MR. CA$H - онлайн риалити (Тема 1)

• 31 060
  • 401
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Мислех да не го гледам и щях да направя грешка.
Хареса ми епизод 1. Изглежда доста обещаващо.
Нещо не разбрах концепцията. Стартират с 50 бона и от тях зависи колко ще остане от бюджета, който да се спечели накрая ли? Що ли...

В анкетата цъкнах на Зико, Пацо, Габи и Кики.

Общо взето Пацо им изнесе епизода и спаси мисиите.
Последната мисия беше отвратителна. Горкия Димов...

Малее, тази Венета колко е проста, не е истина просто. Помня от сезон 1 на Ергенът. Вечно пияна. Да не казвам какво беше направила върху леглото на Александра Гърдева... 🤮

# 16
И аз не разбрах правилата, но ми хареса Grinning
Дано Йоан се е сетил да ги обясни хубаво в някой от епизодите.

Калина изобщо не предполагах, че е над 30, много младолика.
Стискам палци за Анна, много я харесвам. Пацо тук ми допадна и е супер находка да го викнат.

# 17
Според мен до третия епизод ще е опукан поне половината бюджет.

# 18
Снощи гледах и аз. Пацо си е Пацо, няма такова кречетало, но се посмях доволно. Засега не мога да кажа на кого стискам палци, повечето са ми непознати и не искам да прибързвам да казвам кой колко е симпатичен, а после да се окаже точно обратното.

Виждам, че сте коментирали мисията при влизането на Димов. Каквато и да беше, неговата реакция е крайно неадекватна, осен ако и той няма мисия да пресили.

Някой знае ли колко време е снимано предаването и колко време ще се излъчва?

# 19
Според мен, като по-нискобюджетно... едва ли ще е снимано дълго време, по моя преценка между 2 и 4 седмици. (Къщата на инфлуенсърите се снима 4 седмици и го дават половин година, хаха).  Това и да е снимано за 2 седмици, ако дават по един епизод седмично, ще го точат цяло лято и това е. Никой предварително нищо не е обявил.

Онзи от Добрич не искаше да вижда Котарачето и аз си помислих, че точно него ще вкарат, за да се дразни, хахаха.

p.s. анкетата е с опция за промяна на гласа, ако някой си промени мнението след време

# 20
Тази Анна каква е , сервитьорка в Мазо и харчи парите от бившия и мъж за операции това виждам от тик-ток за нея

# 21
Тази Анна каква е , сервитьорка в Мазо и харчи парите от бившия и мъж за операции това виждам от тик-ток за нея
Кой е бившият ѝ мъж?

Реакция на първи епизод с Йоан-Петър. Ще я гледам по-късно, но е възможно тук да разяснява някакви неща:

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 18:48 от Clouded

# 22
  • София
2 седмици е снимано предаването. Според мен това е твърде малко за разгръщане на образите, поне месец трябва, но предвид част от участниците може би не е лош вариант, за да не завърши фатално. Мен малко ме съмянва, че могат да се справят с Димов, ако изтрещи, все пак той тренира професионално бойни спортове, може да ги размята там. А да не говорим, ако има участник с шизофрения, каквито обвинения имаше и дали въобще ги проверяват за това?

В предаване като Биг Брадър имат сериозна охрана и им правят проверки.

Малко рядко ми се струва веднъж седмично, българската публика губи интерес. Всяка сряда ще го дават засега.

Мисля, че Димов и Кактуса ще се разберат и ще си станат приятели. Диди маникюристката е доста странна с тези изказвания за убийства.

# 23
А кой беше Кактуса?

Една от лелите каза, че обичала малки момченца. Венета ли беше това? Пълно куку.

Двете участнички от Игри на волята са ми супер неприятни.

# 24
Стилиян стриймъра е кактуса. Така се пише в тикток

# 25
А, ок. Това ми е убягнало. А на Иван Цанов защо му казват "Куката"? Grinning

# 26
  • София
Едва ли ще изпишем тема, но ако стане, може да го допълниш, защото така му казват. Както и се казва май СтЕлиян, а в анкетата е Стилиян. Няма значение, де, да не решиш, че ти правя забележка.

# 27
Да, исках да коригирам. В самото описание съм го писал Стелиян.  Горе в анкетата е сбъркано. Но са минали над 24 часа и не може да се промени. А пък мислех и да скрия снимките, да са в спойлери, само имената да стоят, за да не натежава първия пост. Но.. това е положението засега.
Много прякори, Зико, Куката, Кактуса, Пацата...

Иначе казвайте за всичко сбъркано, както и нови идейки. Добавих инстаграм и тикток профили в първия пост.
Но нямат плейлиста в ютюб канала, за линк "Епизоди".

# 28
А кой беше Кактуса?

Една от лелите каза, че обичала малки момченца. Венета ли беше това? Пълно куку.

Двете участнички от Игри на волята са ми супер неприятни.
Йоан я защити в реакцията с Мъци, каза, че е имала предвид по-млади мъже, а не непълнолетни. Тя е на 35.
Той изпусна някои неща занапред, скривам в спойлер.
Скрит текст:
Димов се укротявал, бил много готин.
Венета била голям шемет, правела интересни неща занапред, така че явно няма да я гонят бързо, както очаквах.
Ще има игри като близнаците ще трябва предварително да изберат кой от двамата да участва, без да знаят условията.

Това се сещам на прима виста. Не са тежки спойлери, няма издаване кой печели или напуска, но някой, ако иска да се пази напълно - да не отваря.

# 29
  • София
Диди маникюристката е доста странна с тези изказвания за убийства.

Много неприятна персона. Как само демонстративно не подаде ръка на Габи. Изобщо не я отрази.
То бива, бива такава липса на елементарно възпитание.

Общи условия

Активация на акаунт