MR. CA$H - онлайн риалити (Тема 1)

• 32 105
  • 403
  •   1
Отговори
# 150
Аз го публикувах като вградено видео някъде към 21 ч., но живото предаване още вървеше. Сега може да е невалидно като линк. Исках да го публикувам като нов коментар, но предходният беше мой и... по правилата на форума, няма как два последователни, затова просто беше с редакция на предишния ми коментар.

Много говори този Иван, не млъква. А водещите.. доста семпли. Куп неща можеха да го питат. Ама... да не изискваме много Grinning

А да наричат тези, които пишат коментари в чата "тролове", груба грешка! Така не трябва да прави никой водещ. Когато си обиждаш зрителите, просто ще ги загубиш.

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 22:23 от diziler

# 151
Лапе, чак за инвеститор го пробутваха. Grinning

# 152
Гледате ли на Венета простотиите по нощите Flushed

# 153
Браво на Марешка! Единствена се противопостави на глупостите на близнаците и другите “мъже” в къщата!

# 154
На Марешки ѝ хлопа дъската, ама това е известно отдавна. Пак ще гледаме Венета.

# 155
Марешка се гримирала като клоун на ревюто иначе тяло извади.Ама това ,което направи с Венета ....Sweat Smile

# 156
  • София
Взе да ми писва вече.
Всички пазят Венета. А последната е тъпа та чак вдлъбната. Две приказки на кръст не може да каже и освен да порка друго не знае.

Надявам се да изгонят Марешка сега, че да и дойде акъла. Или нея или Диди, която и да изгонят все ще са на кяр.

Венета я пазят като Мани от сезон 3 на ИВ.

''Ревюто'' беше унизително за жените.

# 157
И все пак линк към епизод 7

# 158
Дразни ме Марешка, надявам се скоро да напусне. Интересно е как ще се разпределят куршумите като махнат Марешка, Венета и Диди.

# 159
За продукцията беше добре дошло Венета да стои още малко, та да опука още няколко хиляди от голямата награда, хахахаха. Марешка е адски досадна докато спори. Никой не я напада, но тя се чувства длъжна да е контра.  Не спря да мели, куп глупости изговори. Близнаците са прави. То това да не ти е вкъщи просто.

Иначе доста просташки коментари от мъжете по време на ревюто.

# 160
  • София
И Венета и Марешка се опитват да влязат в ролята на жертва, за да изпъкнат. Това, което виждам, е че конфликтите идват от тях. Ситуацията с "момиче е" е толкова измислена, пълна манипулация, никой не я е обидил, даже я харесваха до този момент. Личи си, че ги предизвиква, дори подхвърли коментари, че можела и тя да се бие, все едно някой е тръгнал да я бие. Очакваше да й отговорят, че  са по-силни и да не се пробва, но те пък реагираха адекватно и тя се изнерви. След това изпусна репликата, че е запазила Венета, защото иначе не се знае кой ще следващият отпаднал, веднага им щракна, че говори за жени срещу мъже и ще се целят в някого от тях. Сега ще има контраатака.

Венета пък не спря да ги обижда, че са мръсни, че миришат, използваше много обидни думи. Аз не бих общувала с някого, който така ме обижда. Не, че и другите са цвете, даже никак, но не бих търпяла обиди.

# 161
  • out of space
Изгонването на Иван в отделен епизод ли е?
Има ли линк, че явно съм го пропуснала...

# 162
Изгонването на Иван в отделен епизод ли е?
Има ли линк, че явно съм го пропуснала...
В края на предишния епизод се случи.
Венета е коренно различна от това в Ергенът, не знам през каква метаморфоза е минала, но тук е непоносима. Пък там май се разбираше с повечето (освен Александра).

# 163
Тя и там беше непоносима, но по-малко я даваха, защото фокусът беше друг. Тук фокусът е върху нея.

# 164
Според мен е пропаднала вече , имаше си наченки в Ергена , но не  била толкова зле .

Общи условия

Активация на акаунт