MR. CA$H - онлайн риалити (Тема 1)

• 31 055
  • 401
  •   1
Отговори
# 30
Гледам реакцията на Мъци и Йоан Петър.  2.5 часа бил първият епизод след монтажа и после го съкратили с още 45 мин.   Да бяха предложили дългия вариант за членове на ютюб канала на Йоан Петър или за patreon.
Снимките отложени с 1 ден заради силен снеговалеж. Не знам дали ще изгледам цялото видео, Мъци ми е силно неприятен с този саркастичен и ироничен стил на говор. А всъщност нищо съществено не казва, но не пропуска да се подиграва на хората. Нито хуморът му хумор, нито излъчването му излъчване. Всичко това съчетано с нонстоп лигня. А щом е в неговия канал това видео, значи и следващите реакции по епизодите ще са пак негови.

# 31
  • София
Пуснах го за няколко минути, но просто не е моето. Не симпатизирам на никого, даже не знам защо някои хора без никакви качества ги правим известни.

# 32
  • София
Пуснали са песента:

Предположение по вчерашния подкаст за сюжета:
Скрит текст:
Йоан-Петър каза, че ще има любовна история, Габриела пък каза, че се вълнува повече за излизането на тези епизоди, отколкото за Игри на волята. Така че предвид и кадрите от песента, залагам, че любовната история е на Габриела и единия близнак.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 19:10 от Niya-

# 33
На Кики симпатизирам. Само и единствено. Другите са ми...

# 34
Здравейте и от мен! Много се радвам, че има тема (diziler, благодаря!).

Освен Пацо и лудата Венета другите участници са ми непознати и ще го гледам, за да добия представа що за странни птици са (в смисъл колко са прости) някои инфлуенсъри.

Пацо е роден за шпионин.

# 35
Днес няма ли да има епизод  ?Sad

# 36
Е още е 17.45 Wink

# 37
Е, това реалити да го дават всяка седмица за мен не е добре. Ами хайде да го разтакават всеки месец. Губи се връзка/ако има въобще такава/ и интерес. Май ще изчакам да свърши и тогава ще изгледам епизодите.

# 38
# 39
И аз подкрепям, че трябва да качват два пъти седмично. В полза на предаването ще е да приключи преди "Къщата на инфлуенсърите".

# 40
Венета с тия раздърпани ,проскубани екстейшъни ,отива с Пацата в тоалетната да му бае Smile
Пацо май в следващия епизод ще го гони продукцията ,дано не  ,че той е най -колоритният образ.

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 19:27 от Еlpida

# 41
Сина и е от Любомир Христов
Тази Анна каква е , сервитьорка в Мазо и харчи парите от бившия и мъж за операции това виждам от тик-ток за нея
Кой е бившият ѝ мъж?

Реакция на първи епизод с Йоан-Петър. Ще я гледам по-късно, но е възможно тук да разяснява някакви неща:

# 42
Изгледах и втория епизод. Още сме на първия снимачен ден Grinning И в края на деня равносметката е  38 хиляди лева, казах ви аз, че ще опукат половината пари до третия ден. Което е добре дошло за продукцията, разбира се.
Да не стане така, че участниците като са на минус, те да плащат накрая за участието си Grinning

Нещо, което отчитам като огромен минус е аудиомонтажът и озвучаването като цяло! Всички микрофони включени, всички гласове влизат в записа и накрая главата на зрителя бръмва точно за 10 минути от говорилня! Същото беше и в Инфлуенсърски лагер. Чуваш над 10 гласа едновременно и така ... половин час!
Скрит текст:
В Биг Брадър, Къртицата и мн. други подобни (от онлайн предаванията: Диви и красиви) като дават двама души да си говорят в голяма компания, се чуват само тези два гласа. Останалите са мютнати в това време (с намалени потенциометри, дето се вика). И затова по няколко тонрежисьори работят едновременно. Имам приятелка, която беше звукорежисьор в Къртицата, на 12 часови смени, каза ми че като е на смяна, отговаря за двама или трима души и слуша само тях. Другите й колеги слушат останалите. И се правят записи поотделно на всички. Като има интересно съдържание, се пуска на зрителите с чист звук, само конкретните 2-3 души, които участват в разговора, не говорилнята на 13 души едновременно.

Отделно: Войс овър (гласът зад кадър).. много зле. Говорни дефекти, мънкане, никаква интонация, никаква дикция, аз не му и разбирам какво говори. И докато "Къщата на инфлуенсърите" са платили на професионален актьор (Антоан Петров), тук са решили да минат без пари и тези реплики да записва близкото приятелче.. Тервел не знам си кой, дето го има на 100 места в надписите, като дясната ръка на Йоан-Петър. Е така не става Grinning

Колкото до съдържанието. Венета ме кефи, хаха. Прави шоу. Близнаците също.  Димов - първичен и мега прост.
Калина засега се държи на ниво.

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 20:55 от diziler

# 43
Все още се опознават и е леко скучно. Голяма мъка е да се следи какво говорят. AI прави субтитрите и е много смешно какво чува.
Ще е много тъпо, ако изгонят Пацо, защото той е атракцията на  цирка.

# 44
  • София
Дано наистина не го изгонят Пацо, зависи и какво е направил, де, ако е нещо крайно, да го махат, но засега той прави забавата. Учудих се, че единият бизнак се гушка с Анна, нея я мислех за доста по-възрастна. Погледнах първия дост и видях, че са почти връстници.

Венета се държи много пропаднало, мислех, че след Ергенът може да се е осъзнала, но тя е слязла надолу. Прави съдържание, но наистина сигурно ще е първата изгонена. Ако не го направят, ще изпука парите. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт