MR. CA$H - онлайн риалити (Тема 1)

• 31 053
  • 401
  •   1
Отговори
# 45
Венета си е чиста пияница, за съжаление. Мислех, че в Ергенът се държи така за шоуто, но не.

# 46
  • out of space
Много съм заинтригувана!
Жалко, че е само веднъж седмично.

# 47
  • София
Ох, хора, защо не слагате субтитри?
От тази говорилня ме заболя главата. Дори когато говорят само двама, пак не винаги се разбира всичко. Това е абсурдно направо.

Дано да изгонят тази пиянка, Венета. Ако не я изгонят, значи грам акъл нямат. Тази ще им изпие парите и накрая победителя ще си тръгне с 1000 лв. 😀

Познах значи, че регламента ще е следния: Стартират с 50 000 лв. а не че толкова е наградния фонд. И в края на формата, последния оцелял ще прибере останалото от този бюджет. Ако някой прибере поне 20 хилки ще е добре.

Иначе втори пореден епизод, който ми задържа вниманието без да се случва нещо кой знае какво, което е индикация, че са случили на каст.
Това си е чист Биг брадър. Ама едно към едно, не виждам разлика. Къщата на инфлуенсърите не е точно така. Пак си е Биг брадър ама не съвсем заради спортните игри, а и там са краднали правила от всякакви риалита и е някаква мешавица.

Не вярвам да изгонят Пацо. Както знаете 90% от промотата са подвеждащи, освен когато монтажиста не е най-великия в галактиката (този от Островът на 100-те гривни и Ергенът 4). 😀😋

# 48
Аз да попитам, понеже далече надхвърлям възрастта на участниците: Всички ли млади хора/или по-голямата част/ говорят по този за мен странен и неразбираем език, или това  е някаква мода да си фешън и така правиш най-добро впечатление. Естествено не очаквам да говорят за последната постановка на Народния театър или прочетена книга, но освен грозни и вулгарни изрази с друго не успяха да ме впечатлят. Това са само два епизода все пак, дано еволюират в следващите. 

# 49
  • София
Йоан-Петър разказва малко повече за риалитито при Алпер:

100000 лв му е излязъл проектът. Не е никак малко за сам човек, риск си е дали ще се получи или не и ще изгориш с парите.

# 50
Йоан-Петър изглежда душица. Ама другарчето му Мъци, е мега иронично, саркастично и нахално същество с огромно самочувствие.

А това, че се чува говорилня и зрителите чуват по 10+ гласа едновременно и то за продължително време, това е проблем първо на звукозаписа, после на монтажа. Не може да записваш всички микрофони едновременно. Това най-много ме дразнеше в "Инфлуенсърски лагер".  Примерно в "Къщата на инфлуенсърите" и "Диви и красиви" (ако ще говорим за онлайн риалитита, не с големите бюджети от националните телевизии) това беше съобразено и го нямаше този проблем. Или поне не в такава степен.

@kriakla, и моите наблюдения са такива. Става все по-зле. А и повечето хора от това поколение са на принципа "за кво ми е да го уча това, отговорът е в интернет, веднага". AI, chat GPT им отговаря на всички въпроси, онлайн преводачите им превеждат всичко, що да учат езици.. И така.  Да сте видели някой 15-25 годишен с книга в метрото? Но.. това са новите реалности.

# 51
А какъв е бившия мъж на Ана?

# 52
Научете се малко да четете и да се информирате, преди да говорите!
- От другата седмица епизодите стават по 2 на седмица.
- Тази събота хората пускат подкаста към предаването, изглежда, че ще има интересно коментарно студио
- Риалитито ще бъде 21 епизода.
- Инвестицията е 100 000+
- Прочетете малко за продуцентите (не е само Йоан-Петър)
- На мащаб бият всички конкуренти, има песен към формата, чува се, че даже са предлагали някакви коли и апартаменти в менюто и участниците са имали много изкушения
- Най-малкото е единственото риалити, за което не се знае кой е победителят още в началото, а кастът е невероятен!!!!

# 53
  • София
Такава реклама върви сред децата в ютюб, тук само би отблъснало хората.

Ако Йоан-Петър е искал хората да се информират, щеше да представи по-добре проекта си, а не да го караме на догадки какъв е регламентът и за какво става въпрос. По този въпрос има сериозна разлика с тв риалититата, в които човек разбира правилата още в началото. Колкото е решил да сподели, толкова знаем.

Дано не си някой от екипа, а да седнат сериозно да прочетат критиките за микрофоните и да си вземат бележка най-малкото за втори сезон, ако ще има. Нелсучайно Инфлуенсърски лагер има толкова ниска гледаемост.

# 54
Ама ти влезе да ни се накараш ли? Не така с бутонките, pls Това ти е първи коментар в този форум, можеше да си по-благ. Очевидно си от екипа, няма лошо. Ама само по-спокойно и с по-малко удивителни. Ша замола Wink

# 55
- От другата седмица епизодите стават по 2 на седмица.
- Тази събота хората пускат подкаста към предаването, изглежда, че ще има интересно коментарно студио
- Риалитито ще бъде 21 епизода.
- Инвестицията е 100 000+
- Прочетете малко за продуцентите (не е само Йоан-Петър)
- На мащаб бият всички конкуренти, има песен към формата, чува се, че даже са предлагали някакви коли и апартаменти в менюто и участниците са имали много изкушения
- Най-малкото е единственото риалити, за което не се знае кой е победителят още в началото, а кастът е невероятен!!!!
Прочела съм и съм изслушала всичко, което ми попада за предаването, но почти всичко от това ми е ново. По-леко с удивителните.
Като искаш зрителите да са информирани, ги информираш по всички канали. Не им се караш, че не са влезли в Инстаграм или не са изслушали 2 подкаста по 40+ минути, за да изкопчат информацията.

# 56
Аз също съм зрител като вас и, честно казано, разбрах за това риалити от децата, но е нормално, преди да им пусна да гледат нещо, да се информирам за него. А за вас направих уточнение, защото случайно попаднах на дискусията и не обичам да се говорят глупости, типично по български. Със звука съм съгласна, на моменти става страшна какафония, но за концепцията се разбра още в началото с писмото до Пацо, а и във втори епизод този мистър Кеш се включи и обясни. Правилата са много по-интересни от всичко познато до момента, а участниците са супер ексклузивни и не знаем какво да очакваме от тях.

# 57
Black, вярвам на всяка дума от написаното/щото съм наивна??!!!/
А за проекта да кажа : уважавам труда на екипа и се надявам на приятни изненади.

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 10:48 от kriakla

# 58
  • София
Чак пък непознато... и ние имаме интернет. Определено не е нова концепция, поне по казаното до момента. Дори Зико днес го слушах и каза, че ще е същото като Inside на Sidemen. В друга тема пък го сравниха с друг проект.

Интересни ми бяха първите два епизода, пуснаха и клюкички за Ергенът и Биг Брадър. Мисля да го изгледам докрай.

# 59
  • София
Изненадващо за мен, но ми е интересно.
Пацо ме разсмива, приятни са и близнаците.
Нищичко не чух от играта, дори не разбирах, кой пита, кой отговаря.
Дано изчистят звука, защото ще се наложи да сложат субтитри.

Общи условия

Активация на акаунт