Вадене на зъб

• 301
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте ,момичета и момчета ,има ли някой който е бил по същия начин като мен .. вторник ми извадиха два зъба последен и другия е мъдреца ,хора ако не пия нимизил ,ще пукна от болка . Днес звъннах на зъболекаря ,отговора беше ,бяха големи зъбите ти и са големи рани ,нормално е , понеделник ще махнем конците и ще видим как е положението ,може да те боли и десет дена .... Вадени са ми горни зъби пак мъдреци,нямах такава драма .. какво да правя ?

# 1
  • София
Ако сте имали абцес е нормално.
Все пак, ако болката не утихне, трябва да отидете да видят на място какво става, дали меките тъкани са добре,  ако се наложи промивки и лечение.

# 2
Даде ли ти указания да не се жабури в деня на ваденето и следващия ден с нищо. Да не се изсмуква съсирека, той е с жълто-бял цвят.
 Чак на третия ден жабурене с отвара от смрадлика.

# 3
Даде ли ти указания да не се жабури в деня на ваденето и следващия ден с нищо. Да не се изсмуква съсирека, той е с жълто-бял цвят.
 Чак на третия ден жабурене с отвара от смрадлика.
Даде указания ,вчера ми каза с кислородна вода да се жабуря ,иначе от ден едно пия антибиотик,но мине ли действието на нимизил и не мога да стоя от болка ... Нямам търпение,да дойде понеделник да маха конците и да види мястото.

# 4
Болата увеличава ли се с дните. На мен хирурга ми каза, че ако болката почне да се увеличава, трябва да се почисти по някакъв начин мъдреца, но от лекар. Имаше някакво обяснение какво може да се случи и ако се случи болката започва да разте с всеки ден и става нетърпима. Ако не се увеличава може просто да не търпиш на болка. Мен първия път ми вадиха два мъдреца на веднъж. Не можех да си отварям устата и няколко дни бях на Оклис. Цяла опаковка изпих, защото ме болеше много. Важното е да не се влишаваш, иначе болката ще премине.

# 5
  • София
Това жабурене с кислородна вода и антибиотик профилактично е голямо не, не.
Ако болката не е отминала върви още днес

# 6
Това жабурене с кислородна вода и антибиотик профилактично е голямо не, не.
Ако болката не е отминала върви още днес
Какво жабурене? При вадене на мъдрец НЕ СЕ ЖАБУРИ с нищо. Това може да влоши много положението.

Общи условия

Активация на акаунт