MR. CA$H - онлайн риалити (Тема 1)

• 31 016
  • 401
  •   1
Отговори
# 135
За първия епизод си обясни, че другите казали че мирише по веднъж, а тоя кактуса фикуса натискаше много, както ясно си личи, той е голям дразнител, не го е направил за нищо

# 136
Ана малко махленка го раздава, а Венета и Диди са един дол дренки.

Хареса ми анкетата – точно като за тях.
Пацо е старшен шемет. Какви статистики помни, а не се е научил да говори членоразделно?!

Дотук Кактуса/Фикуса и Димов са ми антипатични, докато за моя изненада момичетата са ми много симпатични (с изключение на ония двете).

# 137
  • out of space
Сега го изгледах.
Какво да кажа, епизод катоепизод.
Димов ми е многосладко хлапе, личи си характера му (вероятно е Стрелец), но е добряк.
От жените симпатизирам на Марешка, но ао може да ги махне тези плитки с прежди или най-малкото да не си бърше ръцете втях нонстоп.
Нещо ми се губи фокусът- в първия епизод се счупих от хилеж, сега нещо...

Искам повече смях, моля!

П.П. Пожарогасилет е голямо попадение, като го чуя и веднага се вдигам Yum

# 138
Май е Овен хахах
Сега го изгледах.
Какво да кажа, епизод катоепизод.
Димов ми е многосладко хлапе, личи си характера му (вероятно е Стрелец), но е добряк.
От жените симпатизирам на Марешка, но ао може да ги махне тези плитки с прежди или най-малкото да не си бърше ръцете втях нонстоп.
Нещо ми се губи фокусът- в първия епизод се счупих от хилеж, сега нещо...

Искам повече смях, моля!

П.П. Пожарогасилет е голямо попадение, като го чуя и веднага се вдигам Yum

# 139
Кой е въпросният бивш мъж на Анна, че говори, че я е бил, уж била с него за пари?

# 140
Пуснаха поредния епизод.

# 141
Ето и линк:

# 142
Ех ,тая Диди голяма грешка направи за Венета.Следващият епизод ще е готин Sunglasses

# 143
  • София
И това шоу се превръща в пародия с груби намеси на продукцията. Преди няколко дена се шегувах, че продукцията всячески ще се опита да спаси Венета, за да им харчи парите и за да създава скандали с неадекватното си поведение, но все пак надявайки се, че всичко ще си зависи от участниците, а аз няма да стана пророк. Е, да, ама не.
Диди според мен е къртица на продукцията. Иначе какво ще прави вътре, абсолютно неизвестна никому? И изведнъж точно тя с имунитета и точно тя спасява Венета с която само преди 24 часа щяха да се убиват.
Даа, доообре, повярвах ви.
Ще ги изтърпя още няколко епизода и ако продължават с подобни тъпотии при гласуванията и да се играе срещу волята на огромното мнозинство в къщата няма смисъл да се продължава. Както се казва, този филм сме го гледали вече стотици пъти.

Венета е изключително ограничено същество. Видя се и днес преди и по време на играта на капитаните. Такива хора не трябва да получават ефирно време, а се получава точно обратното, канят ги навсякъде.

Анна ми става все по-неприятна с поведението си. А близнаците яко олекват пак заради нея.

Зико не се ли опитваше да преписва по време на играта?

Пацо пак успя и добави 450 лв. към бюджета след малшанса или лиготията (все тая) с микрофона, очилата и лицевите на Димов. Браво на Паце.

# 144
И аз си го мисля това за Диди, че е къртица на продукцията. По принцип в много предавания е имало такива, но за пръв път и аз вярвам. Един от жокерите ми беше, че е чела стихосбирката на втория продуцент Grinning
Беше доста глупаво това да ѝ предложат да даде имунитета на Венета, без да знаят другите. Така реално и двете имат имунитети. Отделно не си обяснявам защо тя го прие, наистина Венета тези 4000 лева ще ги изгърми за 2 дни.

# 145
Накрая победителя дали ще вземе едно 2к поне Joy
Тъкмо Йоан-Петър-последния да затвори вратата, ще е доволен ,че е минал тънко.

# 146
Да, и аз се подразних. Защо изобщо има гласуване и номинации, след като накрая това няма някакво значение?
Разменянето на имунитета се прави преди гласуване и да знаят всички! А не да има двама с имунитет. И да се върви срещу волята на огромното болшинство е меко казано подигравка. Бигбрадърски номера. Като в ИВ1 (Кутията на Пандора, която все спасяваше най-мразения)!

Венета им прави 80% от контента и продукцията я пази като златна кокошка. Още повече намалява голямата награда, което е в тяхна полза.

Edit: В момента гледам върви Live с Иван Цанов

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 21:02 от diziler

# 147
  • София
https://www.youtube.com/live/C8WOetcDTz0

https://www.youtube.com/live/C8WOetcDTz0

Не работи нещо вграденото видео, може би, защото е лайф.

Иван Цанов в подкаст. Сега го слушам. Един от семейните им бизнес е ресторант Добро, наистина си готви.

Погледнах и историята с брат му, той така я казва сякаш всички са запознати, а аз поне не я помнех. Брат му е бил на 12 години, когато е наръган 90 пъти от май 16-годишен съсед, негов приятел.

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 21:42 от Niya-

# 148
Слушах с едно ухо. Каза, че Марешка след предаването е правила някакви циркове и не я харесва. Не съм изненадана честно казано.

# 149
  • София
Малко ми е странен Цанов, татуирал си 4000 на ръката като знак, че толкова струвал, за толкова го била продала Диди.

За Марешка не се учудвам. Аз само се надявам онези чатове и гласови от сестрата на Марешка, които показваше Анджела да не са верни, но колкото и да не харесвам Анджела, ми се струва, че не са манипулирани.

Общи условия

Активация на акаунт