MR. CA$H - онлайн риалити (Тема 1)

• 31 075
  • 401
  •   1
Отговори
# 300
Ау ,голям скандал ,голяма драма с Ана и Близнаците ,за гласуването и Trollface

# 301
Още съм го догледал. На 25 мин. съм. Прави много неприятно впечатление циничният език на Кактуса. Изключително гнусно.. и нонстоп. Този човек не усеща ли, че прекалява? Очевидно е решил да се хареса на някого с този речник, ама май удари в другата крайност. Диалектът му не ме дразни толкова, колкото тия непрекъснати цинизми.

Анна изръси: "Зико е страшно интелигентен". Seriosly? В предния епизод каза, че Пазя бил с"трашно интелигентен", а днес допълни, че бил "начетен"! Пацо! Да й имам критерия за интелект на тази Анна.

# 302
Интересен епизод. Близнаците са много нагли да искат подкрепа от Анна, при положение, че те не ѝ дадоха глас. Добре, че Богомил-Тервел ѝ подсказа, че те не са я подкрепили, за да се озапти тя и да остане.
Още не съм изгледала целия епизод, но се надявам да не си тръгва Анна. Колкото ѝ да е ербап и да се прави на мъжкарана е доста крехка и манипулируема и трябва да се осъзнае.

# 303
Жената която го изкарва в соц. Мрежи , че няма мъж който да я бутне, реве за мустакат мангал с 50 санта под нея има дори синки по ръцете от него. До кога ще се толерира това?

# 304
Услуга ѝ направиха. Много са нагли дребните момченца, а ако тя не беше гласувала за себе си беше “чао” от раз. За тях имаше кой да гласува, но не го направиха, нека си “правят сметката”.

# 305
Изписаха веждите на Анна на излизане. Близнаците буквално не казаха нищо на Кактуса и Димов, а направиха Анна за 2 стотинки, при положение, че не я защитиха.
Зико също... страшно неориентиран. Тя го спасява, той гласува за нея.
Ако Анна не си беше дала гласа на Зико, той щеше да е на балотаж с Анна и Кики и със сигурност да изхвърчи.

Дано спечели Габриела. Като гледам темповете на предаването, наградата ще ѝ стигне, колкото да си плати веднъж горивото от София до Варна.

# 306
  • София
Анна трябва да ходи на психолог, личи си, че си търси такива връзки и не ѝ прави много впечатление държанието на Богдан. Разрева се, че и другите ѝ скочиха. В коментарите писаха, че са ги виждали по Витошка и са заедно. Дано е стара информацията и да са се разделили.

Александър определено е една идея по-добре.

От визитката ми се бяха сторили симпатяга, но с всеки епизод все по-надолу слизаха.

Анна също не ми харесва, не към Богдан, а към жените. Много неприятни коментарчета пуска зад гърбовете им, а иначе им се подмазва и те все си мислят, че са приятелки.

# 307
Беше казала на един лайф че са се влюбили. Като мацка израстнала без баща и бита от бащата на дете си е в ситуация, “ бии ме обичам те” само и само да има мъжка фигура в живота си

# 308
Жал ми е за нея много, абсолютни смешници са и Богдан, и Александър. Да са на 15-16 - да е нормално такова държание, но на тази възраст да не знаеш как да се държиш нормално с една жена, че пък тя и да ти връзва… нямам думи и за нея. Това пък, че всичко се разви в рамките на седмица, а се държаха като възрастна двойка пред развод изобщо няма да го коментирам.

# 309
Леле, голям булинг към Анна, как може такова нещо да се толерира и Мистър Кеш да не каже нищо за словесно насилие... "ѐла тука бе", "с кое си окей, ма?", говорене на БЕ, на МА, на П**КО, това е недопустимо, откъдето и да го погледнеш, вербална агресия и тормоз.
Също както Ния ще кажа, че и на мен на визитките ми направиха добро впечатление близнаците, и в първите 1-2 епизода, после започнаха да излизат разни изцепки на Богдан една по една. Насилник по всички параграфи. "Ще отговаряш като ти казвам нещо, ще казваш ДА, ДОБРЕ, няма да ми мълчиш, не си говоря сам".. Този просто не си е намерил майстора.  В първите епизоди недоумявах с какво близнаците дразнят някои от пишещите тук,  явно не мога да го видя от женската гледна точка, но вече е ясно. Токсични индивиди отвсякъде.  Визията не я коментирам, не тя е важна.
Димов... мега примат и той. "Как така ше спят на едно легло, ще се къпят заедно и накрая тя няма да гласува за него"? Ми що не си зададе въпроса "Как така ще спят на едно легло, ще се къпят заедно и най-накрая близнаците не гласуваха за нея"? Ми същото е.

Даже мисля, че Анна твърде много търпя. И на всяко изречение с обиди на Богдан трябваше да реагира и да му тегли една майна. Тя си го оставяше той да обижда, да вика "ѐла тука ма", "чуваш ли кво ти говоря"... Не знам коя от вас (жените) би стояла, без да реагира на подобен примат.

# 310
Нали уж са заедно двамата извън предаването, така че явно си им е добре един с друг. За мен реално Димов и кактуса ги прецаха в гласуването и накрая те си го изкараха на Ана. Ако тримата мъже си бяха разпределили по два гласа по между си, респективно и трите жени, увисваше Зико, който така не е харесван много, а той ги спаси или продукцията му подшушна, (ирония на съдбата) Като цяло Димов много женски постъпи, пък накрая наливаше масло за Ана, като че ли и беше малко.

# 311
  • София
Аз така и не харесах близнаците, инстинкта ми рядко ме е лъгал. И има за какво. Е, видя се. Лекенца.
Като цяло мъжкия каст е много слаб. Изложиха се много в този епизод.
А Зико колко е зле горкия и колко е неориентиран. И той не знае с кой отбор играе и за какво играе. Заради него близнаците не си тръгнаха и респективно Анна беше изгонена.
Дано Габи или Кики спечелят. От мъжете нито един не заслужава. Отделно, че се познават отвън и са си партия една част от тях.

# 312
Аз също не харесах Близнаците от самото начало ,гласувах  и в анкетата за тях като "най-неприятен участник" .
Но те имат подкрепата на Кактуса и Димов и както се видя снощи и Зико си ги харесва ,така че ще добутат до финалната тройка .Според мен следващата напуснала ще е Габи.Отиде женската подкрепа вече.Една по една жените са аут.После иде ред и на Зико .И Димов накрая ще "нахъса" Близнаците да правят победител Кактуса ,щото той не се е карал с никой и тем подобни простотии Sweat Smile

# 313
Много съм доволна от този епизод. Богдан се разобличи като агресор със слаби нерви, комплексар и всичко друго, но не и добър стратег, за какъвто се има. Той дори не се усети как верните му другари не ги броят с брат му за финалисти. Макар и с не съвсем правилни мотиви брат му поне се опитваше да го озапти, докато другарите го палеха допълнително, за да отклонят вниманието му и беса му от себе си.
Зико провали и своята игра, и тази на момичетата. Не знам защо очаквах Габриела да се издъни, а не той, но нейното гласуване беше най-адекватно. Разбира се, най-много ми хареса гласуването на Анна🙂 И разбира се, Зико се издъни после.

# 314
Зико не ги харесва, Зико няма то.ки. Съвсем умишлено се опитва да им се хареса, защото са имали търкания назад във времето. На мен той най-много ми падна в очите, трябваше да гласува за момичетата и тези да си ходят по бързата процедура.

Общи условия

Активация на акаунт