Климата се отразява много добре на всички ни само да сме попаднали на добра кухня 😉 относно храната

# 92
  • Елхово
Грижим се за храносмилането на цялото ни семейство с прием на пробиотици, фибри и растителна храна.
Нямаме специален ритуал за подпомагане добрия старт на деня.

# 93
Как се грижите за храносмилането и имунитета на децата си по време на пътувания – забелязвате ли чувствителност към промени в климата, храната или водата, и имате ли утвърдени сутрешни ритуали, които помагат за добър старт на деня и общото здраве на семейството?

Правя годишно около 3 пъти курсове с пробиотик на детето си! По месец непрестанно даване, особено в летния период! Пием много вода старая се над 2литра вода да изпиваме, детето пие, около 800/900мл. Нямаме сутрешни ритуали.

# 94
Винаги преди пътуване давам пробиотик на детето. Старая се да започнем приема му поне седмица преди почивката и през периода на самата ваканция. Благодарение на приема на пробиотик не се притеснявам от смяната на климат, различната кухня и всички други фактори стандартно водещи до проблеми с корема.

# 95
По време на пътувания се старая да осигурявам балансирана диета, богата на свежи плодове, зеленчуци за цялото семейство , най - вече за децата , като никога не забравям и пробиотици преди пътуване и по време , ако е необходимо. Винаги внимавам да им давам чиста и безопасна вода и да избягваме храни, които могат да предизвикат дискомфорт.Промяната в климата и новите условия понякога влияят на храносмилането им, затова подготвям малки помощни средства.  Що се отнася до сутрешните ритуали, ние имаме утвърдени навици като започване на деня с чаша топла вода с лимон или чай и здравословна закуска за децата .

# 96
Грижа се за здравето на дъщеря ми с пробиотици. Дори алергични реакции подпомагам с тях. Но все още не съм открила на българския пазар подходящ продукт и ползвам немски Für kids, който брат ми ми носи.

# 97
Преди пътуване винаги давам пробиотик на детето.
Други по специални ритуали нямам.

# 98
Аз съм ги пробвала и съм много доволна. Готиното е, че имат серия за възрастни и за деца. Сега зимата го използвахме и децата изкараха само един лек вирус. Наистина, когато микрофлората е добра, човек не боледува или преминава много леко, което е супер за нас, че преди със седмици се точиха сополи, кашлици и дори след капки и сиропи често се стигаше до усложнения. Препоръчвам с две ръце. Сега отново поръчахме и този път направо се абонирахме, за да се подготвим за лятото, че с тези чревни вируси почти всяко лято на морето и сме го хванали.

# 99
Задължително преди и по време на пътуване приемаме пробиотици, още повече , че малкият човек е с множество алергии.

# 100
Редовно давам на гладно сок от бъз, пчелен прашец, понякога мед. През деня и витаминчета, понеже детето ми не обича плодове.

# 101
Задължително поне три дни преди пътуване започваме прием на пробиотици, по време но почивката и поне три дни след нея. Това ни е ритуал от като дъщеря ми бе на две годинки. Определено съм доволна, защото досега всяка почивка ни преминава спокойно и всички сме щастливи и доволни.  Simple Smile

# 102
Приемаме пробиотици и витамини. На път се ходи
и с лекарства за диария и повръщане.

# 103
Когато сме на нови места пием вода само от бутилки, но не и от чешмата. Не експериментирам с непознати храни и спазваме добра хигиена. Нося пробиотици, но ги давам само при нужда.

# 104
  • София
Здравейте! Вкъщи приемаме редовно пробиотици и витамини, био храни, подпомагащи стомаха и храносмилането на цялото ни семейство.
 Нямаме утвърдени ритуали сутрин, но пием доста фрешове и вода.

Общи условия

Активация на акаунт