Любими музикални жанрове, любими песни и изпълнители.

• 338
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте,
Бих желала да разбера кои са Вашите любими  музикални жанрове,любимите Ви песни,може и от минало и сегашно  време и Вашите любими изпълнители-български и чуждестранни.Имате ли любим спомен свързан с някоя песен от миналото?

# 1
  • София
Любимият ми жанр е метъл, но харесвам всичко в диапазона от синтпоп, рок, хип-хоп и рап, та до джаз. Е, стига да е създадено до средата на 90-те. Тази музика ми носи спокойствие и някаква особена топлина. Имам носталгично усещане, че тогава творците създаваха първо с чувство, с истинска емоция и трябва много да се постарае човек, за да пробие.

В момента една от любимите ми песни е Kate Bush - Running Up That Hill

Скрит текст:

А, покрай The Last Оf Us сериала се подпалих и по Depeche Mode

Скрит текст:

# 2
Любимият ми жанр е метъл, но харесвам всичко в диапазона от синтпоп, рок, хип-хоп и рап, та до джаз. Е, стига да е създадено до средата на 90-те. Тази музика ми носи спокойствие и някаква особена топлина. Имам носталгично усещане, че тогава творците създаваха първо с чувство, с истинска емоция и трябва много да се постарае човек, за да пробие.

Скрит текст:

Скрит текст:

И аз харесвам музиката на Депеш мод,имат прекрасни мелодични песни.

# 3
Аз си падам по класически рок, хард рок, и метъл (но не всички видове метъл). Много хора които не са наясно с тази музика си мислят, че метълът си е само един вид, а той има много разновидности. Една от любимите ми групи е Iron maiden.

# 4
А това кой стил е

# 5

Скрит текст:

Скрит текст:

То май като се замисля, с всички стилове е така. За мен лично, до края на 90-те, и до началото на този век, музиката звучеше по друг начин. Последните 15-20 години се измениха нещата, и да речем същите групи, които са правили музика през 80-те и 90-те (визирам и любимите ми Iron maiden), последните няколко години, музиката им звучи по-различно от преди, поне за мен.

# 6
Предполагам, че ще бъда провокирана... По принцип слушам всякаква музика и то стара, защото новите не ми грабват. Та нека да започна - Арендби, Хип-хоп, Електронна музика, Поп, Рок (рядко), Гръцко и ... Поп-фолк. Слушам ги според настроението ми. А относно поп-фолка дето съм изброила в никакъв случай не ме прави дива селянка и простачка защото ми е писнало да слагате всички под общ знаменател. Има и една група във ФБ които членовете са културни без селско поведение и просташко държание (аз съм една от тях). Любими изпълнители и групи не са много - Алия, ТиЕлСи, Фюджийс  и Вероника. Иначе любимите ми песни са доста от всякакви музикални жанрове.

Общи условия

Активация на акаунт