MR. CA$H - онлайн риалити (Тема 1)

• 31 040
  • 401
  •   1
Отговори
# 330
И то го каза малко след като Зико каза на всички, че е гласувал за близнаците. И вместо благодарност, Богдан продължава индиректно да хейти (ревнува) по адрес на Зико. Нелепо от всякъде. Накрая, при втория тур гласува против нея със злоба и настървеност. Пълен примат се оказа този. Бъдещата му жена, която и да е тя... бая бой ще яде вкъщи, за съжаление. Щом още на четвъртия ден стиска за китката и говори на "пу**о", на "бе" и на "ма", смятайте за какъв човек става въпрос.

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 12:16 от diziler

# 331
Зико е такъв льольо, да не беше влизал да се излага. Близнаците са токсични типове, но той просто си е жалкар, който иска да им се хареса. Изглеждаше по-умен, докато не влезе в предаване.

# 332
Анна, Венета и близнаците се изравниха по негативен вот в анкетата.

# 333
Ще споделя непопулярно мнение, без да съм гледала последния епизод, само ви чета и се изнервям. Та непопулярното мнение: започвам да се радвам, че Венета взе колата и им намали наградата. Не заслужават награда за поведението, което демонстрират, особено "мъжете".

# 334
Богито се прояви категорично като комплексиран, злобен и низък индивид. Hands Minus1

# 335
ЕП. 17

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 20:56 от diziler

# 336
Не ми беше интересен този епизод.

# 337
Епизод с три игри... досега май не се беше случвало това.

Не е нужно при монтажа да оставят всяко обяснение на правилата и инструкциите на всеки един участник поотделно и ние, зрителите, да го чуваме по 6 пъти.  Те да го обясняват на всеки ("като кажа 3-2-1 се обръщаш и после като кажа 1-2-3 се обръщаш обратно"), ама за нас е достатъчно и веднъж да го чуем. Никой не ги мисли тези неща. Екипът още няма голям опит, първи сезон е и е пълно с недомислици. Калпав видео и аудио монтаж... А това, че е 90% само вътрешни снимки, мен лично ме подтиска. В КнИ поне дават двора, басейна, пейки, люлки, хамаци... разговори сред природата, а не заврян всички в една стая и всеки епизод да гледаме това.

# 338
  • София
Хубави игри им измислят.
Хах, Зико пита дали някой иска имунитета. Егати безхарактерника!
Малее, Габито колко е гъвкава в кръста (при играта за пари на последния пост при верижното пренасяне на водата).
14.31 мин. = 5190 лв.
Според мен можеха да се справят и по-бързо.
Да видим в събота коя ще е следващата жертва на мъжката солидарност (познаващи се извън формата + един течащ на два стана) - бляк. Кики или Габи? Мнооого тъпо.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 01:16 от Diavolo

# 339
На Богдан всяко изречение завършва на "Сеш'се?". И "брат" през 5 секунди.

Габриелчето, дето говори на "прецЕняш" от кой град е? Александър я кара да го масажира, тя хем иска, хем вика "да махнат камерите и тогава", ти да видиш! Хем боли, хем сърби.

И накрая тийзър към следващия епизод. Йоанчо казва "..... хххх напуска къщата на Мистър Кеш", като само името не се чува. Ами ако бяха близнаците, щеше да е "напускаТ Къщата на Мистър Кеш", сами си спойлват, хахаха.

# 340
  • София
Ако не се лъжа е от Варна.

# 341
Обаче май съкратиха епизода, номинациите мисля, че бяха в промото за предишния.
На мен ми беше интересен и игрите им са супер.

# 342
  • София
Игрите наистина са доста интересни и забавни, на мен ми харесват много повече от тези в КИ.

# 343
Настоящата анкета ще е валидна до събота вечерта. Който още не е гласувал и желае да участва в допитването, може да гласува в следващите 3 дни.

Следващата анкета ще е за финалистите.

# 344
Изгледах последния епизод. Много забавни игри, помрачени от селяндурщината на Фикуса и Димов. Тези създания не могат да кажат едно цяло изречение без вулгарен или паразитен израз.

Сега пуснах предишния епизод. Какъв му е проблемът на Фикуса с жените? Никоя от тях не се е скатала, опитват се да подпомагат бюджета, когато е възможно, а той не спря да рИве за Пацо. Хем не е там за парите, защото, видите ли, имал много, хем Пацо най-малко пари харчел, та трябвало да остане. Много е нелеп, езикът му е повече от потресаващ, много си вярва, супер шумен, не знам как успяват да го изтърпят там по цял ден.

Общи условия

Активация на акаунт