Инвитро Център към MK "Доверие" - тема 2

• 23 089
  • 547
  •   2
Отговори
# 360
Ако е за започване на процедура, вероятно ще те викне утре.

# 361
Момичета днес ми е първия ден от менструацията. Писах на доктора , както се бяхме разбрали....Какво да очаквам днес ли ще ме очаква или за утре ще каже. Или да взема да му звънна , ако не ми отговори до 08ч. ?
Нвма нужда да му звъните. По принцип прегледите са на ден 2, понякога на ден 3. Според мен, изчакайте го да Ви пише.

# 362
Да, благодаря ви много. Отговори ми ...вика ме утре следобед. Час няма.
Моля за мнение , мисля да отида най-късно 12:30 - 13ч. и да си чакам. Как мислите?

Извинявайте за глупавите въпроси, просто ми е за пръв път там. И чисто организационно не знам как се случват нещата.

# 363
Като отидеш ще те регистрират и чакаш. Според зависи колко хора има може да се наложи да почакаш, а понякога става и много бързо. Това няма как да ти го кажем. Успех!

# 364
Да, благодаря ви много. Отговори ми ...вика ме утре следобед. Час няма.
Моля за мнение , мисля да отида най-късно 12:30 - 13ч. и да си чакам. Как мислите?

Извинявайте за глупавите въпроси, просто ми е за пръв път там. И чисто организационно не знам как се случват нещата.
Зависи много от деня, аз съм ходила на обяд и е имало един човек пред мен, а някои пъти пак на обяд 15 човека пред мен. Няма как да знаете.

# 365
Аз винаги звъня на регистратурата на ет.3 и ми казват кога е по-спокойно, за да ме вмъкнат. Пак си се чака, но ако ти е важно да не се бавиш супер много, може и да е по-добре.

# 366
  • София
И аз звъня на регистратурата, но той вече ѝ е казал да отиде следобед, така че според мен няма нужда. В моите представи 12:30 не е съвсем следобед, но става. Сега няма много пациенти, още набират скорост след отпуската, само три жени имаше преди мен. Докато прочета една глава от книгата и ми дойде редът. 😅 Ама така е, някои месеци се чака много,  лятото - не чак толкова, но не остава без работа. За съжаление, все повече са двойките с проблеми.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 19:14 от Niya-

# 367
За момента не е толкова натоварено, така че не би трябвало да има много чакане.

# 368
Момичета, запознати ли сте за колко време излиза резултат от микробиологията.

# 369
Стандартно до 2,3 работни дни.

# 370
Посявката отнема 72 ч

# 371
Здравейте! Знаете ли след колко време излиза кариотип в геника Simple Smile

# 372
  • София
При мен излезе за 2 седмица. Там е малко относително, при мен винаги стават малко по-бързо от обявеното в сайта. Днес тъкмо ми излезе Фертилити и е готово за седмица, а беше обявено за 10 работни дни.

# 373

При мен изненадващо излезе само за 11 дни. А в сайта пишеше 40. Настройте се за месец, а дано е по-скоро.

# 374
Здравейте момичета,

Въпреки добър резултат от стимулацията и оплодени (икси и зимот), днес на пети ден имаме само две ембриончета, които ще видим утре дали ще стават въобще за замразяване. Абсолютно съм съсипана, тъжна и разочарована. Помня, че имаше някои от вас с подобен опит. Може ли да ви помоля да ми пишете на лично и да обменим опит, защото в момента просто не знам каква ще е следващата стъпка и макар да съм доволна от доктора не знам дали има смисъл да правим следващи стимулации там при подобни резултати.

Общи условия

Активация на акаунт