MR. CA$H - онлайн риалити (Тема 1)

• 31 030
  • 401
  •   1
Отговори
# 90
И мен ме учуди зараждането на конфликт между близнаците. Генерално повечето участници оставят неприятно усещане в мен, но въпреки това, крайният продукт засега ми е по-интересен от първите епизоди на Къщата на инфлуенсърите.

# 91
Забравих да похваля Йоан-Петър, с изключение на нуждата от субтитри на места, кадрите са много Биг брадърски, както и вземането на синхрони. За първи опит се е справил много добре.

# 92
Според мен натопиха Пацо, за да накарат виновният да си признае.

# 93
Аз съм дълбоко възмутена, че това предаване изобщо има гледаемост и че хората се ангажират с него. Толкова слаба продукция, такава инфантилщина, толкова лош каст. Дадох му шанс до епизод 3, но да слушам 30 минути кой пръднал и прочие ми идва малко в повече.

# 94
Smile Всъщност дискусията за пръднята беше интересна от гледна точка на реакцията на обвиненията от страна на Венета. Оказа се, че друг е извършителят на деянието, но възползвайки се от ситуацията, в която тя се изказа в стил чула-недочула, започна да обвинява набедения. Всичко е уж на майтап, но в такива тъпи ситуации можем да видим що за хора са.

# 95
И още по-интересното е, че обвини този, който най-много се засяга на такива теми. Laughing

Smile Всъщност дискусията за пръднята беше интересна от гледна точка на реакцията на обвиненията от страна на Венета. Оказа се, че друг е извършителят на деянието, но възползвайки се от ситуацията, в която тя се изказа в стил чула-недочула, започна да обвинява набедения. Всичко е уж на майтап, но в такива тъпи ситуации можем да видим що за хора са.

# 96
Отново закъсняват…

# 97
Отново закъсняват…
Добре, че писа - бях забравила.
Предполагам, че вече ще качват в 20:00, но са пропуснали да обявят.

# 98
Защо още няма епизод

# 99
  • София

Този път и вградени субтитри не ми излизат, а пак говорят един през друг поне в началото.

# 100
Пуснала съм го и аз, но е много лош ход да пуснеш нещо в 22 в събота.
Съвет към продукцията, ако четат - просто ги комуникирайте тези неща. Малък екип, първи сезон, нормално е да има проблеми и забавяния. Просто качете едно стори - епизодът ще се забави. Публиката обича да бъде уважавана.

Да, така ще се изразят гласно негативни коментари, но то така или иначе ще ги мислят хората.

# 101
Гоненето на Пацата ,било част от мисията Joy
Обаче Венета наистина е мега дразнител ,прави се на добродушна ,търси с кой да се зачепка и си мисли ,че е голяма умница и красавица.Проскубана ,веяна скумрия с криви крака .Добре ,че ще я изгонят май на другия епизод.Забележете Димов как носи джапанките си  с пръст ,на бял чорап Joy

# 102
  • София
Буря ама в чаша вода. То мисия прашки било това на Венета.
И това с караницата на близнаците за очилата на Анна пак мисия.
Малко дразнещо става, ама засега не ги хващаме.

Венета е истински дар за продукцията. Трябва да я пазят като писано яйце. Ще ги фалира за 1 седмица, хаха.
Иначе дупничанката е клиничен случай. Изключително прост човек. Толкова изпаднала простакеса не съм виждал. Жалко, че Диди не измете пода с нея. Продукцията незабавно трябва да я изгони. Ама тя и за красива ли се мисли? Ахахахаха =)))

Бях сигурен, че отбора на Иван ще спечели. То си личеше и спечелиха главно заради Иван.

Марешка какви очи вади само. Това да не са лещи нещо? Направо е като някой вампир от вселената на Здрач, хех.

# 103
Е лещи са. В първия епизод беше без тях. Тепърва го пускам (още съм на 15 мин), прекаляват с толкова много мисии.

# 104
Марешка с тези лещи мяза на зомби.

Все пак прави добро впечатление, че масата се опитват да потушават скандалите и добронамерено да налеят акъл в главата на Венета. Тя е голЕмо дЪрво и не търпи чуждо мнение. За някои неща е права, но сама се поставя в позицията на аутсайдер. Доколкото помня от участието ѝ в Ергенът, тя е отгледана само от баща си, в доста мизерни условия. Личи ѝ, че няма елеменратни социални умения.

Част от младежите много добре нацелиха проблемите ѝ и това че се опитват да говорят с нея (вместо да се вкарват в скандали) е доста мило.

А девойката със спагетите е пълен потрес – не ѝ липсва самочувсвие.

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 10:44 от LadyCharming

Общи условия

Активация на акаунт