Здрави коремчета и безгрижни лета с BeOm! Включете се в дискусията и спечелете!

• 5 067
  • 200
  •   1
Отговори
# 45
За добър старт на деня задължително детето ми закусва , след като се събуди . Както и да пие достатъчно количество вода.
Преди и по време на пътуване , всички пием пробиотик , за да сме защитени и готови за промените в климата .

# 46
По време на пътувания се стараем да поддържаме максимално близък режим до този у дома – това включва лека, позната закуска сутрин (обикновено кисело мляко, плод или овесени ядки), много вода и движение.
Забелязали сме, че рязката смяна на вода също влияе, затова когато е възможно, ползваме бутилирана вода за пиене и миене на зъби. Сутрешният ритуал включва закуска заедно, малко разтягане или разходка и разговор – това ни помага да започнем деня спокойно и с добро настроение, което също е важно за имунитета.

# 47
  • гр. Кюстендил
Как се грижите за храносмилането и имунитета на децата си по време на пътувания – забелязвате ли чувствителност към промени в климата, храната или водата, и имате ли утвърдени сутрешни ритуали, които помагат за добър старт на деня и общото здраве на семейството?

- Детето ми е на 4 години и до момента /надявам се и в бъдеще/ не съм забелязала да има чувствителност към промени в климата и храната. Но конкретно за морските почивки, превантивно си давам пробиотик всяка сутрин, знам, че няма да навреди, а при нужда - ще помогне.
А всяка сутрин с малкия заедно извършваме сутрешните ритуали по измиване на личице и зъбки, хем му е интересно, че го правим заедно, хем по някакъв начин ме "копира" и го прави сам и с удоволствие и се надявам това да му изгради всекиндевните навици. Така се смеем сутрин и се забавляваме и няма намръщени.

# 48
Нямаме специални сутрешни ритуали всъщност само ММ пие чаша вода на гладно. Храним се здравословно и не разитаме на пробиотици да спасят почивката ни.

# 49
  • София
Давам пробиотик, но не постоянно, само ако има проблем или в началото на сезоните пролет, есен и зима

# 50
Приемаме редовно пробиотици и нямаме специален ритуал сутрин. По време на пътуване внимаваме най-много с водата и източниците на храна.

# 51
Около седмица преди някакво пътуване, започвам да му давам пробиотици.
Ядем също разнообразни храни, както и такива, богати на фибри, за да подпомогнат храносмилането.
Ритуал сутрин нямам.

# 52
Започваме прием ма пробиотик няколко дена преди почивката . Пием само бутилирана вода. Ядем разнообразни храни, както и такива, богати на фибри, за да подпомогнат храносмилането.

# 53
С хубава закуска, много вода през деня.

# 54
Редовно даваме на детето пробиотик и пребиотик.Изграден ритуал по-скоро нямаме, единствено за детето е задължително да хапне лека закуска. По време на пътуване внимаваме най-много с местата, от които се храним и използваме винаги бутилирана вода.

# 55
Прием на пробиотик всеки ден преди закуска, както и приемане на такъв тип храни.

# 56
Давам пробиотик на детето,лятото основно,преди пътуване задължително,при прием на антибиотици,както при вирус свързан с червната флора.

# 57
  • София
Грижата е постоянна и не правим нищо по-различно. При пътуване внимаваме къде, какво консумираме.
Сутрешните ритуали са, всеки да си изяде закуската или напитката, която предпочита.

# 58
Стараем се при пътуване да хапваме храни съдържащи естествени пробиоти и, но носим винаги с нас и по някой аптечен продукт, защото промяната често е съпътствана със стомашни проблеми. Сутрин приемаме Вит Д с малко мляко за Здраве и имунитет.

# 59
Когато има необходимост, при здравословен проблем.

Общи условия

Активация на акаунт