Инвитро Център към MK "Доверие" - тема 2

• 22 823
  • 541
  •   1
Отговори
# 345
Замразяване и съхранение 1 месец е 400лв
Мерси! Това за 1 бр. ембрион, нали така? Simple Smile

# 346
Замразяване и съхранение 1 месец е 400лв
Мерси! Това за 1 бр. ембрион, нали така? Simple Smile
Ами да, ние замразихме 1бр. Не знам ако са повече дали има промяна в цената.

# 347
Март 2025,  съхранението беше 250 лв за 6 месеца и 350 лв. за 1 година.

# 348
  • София
На нас не ни искаха пари за замразяване, не знам дали защото не беше само 1 ембрион. Бяхме по фонд, уж трябваше да се доплати за замразяването, после като питах, казаха че нищо не дължим. Та не знам дали не зависи от бройката ембриони
Замразяването не се плаща, ако сте по фонд, само съхранение. Chory го е написала и аз платих 350 лв за една година и няма значение колко ембриона, то не се поема от фонда. Без фонд не мога да кажа колко струва замразяването, но на регистратурата има ценоразпис. Може да си го снимате.

П.п. Писаха ми, че миналата седмица са платили повече, има увеличение на съхранението за година, аз плащах март и явно не ми е актуално инфото. Може и на друго да има промяна след почивката, така че си проверете.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 21:42 от Niya-

# 349
А знаете ли каква е новата цена за съхранение?
На нас не ни искаха пари за замразяване, не знам дали защото не беше само 1 ембрион. Бяхме по фонд, уж трябваше да се доплати за замразяването, после като питах, казаха че нищо не дължим. Та не знам дали не зависи от бройката ембриони
Замразяването не се плаща, ако сте по фонд, само съхранение. Chory го е написала и аз платих 350 лв за една година и няма значение колко ембриона, то не се поема от фонда. Без фонд не мога да кажа колко струва замразяването, но на регистратурата има ценоразпис. Може да си го снимате.

П.п. Писаха ми, че миналата седмица са платили повече, има увеличение на съхранението за година, аз плащах март и явно не ми е актуално инфото. Може и на друго да има промяна след почивката, така че си проверете.

# 350
  • София
Момичето ми каза, че е платило 450 лв за година, едва ли има грешка, тъй като тя наскоро роди ❤️ и няма стари задължения. Ако не забравя, утре съм на преглед и може да ги питам.

# 351
450 лв. е съхранението за 1 година и 750 лв. за 2 години.
Това са новите цени.

# 352
Момичета, средата на месеца имам записан час при др Станулов. Ако не сме по фонд колко горе долу излиза едно инвитро? Видях преден пост за около 7000лв, но дали към днешна дата е пак толкова ? Доктора ще ми каже ли дали мога да кандидатствам по фонд? Извинявайте, ако задавам тъпи въпроси , но искам да знам какво да очаквам😇

# 353
Aleksit@ На първия въпрос не мога да ти отговоря, а и е много индивидуално. От лекарствата до метода на оплодяване.
А относно дали може да кандидатствате по фонда , да може доктора да ви каже. Зависи с какъв фактор сте с мъжки или женски. Има и трети вариант какъвто сме ние с ММ (неизяснен фактор) - но при него са необходими 4-ри инсеминации без успех и тогава се кандидатства.

Просто не се притеснявайте да питате каквото и да е доктора , което ви притеснява и не ви е ясно. Успех 🤞

# 354
  • София
Ще ти каже дали можете по фонд, приоритет му е да сме по фонд, които отговаряме на изискванията, заложени от държавата. Ако нямате спермограма, ще пуснете, за да се види дали няма мъжки фактор.

Относно цените някой може да сподели основните като пункция, оплождане, съхранение, но лекарствата, техники, изследвнаия варират много. Допълнителните техники са примерно по ваше желание и спрямо вашите възможности.

# 355
Момичета, средата на месеца имам записан час при др Станулов. Ако не сме по фонд колко горе долу излиза едно инвитро? Видях преден пост за около 7000лв, но дали към днешна дата е пак толкова ? Доктора ще ми каже ли дали мога да кандидатствам по фонд? Извинявайте, ако задавам тъпи въпроси , но искам да знам какво да очаквам😇

Здравей, Соренда!

Ние бяхме на преглед края на август. За съжаление не покриваме изискванията на фонда, въпреки че годеницата има проблеми с тръбите - видно от цветната снимка. Заключението обаче е, че са проходими. От снимката се вижда, че са силно нагънати и със сраствания, което според доктора би било една евентуална причина за извънматочна бременност, ако въобще стане естествено забременяване.

Предложи ни 2 варианта:

- 4 броя инсеминации (които най-вероятно няма да сработят и ние си ги плащаме ~ 2 000+ лв), за да се класираме по фонда, но с риск от извънматочна и загубени поне 4 месеца.
 - самофинансиране (което ние избрахме).

Краят на септември започваме със стимулация. Все още не знаем колко ще ни струва, но по време на разговора докторът каза 5 000 - 6 000лв. Ние сме подготвени за повече, тепърва ще видим.

Поздрави!

# 356

Здравей, през март месец правихме самофинансирано инвитро. Излезна ни около 7000 лв с прегледи, изследвания и манипулации.
Ето ти горе долу какво сме платили, тук не съм включила прегледите, които са по 80 лв и лекарства като утрогестан, пролутекс и естрофем.

Инжекции-800лв
Инжекции-500лв
Инжекции-530лв
Пункция-700лв
Оплождане-2300лв
Зимот чип - 450ле
Анестезия- 115лв
Ембриотрансфер -640 лв
Замразяване- 400лв
Втори трансфер - 700 лв

# 357
  • София
Не ми се струва съвсем реалистично 5000 лв или това е без трансфер и изследвания? Най-добре си питайте на регистратурата по тези точки, които описват тук другите, предвидете си и няколко прегледа и хормони, както и изследванията преди пункция, трябва да сте получили един лист, на който ги пише. Тъй като преди имаше скандал тук, че е казал една сума, а беше излязла по-висока, имайте предвид, че той все пак е специалист по медицинската част и не е наясно с всяка такса особено за някакви външни изследвания. То аз нямам идея колко сме плащали досега. 😅 Не е лошо човек да си има отчет, както и да си пази касовите бележки, но мен ме затормозява и в старата клиника се възползваха от това...

# 358
Не ми се струва съвсем реалистично 5000 лв или това е без трансфер и изследвания? Най-добре си питайте на регистратурата по тези точки, които описват тук другите, предвидете си и няколко прегледа и хормони, както и изследванията преди пункция, трябва да сте получили един лист, на който ги пише. Тъй като преди имаше скандал тук, че е казал една сума, а беше излязла по-висока, имайте предвид, че той все пак е специалист по медицинската част и не е наясно с всяка такса особено за някакви външни изследвания. То аз нямам идея колко сме плащали досега. 😅 Не е лошо човек да си има отчет, както и да си пази касовите бележки, но мен ме затормозява и в старата клиника се възползваха от това...

Да, те на регистратурата могат да дадат ценоразпис. Аз имах, но някъде съм го забутала.

# 359
Момичета днес ми е първия ден от менструацията. Писах на доктора , както се бяхме разбрали....Какво да очаквам днес ли ще ме очаква или за утре ще каже. Или да взема да му звънна , ако не ми отговори до 08ч. ?

Общи условия

Активация на акаунт