Отговори
# 45
От Ебрушка в Коста Брава

# 46

Споделени бяха нови снимки от моментите, в които #SerraArıtük влезе в кухнята, за да се подготви за образа на Рейхан Кърсли, който тя ще изиграе!👩‍🍳

Значи ще май имаме любовна история между монтьор и момиче работещо в пекарна.

# 47
Снимките на нашия дългоочакван нов сериал "Veliaht" започнаха.

"Престолонаследник" по телевизия Show през септември!

# 48
Да ни е честит новия сериал. Дано е нещо различно и това да се хареса на публиката. Каста е много добър. Повечето не ги познавам, но погледнах няколко сериала на някои от тях.  Тимур и Рейхан са ми сладки на първо четене.

# 49
Зад кулисите на репетицията по четене на Veliaht

https://x.com/ShowTV/status/1950609723117519315

# 50
Изгледах , видеото от репетицията  и си мисля само на мен ли ми се струва или и другите виждате същото , че Aкън и Сера  имат онази химия, която не може да се изиграе? Погледите, енергията… нещо определено има там .

# 51
Нещата в "Ало Тамир" са натоварени.

Akın Akınözü играе героя на Тимур.
https://x.com/i/status/1950969869685375192

# 52

Новият трейлър на сериала #Veliaht с главни роли на Акън Акънözü и Сера Аритюрк ще бъде излъчен тази вечер. 📌

# 53

Престолонаследник 2. Въведение | „Защо сте тук? Какво ви обещават?“

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 21:19 от cvetansk

# 54
Ох, много ми хареса. Тук усещам че ще се получат нещата. Много нежен и фин тийзър. Очакам сериала да има успех и то голям.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 23:39 от itshristina

# 55
„Сценичният живот на един актьор започва с усилени тренировки, преди да излезе на сцената“

Аз лично вече не тръгвам с големи очаквания към никой сериал, за да не остана после разочарована.
Но пък определено очаквам с  желание "Престолонаследник". Актьорския състав  е доста добър. Сера я виждам  за първи  път, и момичето  много ми хареса(прилича ми на балерина).  Мисля, че с Акън ще си подхождат. А и Еркан Кюстендил също много го харесвам като актьор.

# 56
Симпатичните влюбени колеги. Blush

Партньорка на Емре Бей в сериала "Кадифени белезници" ще бъде Ахсен Ероглу.

Нея я харесвам и мисля, че ще си паснат като сериална двойка
Виж, изборът на партньорката на другия симпатичен наш партньор Мурат Йълдъръм не ми допада. Не за друго, но Джемре Байсел има детска физиономия и някак не се върза да са двойка. Някак си не виждам да стои като партьнорка до Мурат.

# 57
Емре Бей и Ахсенчето ми се струва, че ще са една много хубава двойка.
А за Мурат и Денис Байсал съм на същото мнение като тебе, Онче.

Поздрави зад кулисите на промоционалните снимки на "Престолонаследник"

# 58
От Бирсен
Престолонаследник започва на 11 септември.

# 59

Американската певица Дженифър Лопес, която пристигна в Турция като част от турнето си „Up All Night Live In 2025“, се срещна с феновете си на фестивала в Истанбул. Концертът, на който феновете на Джей Ло изпълниха 50 песни в продължение на два часа, беше посетен и от много известни личности. Ебру Шахин и Седи Осман също бяха на концерта.
Осман каза: „Никога не съм имал възможност да присъствам на неин концерт поради натоварения сезон, но тук имахме възможност. Нямахме възможност в САЩ. С нетърпение очаквахме този ден“, докато Шахин добави: „Ще видим и чуем Джей Ло през очите на света.“

Общи условия

Активация на акаунт