Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 51 503
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • In transit
Бонго, знам. Коментирах цялостната картина в България. Все пак има малки фирми и магазини, които са минали на кутии от алтернативни материали.

# 91
  • Sofia
Каква е цената на сладоледите в кутия Нюи,които са на -60% с талон  в Т-маркет?

# 92
Към 20 лв е редовната цена.

# 93
  • София
В Т-маркет са все още с левове цените
Скрит текст:

# 94
Скоро правих скандал във Фантастико.Дори подадох сигнал в БАБХ.Развалена кайма.Смърди та се не трае.След два дена касиерката ми казва,омешаха е с друга и е опекоха за топлата витрина.А сигнала до БАБХ жената ми се извини ,че нищо не можела да направи.

# 95
В Т-маркет са все още с левове цените
Скрит текст:

Защо се изненадвате, в момента търговците нямат задължение да изписват и двете цени. Месец след официалното потвърждение влиза задължението за двойни цени. Т.е. от 08.08.2025г.

# 96
От днес до 8 август търговците трябва да започнат да слагат двойни цени.
А от 9 август натам вече е задължително да се изписват и двете валути.
 Там където са хартиени етикетите изобщо не завиждам на служителите. И без това няма персонал.

# 97
Каква е цената на сладоледите в кутия Нюи,които са на -60% с талон  в Т-маркет?
18.29лв.

# 98
  • Буркина Фасо
От днес до 8 август търговците трябва да започнат да слагат двойни цени.
А от 9 август натам вече е задължително да се изписват и двете валути.
 Там където са хартиени етикетите изобщо не завиждам на служителите. И без това няма персонал.
задълженията започват от 8 август нататък.

"Периодът на двойно обозначаване на цените на стоките и услугите в евро и в левове започва един месец след датата на влизане в сила на Решението за приемането на еврото и приключва 12 месеца след датата на въвеждане на еврото в Република България. За цените в евро се прилагат правилата за превалутиране и закръгляване, заложени в Закона за въвеждането на еврото."

# 99
И в Била, и в Тмаркет етикетите вече са и в евро.
В Била добре е направено. Смисъл, че са ми по-разбираеми от тези на Кауфланд.

# 100
  • In transit
И според мен в Билла са най-добре направени и ясни.
Голяма каша стана с тези етикети. Трябваше да има по-ясни правила и да са унифицирани, не който както иска.

# 101
  • София
Голяма каша стана с тези етикети. Трябваше да има по-ясни правила и да са унифицирани, не който както иска.

И аз така мисля. Кауфланд се възползват най-добре от това.

# 102
  • Буркина Фасо
И според мен в Билла са най-добре направени и ясни.
правила има, ясни са , но непълни. казаха, че ще ги доработват.
малко акъл, но да ти дойде навреме или пък умишлено са направени по този начин.

# 103
И в Била, и в Тмаркет етикетите вече са и в евро.

В Тмаркет ме издразни, че първо изписват еврото, а после лева. За мен си е поредният нагъл тарикатлък в техен стил.
Но друго ме вбеси и доведе тук в темата. Пуснали бисквити на промо. Поглеждам - срокът им изтекъл през март! Сигнализирах, те се направиха на ударени и си ги прибраха. Явно са на принципите "Ако мине номерът" и "Кьорав карти не играе". Смятам, че за такива практики трябва да бъдат изгонени от бг пазара на хранителни стоки.

# 104
Не само тях, но лошото е че магазин няма да остане в България.

Общи условия

Активация на акаунт