Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 23 782
  • 363
  •   1
Отговори
# 315
  • 1st floor
от цялата сума.
в сайта им може да видиш подробности.

Гледах през приложението, но не пишеше нищо конкретно. Благодаря!

# 316
  • Варна
  Вземала съм ,,Дряново", когато е в промоция, ползам за баници( останалите продукти компенсират съдържанието му), досега не съм имала проблем.

# 317
  • София
от цялата сума.

Не важи за цигари и бебешки млека. Промоциите се намаляват.

# 318
  • оттам, откъдето започва България
от цялата сума.

ОТ САЙТА:

10% отстъпка за рождения ти ден

С BILLA Card получаваш еднократна отстъпка от 10% за рождения ден от стойността на следваща покупка, направена до 30 дни от датата на рождения ден. Ваучерът за отстъпка можеш да откриеш в твоя клиентски профил на www.billa.bg и в приложението BILLA APP една седмица преди датата на рождения ти ден. Ако нямаш профил, ваучерът за отстъпка ще получиш върху касова бележка за направена покупка в магазини BILLA. Отстъпката не се прилага за тютюн и тютюневи изделия, храна за кърмачета. Възползвай се от предимствата на BILLA Card, като се регистрираш онлайн на www.billa.bg или чрез приложението BILLA APP, както и във всеки магазин BILLA.

# 319
  • 1st floor
Благодаря!

# 320
  • София
Някой използвал ли e едновременно ваучер за рожден ден и ваучер за седмичните купони на Била? Като никога харесах от купоните някакви бадеми в бял шоколад. Имах глупостта да отида в някаква Била, в която имаше само каса със служител. Отказа ми да включи бонбоните в сметката с ваучера за рожден ден, защото единият щял да се анулира. Отказах се от бонбоните. И така ми се струваха скъпи (доста малка кутийка за 5 лв), но нали се намаляват още малко и си мислех да се поглезим за рождения ден. Sad

Иначе се прецаках и със салама Фюет. Сигурна съм, че го взех под червен етикет с цена 4 и малко. Взех цели 5 броя. В касовата бележка само 1 е на Била и на промоционална цена. Другите 4 са с друго име и цена 7 и нещо. Бях си забравила очилата и едва вкъщи погледнах бележката. Sad Ако беше Лидл, щях да отида и да върна саламите. Тук е безсмислено. Sad

Да се оплача и с още нещо. Преди няколко месеца имаха игра с някакви късметчета. Падаха се както продукти за 1 ст., така и парични намаления при някакви суми. Бяха ми се паднали 5 лв, които обаче не се приспаднаха при пазаруване. Сторнираха всичко и пробвах с друга карта, където също имаше спечелена такава награда. Пак не стана. Този път платих. Писах им, видяха, че е тяхна грешка и като извинение ми предложиха подаръчна карта с 20 лв. Трябваше да им кажа и в кой магазин да ми я изпратят. До ден днешен не съм я получила. Няколко пъти им писах, но нищо...

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 17:46 от Таня67

# 321
Доволни ли сте като качество от марките на Метро - Fine Life и Metro chef?
Конкретно питам за кашкавал, кис мл и брашно?

# 322
  • София
Много харесвам брашното за пица на METRO Chef. Приятелка ми хвали крема сиренето им, но са големи разфасофки и не съм го пробвала.

# 323
Колко големи?

# 324
Брашното на Метро Шеф, било София Мел. Миналата година го прочетох в една фейсбук група, май в тази за квас.

# 325
Брашното на Метро Шеф, било София Мел. Миналата година го прочетох в една фейсбук група, май в тази за квас.
Ем супер тогава, че София мел гони 2 лв за 1 кг вече. Ще пробвам Метро шефа.

# 326
Е, със сигурност не знам дали е така обаче. Те в групата не са фенове на София Мел.
Някой или хвалеше брашното на Метро или питаше дали е хубаво и затова го бяха написали.

# 327
Все още ли има Била в София до Централна гара? С какво работно време е?

# 328
Има, да. От 7.30 до 22 ч.

# 329
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт