Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 43 084
  • 615
  •   1
Отговори
# 480
Да, благодаря много. Ще проверя. Преди наистина нямаше.

# 481
Ооо, недей на голям пакет веднага. Първо намери малко пакетче и го опитай. Повечето са отвратителни. Мисля че и показаното от Емаг беше ужасно.
Те вече развалиха и пакетчетата с 3в1. Особено Якубса, с тези нови 100 опаковки го направиха на нищо, а ми беше любимо.

# 482
Ооо, недей на голям пакет веднага. Първо намери малко пакетче и го опитай. Повечето са отвратителни. Мисля че и показаното от Емаг беше ужасно.
Те вече развалиха и пакетчетата с 3в1. Особено Якубса, с тези нови 100 опаковки го направиха на нищо, а ми беше любимо.

Защо пък да е ужасно? Опитвала ли сте го или само си говорите?

# 483
  • In transit
В Лидъл видях наскоро Дулсе де лече в стъклен буркан.🙂 Около 6 и нещо лв май беше бурканчето.
П. П. Приличаше на това от първия линк като вид, не съм сигурна за надписите, но и бурканчето, и цветът на продукта бяха такива.
Даже е същото, но беше част от испанската седмица мисля. Снощи загледах едно намалено в нашия филиал, но не ми хареса състава му. Сгушенката по-изчистена ми идва.

# 484
  • София
Във Фантастико също го има бурканчето на Bon maman.

# 485
  • София
Преди нямах в близост Фантастико, но от скоро пазарувам често там и доста ми хареса като магазин и асортимент. Особено сладкарницата им ,коята е пред магазина - много пресни и вкусни неща. Да попитам - понеже не намерих имат ли програма за лоялност. Карта или приложение ?

# 486
Нямат карти и отстъпки.

# 487
3 в 1 насипно - тези не стават ли
https://bestcoffee.bg/nes-kafe-3v1-nasipno-1kg
https://www.myness.bg/product/7340/instantna-napitka-nescafe-3v1-1kg.html
Виждала съм такива пакети и в Тмаркет преди време.

# 488
Да, екстра е. Благодаря.

# 489
Купували ли сте кестени от Фантастико?

# 490
Днес купих от голямото ново Фантастико срещу гробищата (Орландовци) и са мн. добри.  Мисля, че са 9 лв/кг  Wink Нямаше кухи и нямаше червиви Wink

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 21:40 от diziler

# 491
Миналата седмица взех от ЛИДЛ - бяха идеални.

# 492
  • София
Такова баш, не бех виждал 🤐😅😅

# 493
Цената е супер обаче. Редовната е 7 и нещо.
На 50% сигурно е намалението, но са объркали като са правили етикета.

# 494
"Намалението" по етикет е невероятно.😂 И аз не съм виждала такава напитка и едва ли бих купила, но какво представлява? Трудно ми е да си представя вкуса...🤔

Общи условия

Активация на акаунт