Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 43 453
  • 619
  •   1
Отговори
# 600
  • София
На Била от коледния календар не работят кодовете за кисело мляко и за маслото.
преди малко специално ходих да проверя за млякото. купих го.
до сега 8 награди от календара съм купил

Да разбирам ли, че първо е маркирано млякото, а после заради купона е извадено от сметката и маркирано след купона?

# 601
  • оттам, откъдето започва България
А защо на касовия бон заради платено 1 кисело мляко има и маркиране и сторниране на кисело мляко? Какъв е бил проблемът?

# 602
  • Буркина Фасо
докато ѝ кажа, че това е награда от календара и докато извадя тел. с баркода тя беше си свършила работата.
после маркирах кода, а тя к.мляко.

# 603
По касовата бележка разбирам, че е трябвало първо да се сканира купона и след това продукта. А картата мисля, че трябва да е първа.

# 604
  • Буркина Фасо
тя беше пуснала плащане от реалната цена. после и казах, че имам награда от календара. поиска да види снимката дали млякото е същото като от наградата за да няма грешка. след това отново сканира млякото, а аз кода.  кой беше пръв не съм забелязал. важното беше да видя дали ще мине млякото. купих го заради вас Grinning на мен не ми трябваше и ако не беше минал щях да го оставя на касата.

# 605
Днес сканирах купона за 3 лева последен, мина без проблем.
Нацелих намален жълтоперест тон и заредих фризера.
Пак са им високи цените за замразено и след 50 % намаление, ама пък пишеше от див улов и това натежа.

# 606
  • Somewhere far away
защо трябва първо кода пък после картата ? защо не е всичко в картата? божеее, толкова сложно е че не знам защо са го направили - по този начин никой няма да се занимава да им играе по свирката и цялата тази промоция отива на кино .

# 607
В каква последователност бяха маркирани картата, стоките и кодовете? По-горе се спомена, че това има значение.
Най- вероярно Билла картата първа съм я маркирала, защото обикновено така правя, но за кодовете и продуктите нямам спомен.

# 608
  • Бургас
За съжаление, цялото приложение, ваучери и промоции на Билата са под всякаква критика!
Имат нужда Спешно от ново приложение, а атрактивни промоции и продукти!

# 609
При мен първо картата, купонът за 3 лв някъде по средата на сканирането на покупките. Трябва да е над 30 лв сметката.

# 610
Днес може да пробвам пак с киселото мляко. Да ми сканира първо купона и после млякото. Ако е същата касиерка ще й стане лошо Stuck Out Tongue Winking Eye
Жалко че няма каси на самообслужване

# 611
На Била от коледния календар не работят кодовете за кисело мляко и за маслото.
Аз ползвах този за маслото без проблем.

# 612
  • Буркина Фасо
по-късно прочетох за проблем и с маслото. иначе щях да го взема и него заради кас.бележка и после да го върна, че и масло не ми трябва.Grinning

# 613

При мен не се виждат кодовете, само едно жълто поле излиза на телефона, та се отказах - то няма как непрекъснато да търся компютър, пък да си пращам скрийн шотове и т.н. Можеха да го измислят по-добре, но явно не искат да се ползват тези намаления...
разреши на графиките да се виждат.

Няма никакъв проблем с изобразяването на баркода в имейла. Проблемът е от твоя страна. Правиш грешни кардинални изводи.

Благодаря за коментарите - препратих си имейла на друг имейл и го отворих на същия телефон в същия браузър - виждат се графиките. Предполагам тогава проблемът е в самия имейл Thinking
Благодаря още веднъж.

# 614

Няма никакъв проблем с изобразяването на баркода в имейла. Проблемът е от твоя страна. Правиш грешни кардинални изводи.

Благодаря за коментарите - препратих си имейла на друг имейл и го отворих на същия телефон в същия браузър - виждат се графиките. Предполагам тогава проблемът е в самия имейл Thinking
Благодаря още веднъж.
Не. Ако беше в самият имейл, след препращане, пак нямаше да го виждаш.

Общи условия

Активация на акаунт