Добър адвокат по семейно право, Пазарджик

• 933
  • 20
  •   1
Отговори
Здр. не знам дали тук е темата но търся добър адвокат по семейно право от Пазарджик.

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 14:54 от Анонимен

# 1
  • Далечният изток
Преди призовката си получила книжата (исковата молба) и си имала срок за отговор. Защо не потърси тогава адвокат?
Кога е делото?

# 2
  • Пловдив
А ти даваш ли им да го виждат, или адвокатът ти трябва, за да ти помогне да не им го даваш?

# 3
Делото мина . Ще обжалвам но искам да сменя адвоката си. Не желая да дам насилствено детето си. Отношенията ни станаха много грозни. Тръгнах си заради отношението към детето, и няма да им го дам да го тормозят. Затова търся добър адвокат. Моля, помогнете .

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 20:38 от Анонимен

# 4
  • Буркина Фасо
Делото мина . Ще обжалвам но искам да сменя адвоката си. Не желая да дам насилствено детето си. Отношенията ни станаха много грозни. Тръгнах си заради отношението към детето, и няма да им го дам да го тормозят. Затова търся добър адвокат. Моля, помогнете .
гледам, че в другата тема вече търсиш  много добър адвокат. вдигнала си мизата Simple Smile
това дете има ли режим на лични отношения с бащата ?

пп. можеш да търсиш адвокати и от другите крайща на БГ.

# 5

гледам, че в другата тема вече търсиш  много добър адвокат. вдигнала си мизата Simple Smile
това дете има ли режим на лични отношения с бащата ?

пп. можеш да търсиш адвокати и от другите крайща на БГ.

Да вдигнала съм я. Бащата не ми създава проблеми. Проблемите ми са с неговите родители.

# 6
  • Буркина Фасо
давай го на баща му. той ще го води при неговите родители . Smiley

# 7
Не ви пожелавам такова " Свекървите". Нито при молба за помощта да ви отговорят както вие. Само това ще кажа.

# 8
  • Буркина Фасо
не забравяй, че някой ден и ти може да станеш свекървище.

# 9
Колко баби не се интересуват от внуците си . Държат се зле. И изпращат призовки на майката която сама гледа детето си. Какви хора сте незнам. Не ме сравнявай с тях много сме далече като хора и хора . Но разбира се много лесно е да се осъжда от страни. Горките баба и дядо не си дава детето на бабата и дядото . Голям проблем. Няма какво да ви се обяснявам. Закривам темата .Тук получих само критика и подигравка. Благодаря ама няма нужда.

# 10
  • Далечният изток
Вижте, каквото и да говорите, бабата и дядото имат самостоятелно право да си виждат внучето. Децата имат право и е в техен интерес да общуват с роднините си по майчина и бащина линия. При всички положения съдът ще определи режим на лични контакти, освен ако не докажете, че са .... не знам и аз, опасни, луди, алкохолици и т. н. Но доколкото разбирам делото пред първа инстанция вече е приключило, нищо подобно не е доказано и на бабата и дядото е определен режим.
Успех във въззивна инстанция...

# 11
Ще докажа каквото е нужно. Не ми беше обяснено как да се защитавм.

# 12
  • Буркина Фасо
на теб ще ти е трудно да се защитаваш. адвоката ще направи каквото е нужно, но това, което искаш се вижда, че не е прието от съда.  бабата и дядото също искат да си видят внуците - както твоите родители, така и неговите.

# 13
  • Пловдив
Смяташ ли, че понеже не ти било обяснено как да се защитаваш, та не си се защитила (как?), затова е определен режим на отношения на бабата и дядото, а не просто защото всеки нормален дядо или баба има право на лични отношения с внука си?

Кажи-речи всяка втора свекърва според снаха си е свекървище, не напразно темата "С какво ви дразнят свекървите?" има 163-тото си издание във форума в момента. Мислиш ли, че на всичките тия свекърви съдът би им отказал право да си виждат внуците?

# 14
  • Далечният изток
Не знам авторката какво очаква от един адвокат... Аз обикновено казвам - Аз съм адвокат, не магьосник.
Има дела, които не могат да бъдат спечелени и това е едно от тези дела. Няма никакъв вариант бабата и дядото да не си виждат внучето, никакъв. Така че който и да ви е адвокат, ако ще най-великият вселенски адвокат да дойде, това дело не може да го спечели. Евентуално режим, където по-рядко да го виждат. Но изобщо да не го виждат, няма как.

Общи условия

Активация на акаунт