Инвитро Център към MK "Доверие" - тема 2

• 22 571
  • 541
  •   3
Отговори
# 330
На мен също ми каза да спра всичко, което пия. Първо ми препоръча пренатал денк, после едни прахчета profertil Inositol.

# 331
Аз честно казано не съм коментирала витамините с доктора, но имах сериозни дефицити на Д и Б12 и пиех още преди трансфера като ги изследвах на около два месеца. Щом стигнах Горна граница ги спрях, но продължих да ги следя. Омега 3 не съм спирала да пия дори и след раждането. Някои други от сниманите витамини ми бяха назначени от следящия ме лекар, но по определена схема, така че най-добре послушайте лекар. Само да вметна, че има една опаковка с витамин А, който е забранен по време на бременност, защото води до тежки малформации.

# 332
Момичета, предстои ми първична консултация/преглед при д-р Станулов, но точно тогава се очервата да бъда в цикъл, дали трябва да презапиша часа? На някои места съм чела, че нямало проблем да си в цикъл. Какво е вашето мнение?

# 333
Няма никакъв проблем, даже е добре, ще може да преброи антралните!

# 334
Няма никакъв проблем, даже е добре, ще може да преброи антралните!

благодаря, Firebird26 Relaxed

# 335
Здравейте, някой има ли представа за цената на оплождането в доверие, когато не си по фонд

# 336
При мен беше ИКСИ оплождане на повече от 4 яйцеклетки - 2300 лв. преди почти година. Качвам табличка с всичките ми разходи от септември 2024, ако на някой може да му бъде полезно.

Скрит текст:

[/spioler]

Здравейте, някой има ли представа за цената на оплождането в доверие, когато не си по фонд

# 337
ВаНиЛа, това за една процедура ли? Всичкия този Мериоферт? Колко дни продължи стимулацията и по колко Мериоферт си слагаше?

# 338
  • София
Не е толкова много този Мериоферт, доколкото виждам е 3 дни по 150 IU, 4 дни по 300 IU и 4 дни по 375 IU, но много зависи как реагира тялото, аз не съм стигала до такива дози, максимум 300 съм имала и то за кратко. Първата стимулация даже ми беше по 150 IU само през цялото време. Също при някои жени пункцията е рано, при други се налага по-дълга стимулация. Сравнявала съм с на приятелка, при нея пункцията е на 11-12 ден, а при мен на 14-15 ден, но аз по принцип съм си с дълъг цикъл. Така че с инжекциите малко трудно се предвиждат разходите, дозите и дните се определят в хода на стимулацията.

# 339
Ванила, мерси много! В табличката не видях размръзяване на ембриони обаче, някой има ли идея как се заплаща?

# 340
  • София
Ванила, мерси много! В табличката не видях размръзяване на ембриони обаче, някой има ли идея как се заплаща?
Размразяването влиза в трансфера, 700 лв е ЗЕТ с включено размразяване. За замразяването не съм сигурна, обикновено и то се плаща.

# 341
Simona, Nia го е описала добре.

Нямах замразяване, а само свеж трансфер на този опит. Замразяването си се плаща отделно с такса за съхранение са определен период.

# 342
На нас не ни искаха пари за замразяване, не знам дали защото не беше само 1 ембрион. Бяхме по фонд, уж трябваше да се доплати за замразяването, после като питах, казаха че нищо не дължим. Та не знам дали не зависи от бройката ембриони

# 343
Мерси за отговорите!
Аз имам 2 замръзени ембриона, като ми предстои ЗЕТ септември. Не сме по ЦАР. И ми беше интересно какво имам още.да доплащам, за да съм подготвена Simple Smile !

На всички момичета успех, а на бременните вече, честито и до успешен финал Simple Smile

# 344
Замразяване и съхранение 1 месец е 400лв

Общи условия

Активация на акаунт