Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 35 491
  • 738
  •   2
Отговори
# 675
Аз също бях споделяла преди време, конкретно за sunkissed, моето имаше мирис на гранясало олио, иначе от към блясък - да има, но се изяжда буквално за половин час. Аз харесвам моливите, бях си взела и стик сенки - подарих ги, не беше моето.

# 676
Ако става дума за тези, от къде?
Скрит текст:
Преди дни питах в Сефора, но ги нямаха.
Не, Karen, за това и е от Дъглас
Скрит текст:
Благодарение на Агент Heart Exl и едно Kylie Makeup Kylie Lip Shine Lacquer Liquid взех, цвят Felt Cute 728, взех. Blush Цветът е подобен на това, което избрах от Диорските. Много е хубаво това нещо като консистенция и изглежда трайно.
От NL харесвам молив 05, но матовите не са моето. То никои матови не са май, но просто и тези ми изсушават. Да и едно в гилза имам, харесва ми.

Допълвам се: Диор-ското червило не е лошо, но е странно. Леко тегаво, сякаш има лепило в него и леко лепне. Дълготрайно е, но оставя следи по чашите. Иначе на устните се разнася равномерно и не стои зле, но... не съм сигурна, че щях да го взема, ако предварително го бях пробвала, обаче никакъв шанс да си намажа устните с тестер в магазин, така че нямах друг избор за проба.
Обаче това на Кайли е страхотно!
Агент, 🤗❤️

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 18:33 от DiaMia

# 677
Явно аз съм една от малкото, която не се сработи с продуктите за устни на NL. За цените, на които ги продава изобщо не си струват. Моливите за мен са твърди и не до там издръжливи , течните матови червила доста пресушават устните , а балсамите за устни пък са пари на вятъра.
И за да не решите, че е хейт спиралата на NL не заменям за нищо на света, червилата в гилза също са хубави.
Не си само ти! И аз не ги харесвам...
Дия давай линк за тези Кайли...и аз искам да ги пробвам.. 😁

# 678
  • В морето

DiaMia - и аз се записвам за линка Blush

# 679
И аз загледах това Кайли. А и след време ли стои като гланц или се маха този ефект?

# 680
  • София
Продуктите на Kylie Cosmetics си ги поръчвам от сайта на Douglas. Ето го и Shine Lacquer - https://douglas.bg/kylie-makeup-kylie-lip-shine-lacquer-liquid-conf-63241

# 681
Точно от там го поръчах. Много е хубаво това на Кайли.
Ето ви клипчета за него, конкретно моят цвят
https://www.tiktok.com/search?q=Kylie%20Lip%20Gloss%20Lip%20Shin … 8&t=1762442829540

# 682
  • София
Как е откъм размазване и издръжливост?

# 683
Не се размазва, не мърда, ако не ядете и пиете, но и с тези дейности се задържа дълго.

# 684
  • В морето
Аз си поръчах ето тези два цвята, точно нещо такова си търсех - проверено, добро, на поносима цена... Много благодаря за споделянето, съфорумки! Heart

# 685
Аз също бях споделяла преди време, конкретно за sunkissed, моето имаше мирис на гранясало олио, иначе от към блясък - да има, но се изяжда буквално за половин час. Аз харесвам моливите, бях си взела и стик сенки - подарих ги, не беше моето.
Точно на гранясало миришат червилата в гилза. Течните матови пресушаваха устните при мен. Само балсамите ми харесаха.

# 686
И аз искам линк, ако може.

DiaMia - и аз се записвам за линка Blush

# 687
Не сложи ли някой линк по-нагоре?! Ето
https://douglas.bg/kylie-makeup-kylie-lip-shine-lacquer-liquid-conf-63241

# 688
  • София
Днес смених чантата и от тази, с която съм, изскочи това - https://moiatakozmetika.com/products/balsam-chervilo-za-ustni-la … que-vivienne-sabo
Тотално го бях забравила, отписала и зарязала, а е приятен продукт. Не ми лепне, блясъкът е силен и даже не се размазва особено. С молив за устни в сходен цвят заспа.

# 689
Аз много харесвам моливите на марката .

Общи условия

Активация на акаунт